21%
Zoeken: 

Schrijf vandaag nog een review

Schrijf een review, en help zo onze andere klanten bij het maken van hun keuze. Tevens maakt u zelf elke maand kans op een waardebon ter waarde van
€ 50,00. Deel vandaag nog je eigen ervaring en kennis met vele andere klanten.

 

Hieronder kan u een overzicht van al de winnende reviews terugvinden

Delonghi - Espresso apparaat

Lekkere koffie, uit een heel mooi en compact apparaat !

Door Mireille Marivoet - 5 februari 2017

Tags: Delonghi, 213233210, Espresso apparaat
2017
Feb.

"We hebben de ECAM 23.210 nu een tweetal weken en zijn zeer tevreden. Lekkere koffie, snel gezet en stiller dan ons vorig apparaat (ook een Delonghi die we 13 jaar hebben gehad zonder één mankementje). Hij is ook een pak compacter en oogt mooi op het aanrecht. Ik mis wel een beetje het traploos instellen van hoeveelheid en sterkte van de koffie die we bij het vorige apparaat hadden."

AEG - Vaatwasser

Prijs/kwaliteit is dit een goede keuze !

Door Sander Van Herzeele - 3 januari 2017

Tags: AEG, 608126660, Inbouw vaatwasser
2017
Jan.

"Deze vaatwasser heeft een ruime inhoud en een handige indeling: onderaan kunnen de bordhouders neer en kan het bestekmandje van locatie verplaatst worden. Bovenaan kan je ook bestek of keukengerei kwijt en zijn er handige houders voor wijnglazen. Om meerdere potten onderaan te plaatsen, is momenteel nog wat zoeken. Het kinderslot bovenaan de deur is zeker een troef. Een kurkdroog resultaat mag je niet verwachten."

Philips-Airfryer

Een zeer goed toestel.

Door Josée de Block - 31 december 2016 -

Tags: Philips, 218709621, Frituurpan Airfryer
2016
Dec.

"Gezonde frietjes die de smaak goed behouden en lekker krokant zijn. Ook het vlees behoud zijn smaak. Geen vervelende geur meer in huis. Kortom een kwaliteitsproduct!"

Bosch - Diepvriezer

Geweldig product !

Door Pascal Thijs - 19 november 2016 -

Tags: BOSCH, 102285832, Diepvriezer
2016
Nov.

"Een zeer handige diepvries waar je veel in kan krijgen. Het toestel koelt zeer goed en is heel gemakkelijk in onderhoud . Zeer leuke aankoop! Is zeer stil je hoort hem bijna niet ! Het alarm - wanneer je de deur zou vergeten dicht te doen of bij stroompanne -is zeer handig. No frost dus nooit meer ontdooien."

AEG - Sledestofzuiger

Stille stofzuiger die zijn werk goed doet!

Door Ceulemans/De Laet - 20 oktober 2016 -

Tags: AEG, 217127110, Sledestofzuiger
2016
Okt.

"Zeer tevreden over onze nieuwe aankoop: deze stofzuiger is veel stiller dan onze vorige stofzuiger (ook een AEG) en vooral in de laagste stand wordt hij quasi fluisterstil. Het 3-in-1 hulpstukje gaf me eerst de indruk van lichte kwaliteit te zijn, maar tot dusver doet het zijn ding. Het 12 meter lange snoer is natuurlijk (voor mij althans) een bijzonder grote troef, je komt er een heel eind mee! De stofzuiger roteert op de 3 wielen, hierdoor heeft hij geen enkele moeite in een 'bochtrijke' omgeving. Verder is hij een redelijk lichtgewicht wat hem makkelijk te hanteren maakt in het trappenhuis etc. Bovendien ziet de stofzuiger er nog best leuk uit ook. Zeer goede waarde/kwaliteit verhouding. "

Babyliss - Rotatieve Blaasborstel

Glanzend en gestyled haar in tien minuten !

Door Justine Denorme - 16 september 2016 -

Tags: Babyliss, 233642736 , Rotatieve Blaasborstel
2016
Sept.

