Eldi - 5 jaar garantie
Zoeken: 

5 jaar garantie

Exclusief bij Eldi kunt u genieten van 5 jaar garantie op alle groot elektro toestellen van de merken Bosch, Siemens en AEG. Dat is maar liefst 3 jaar extra garantie boven op de 2 jaar standaard garantie volgens de Europese wetgeving.

Het grote voordeel is dat u niets extra hoeft te betalen voor de verlengde garantie. Zo kan u zorgeloos genieten van uw toestel en dit voor een klein budget.

Wat houdt de 5 jaar garantie in?

De 5 jaar garantie gaat in vanaf de aankoopdatum van uw toestel. Gedurende de garantieperiode nemen wij het risico op defecten en de kosten voor herstel (verplaatsingskosten, voor alle AEG toestellen wordt na 2 jaar 50€ verplaatsingskosten aangerekend, werkuren en wisselstukken) volledig voor onze rekening!

Wat moet ik doen bij panne?

U kan steeds contact opnemen met onze dienst na verkoop, of de Eldi-winkel in uw buurt.

Blijft de garantie geldig wanneer ik mijn toestel verkoop?

De garantie is niet overdraagbaar en enkel geldig in België. Zij is geldig voor het toestel waarvoor zij onderschreven werd en is niet meer van toepassing indien het toestel van eigenaar verandert.

En wat als mijn toestel onherstelbaar wordt verklaard?

Wanneer uw toestel onherstelbaar wordt verklaard na de eerste twee jaar van uw garantie, zullen wij uw toestel terugnemen en u de restwaarde vergoeden via een aankoopbon.

Hoe wordt de restwaarde berekend?

De waarde van de aankoopbon is gelijk aan de aankoopwaarde verminderd met respectievelijk een vast percentage op jaarbasis. Dit percentage bedraagt vanaf het derde jaar na de levering: 25%; vanaf het vierde jaar: 35%; vanaf het vijfde jaar: 50%.