"Ik kocht deze roterende blaasborstel op aanraden van een vriendin en was er meteen gek op! Na een paar keer oefenen is de borstel gemakkelijk in gebruik. In tien minuten tijd kan ik mijn lange haar stylen. Een leuk extraatje dat ik niet verwachtte: mijn haar glanst en is heel zacht na gebruik van deze blaasborstel! De zachte borstelharen zijn bovendien aangenaam voor de hoofdhuid. Eindelijk vond ik een oplossing voor mijn onhandelbaar haar met neiging tot pluizen. Ik raad deze zeker aan !"

Philips-Blender

Geweldig toestel !

Door Sam Van Sand - 20 augustus 2016 -

Tags: Philips, 220702100 , Blender
2016
Aug.

"Ideale blender voor het mixen van soep of zacht fruit. Slechts 2 snelheidsfuncties, maar dit is meer dan voldoende, want dan is er ook nog de pulse-knop. De losse onderdelen kunnen na gebruik gewoon de vaatwasmachine in. Het filtertje is erg handig bij het inschenken, zo blijven te dikke stukken nog in de kan om verder te mixen."

MOTOROLA - WALKIE-TALKIE

Goed product !

Door Sandra Lefftz - 20 juli 2016 -

Tags: Motorola, 368950041 , Walkie-Talkie
2016
Juli

"Wij gaan vaak een kort weekend met de VW camper weg, samen met vrienden. Deze walkie talkie is dus super om eens goed te lachen, een verwittiging te geven voor een toilet stop, drink stop, ect… zonder steeds onze gsm naar boven te moeten halen. Wij amuseren ons ermee en het is een goed product om bij u te hebben.......ook op campside's wanneer het wc papier op is: S.O.S !"

AEG - Stofzuiger

Uitstekende stofzuiger !

Door Debeer Carine - 15 juni 2016 -

Tags: AEG, 217127110 , Stofzuiger
2016
Juni.

"Super blij met deze stofzuiger. De 12 meter lange kabel zorgt ervoor dat je alles kan stofzuigen zonder hem voortdurend van stopcontact te moeten veranderen en ook de dunne kabel blijft niet haperen onder de deuren. Zijn kleine smalle maar krachtige zuigmond zorgt ervoor dat zelfs klein vuil, dat zich tegen een plint bevindt,zonder meer opgezogen wordt,wat bij mijn vorige stofzuiger zeker niet het geval was. Ook ideaal is de afwasbare filter en het feit dat je het deksel volledig kan openen. De stofzuiger is ook een lichtgewicht en het geluid gaat van zeer stil tot tamelijk luid, naargelang de stand waar je hem opzet. Hij is meer dan zijn prijs /kwaliteit waard en is zeker aan te bevelen."

Philips - LED-TV

Een echte aanrader voor de caravan !!!

Door Beckers Ronald - 12 mei 2016 -

Tags: Philips, 366702242 , LED-TV
2016
Mei.

"Voor onszelf als caravanners die geen behoefte hebben aan een 12v aansluiting, is dit echt een aanrader. Het toestel is voorzien van een ingebouwde satellietontvanger, usb aansluiting enz. Het beeld is super en zoals gewoonlijk is de bediening van Philips gemakkelijk. "

Whirlpool - Upside/Down

Zeer zuinig !

Door Geri Gesquiere - 18 april 2016 -

Tags: Whirlpool, 103188122 , Upside/Down
2016
Apr.

"Mijn oude combinatie frigo/diepvries (18 jaar oud) slikte dagelijks 1,6kWh. De nieuwe Whirlpool doet het met 0,4kWh. Dit is een vierde van het oude toestel. Het rendement op de investering is +/- 25%. Een veelvoud van wat spaargeld opbrengt. Wie nog oude huishoudtoestellen heeft, doet er goed aan deze te vervangen door moderne zuinige toestellen. Zelfs op de beurs kan je dit rendement op investering niet halen. Verder voldoet het toestel ruimschoots aan de verwachtingen."

Electrolux - Steelstofzuiger

Mooi design !

Door Cindy Lagrou - 29 maart 2016 -

Tags: Electrolux, 216143102 , Steelstofzuiger
2016
Maa.

"Deze hebben wij aangeschaft als bijkomstige stofzuiger v.s kruimeldief. Zeer makkelijk toestel met 2 filters die apart verkrijgbaar zijn. Zeer handig, ook de kruimelzuiger. Een aanrader!"

Philips-Stoomgenerator

Magnifiek stoomstrijkijzer !

Door Familie Rollewagen - 8 februari 2016 -

Tags: Philips, 210707620 , Stoomgenerator
2016
Feb.

"Ik ben zeer tevreden over het toestel. Ik zou het al niet meer kunnen missen. Het toestel zelf weegt bijna niets , het strijkt uitmuntend en kreukvrij. Zeer gemakkelijk in gebruik, zelfs voor de kinderen. Ik had veel positieve reacties over het toestel gehoord. Vandaar dat ik het ook heb aangekocht, zonder er spijt van te hebben!"

Vogels - muursteun

Perfect voor grote schermen !

Door Guido Grymonprez - 23 januari 2016 -

Tags: Vogels, 369950345 , Muursteun
2016
Jan.

"Deze muurbeugel zorgt voor een traploze beweging om uw TV scherm 180° te draaien zowel links als rechts. De bevestiging aan het scherm is zodanig ingericht dat het gewicht optimaal is verdeeld over het dragende gedeelte van de beugel. Aan de hand van de bijgevoegde handleiding is de montage een peulschil. Ik heb verschillende winkels bezocht maar Eldi was de goedkoopste."

Philips - Koffiezet

Praktische en degelijke koffiezet !

Door Ellen Schalley - 23 december 2015 -

Tags: Philips, 219705120 , Koffiezet
2015
Dec.

"Zeer praktische bediening en eenvoudige in gebruik. Je kan gemakkelijk het filterhuis (bakje) eraf klikken en gewoon afwassen of in de vaatwas zetten. De koffie is zeer warm en heerlijk van smaak."

Samsung - Wasautomaat

Coole wasmachine !

Door Jos Baetens - 27 november 2015 -

Tags: Samsung, 104859154 , Wasautomaat
2015
Nov.

"De Samsung Ecobubble is een uiterst zuinige, stille wasmachine. Zeer gemakkelijk in gebruik en mooi van design. De grote trommel is heel praktisch en de programma's zijn heel makkelijk instelbaar. De display is duidelijk leesbaar en de uitgestelde start is heel handig. Besluit: heel praktische wasmachine voor de familiewas."

Prestigio-Tablet

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding !

Door Wout Vandenbossche - 11 oktober 2015 -

Tags: Prestigio, 306950008 , Tablet
2015
Okt.

"Vlotte installatie, alles werk naar behoren. Tablet is voorzien van 3G en hoesje. Merk Prestigio is weinig gekend, maar zeker het overwegen waard ! Reeds twee weken in gebruik zonder enige fout, update over wifi zonder probleem (2x), eveneens gratis cloudopslag (200gb) voor 1 jaar inbegrepen. Vriendelijke bediening in de winkel. Een aanrader !"

Fritel - Frituurpan

Een echte vrijgezellehulp !

Door Philip Everaert - 30 september 2015 -

Tags: FRITEL, 218374050 , Frituurpan
2015
Sept.

"Ideaal voor alleenstaanden. Compact, snel op temperatuur en gemakkelijk op te bergen dank zij de ruimte voor het aansluitsnoer. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik kocht dit toestel omdat mijn moeder dezelfde heeft en er zeer tevreden over is."

PHILIPS DECT QUATTRO

Handig eigentijds product !

Door Vanneste Hugo - 31 augustus 2015 -

Tags: PHILIPS, 389702154 , Philips Dect Quattro
2015
Aug.

"Bediening heel eenvoudig . Heel zuivere ontvangst en zeer duidelijke klank en beltoon weergave (verschillende mogelijkheden). Alleen een minpuntje voor de bijhorende handleiding : deze is heel miniem ( maar dat is een algemenen trend)."

DOMO MICROGOLFOVEN

Heerlijke microgolf !

Door Alexandra Helsen - 27 juli 2015 -

Tags: DOMO, 111422342 , Domo Microgolfoven
2015
Juli

" Wij zijn de trotse bezitters van deze DOMO microgolf/warme lucht oven, een heerlijk apparaat. Oogt mooi en werkt goed. Deze oven heeft ook een grote inhoud zodat de meeste schalen/potten er in passen. Voldoet volledig aan onze wensen en aan de opgegeven omschrijving. We hebben er zeker geen spijt van en raden het onze vrienden zeker aan ! "

SAMSUNG Tab S T800 WiFi 16Gb

Prima Tablet !

Door Leo Geusens - 20 juni 2015 -

Tags: SAMSUNG, 306850800 , Tablet 10.5' white
2015
Juni

" Sinds de aankoop van mijn tablet gebruik ik nog amper mijn laptop daar ik er bijna alles op kan doen. De wifi verbinding is uitermate snel en stabiel. Na het installeren van de nodige apps doet hij perfect wat ik ervan verlang. Negatieve ervaringen kan ik nog niet melden. Het is niet meteen de goedkoopste tablet, maar het is dan voor mij ook pure klasse en genot om er mee te werken. 's Avonds niet langer meer aan de PC of laptop, maar voor tv tijdens de reclame even al het nodige checken. "

SAMSUNG Stofzuiger zonder zak

Leuk toestel !

Door Saubain Steve - 17 mei 2015 -

Tags: SAMSUNG, 217853015 , Stofzuiger zonder zak
2015
Mei

" Door zijn compactheid is dit toestelletje zeer gemakkelijk te gebruiken, je neemt het mee van de ene naar de andere ruimte zonder moeite daar het zeer licht is. Het heeft best wel een aardige zuigkracht waardoor het stof opgezogen wordt en niet van de ene naar de andere plek verhuist.
Ander pluspunt is het gemak om het te reinigen. Zeer tevreden met deze aankoop! "

ACER Notebook

Uitstekende notebook!

Door Hellemans Inge - 01 april 2015 -

Tags: ACER, 300959575 , Notebook 15.6''
2015
Apr.

" Ik ben super blij met mijn acer notebook. Alles wat ik wenste ik aanwezig zoals numeriek aan de zijkant , webcam enz.... .
Ik kan hem niet meer missen! Echt een aanrader. "

DOMO Microgolfoven met hete lucht functie

Zeer goede combi-oven!

Door Lemmens Patrick - 07 maart 2015 -

Tags: DOMO, 111422723 , Microgolfoven met hete lucht functie
2015
Maa.

" Deze microgolfoven met warme luchtfunctie en grill is heel gemakkelijk in gebruik. Warmt zeer snel gerechten op. Gemakkelijk zuiver te houden. Een aanrader. Hij neemt ook niet te veel plaats in en heeft handige functies waardoor eten klaarmaken heel snel gaat.
Heel goede prijs/kwalititeit verhouding. "

Hp Dashcam

Prima toestel!

Door Corteenraij Marc - 21 februari 2015 -

Tags: Hp, 380950500 , Dashcam
2015
Feb.

" Na een stom voorval in het verkeer ben ik op zoek gegaan naar een dashcam en kwam ik uit op de Eldi site.
De HP F 500 FULL HD viel zowel voor de prijs als voor zijn eenvoud in de smaak. Het toestel maakt loepzuivere opnamen in 1080 pixels.
In bewakingsmodus gaat de batterij niet lang genoeg mee, dit had beter gekund.
Overige functies zoals het aansluiten aan pc en het overzetten van filmpjes zijn zeer gemakkelijk uit te voeren.
Besluit: goed en eenvoudig toestel. "

Friac diepvriezer box

Ideaal toestel!

Door Hoebeeck Francois - 22 januari 2015 -

Tags: Friac, 102010061 , diepvriezer box
2015
Jan.

" Het is een klein maar handig toestel om in een beperkte ruimte te plaatsen.
Dus bijzonder geschikt op onze boot zodat we wat voorraad kunnen meenemen.
Niet gemakkelijk om zulk toestel te vinden daar de meeste modellen te groot en veel duurder zijn! "