Print

vorig product
SAMSUNG DA-E550/XN
volgende
SAMSUNG DA-E550/XN
SAMSUNG DA-E550/XN
SAMSUNG DA-E550/XN
SAMSUNG DA-E550/XN
SAMSUNG DA-E550/XN
AUDIO DUAL-DOCK
SAMSUNG

Model
Type : DA-E550/XN
Ref : 360850550


Eigenschappen
Afstandsbediening : Ja
Gecertifieerd voor : iPod/iPhone en Samsung Galaxy S2/S3


Bekijk de productinfo »
Bekijk de extra productinformatie »
Bekijk de technische fiche »
Bekijk de accessoires »
Bekijk de shops in voorraad »


 
€ 4999


Online voorraad

Niet meer beschikbaar

Winkelvoorraad

Niet meer beschikbaar

Zoeken

Selecteer de postcode van uw Eldi-winkel om de beschikbaarheid te zien.


Accessoires
BLUETOOTH ADAP DOCKING
LENCO BLUETOOTH ADAP DOCK
BLUETOOTH ADAP DOCK
Ref: 303950101
1500 koop nu
Meer accesoires »
Reviews
Schrijf een review
en maak kans op een waardebon van € 50!


Technische gegevens

Audio output 2x5 W
Gecertifieerd voor iPod/iPhone en Samsung Galaxy S2/S3
Extra audio input Ja
Bluetooth Ja
Afstandsbediening Ja
extra Galaxy S2/S3 docking
extra Comp. iPhone/Samsung Galaxy S2/S3

Winkelvoorraad

Geef je postcode in om de beschikbaarheid te zien.

Zoeken

Productinfo

's Werelds eerste dual docking-audiosysteem

 

De Samsung wireless audiodock is een onderdeel van uw entertainmentsysteem waar u van op aan kunt. Dit eerste dual docking-systeem ter wereld biedt u de mogelijkheid om van uw muziek te genieten vanaf verschillende smarttoestellen zoals de Samsung Galaxy S II en Galaxy Note of andere apparaten zoals de iPhone en iPod. Hierdoor wordt uw audio-installatie een stuk eenvoudiger en hoeft u ook niet voor elk van uw smarttoestellen een ander, bijpassend audiosysteem aan te schaffen.
* Voor Galaxy-toestellen is de Samsung Wireless Audio with Dock-app vereist.


 

Snel streamen van muziek zonder kwaliteitsverlies

Dankzij Bluetooth 3.0 en de hoogwaardige apt-X-codec, hoeft het overzetten van muziek niet langer kwaliteitsverlies te betekenen. De Samsung wireless audiodock maakt het mogelijk data sneller te streamen zonder dat de oorspronkelijke geluidskwaliteit verloren gaat, wat meestal wel het geval is bij bestandscompressie. De zeer gewaardeerde Bluetooth 3.0 met apt-X-technologie voorkomt dit en maakt het zelfs mogelijk muziek van cd-kwaliteit over te zetten. Dus als u veel waarde hecht aan de kwaliteit van de muziek die u overzet, dan is Bluetooth 3.0 met apt-X-technologie zeker iets voor u.

De vele functies en mogelijkheden van de Samsung Wireless Audio with Dock-app

 

Als u de Samsung Wireless Audio with Dock-app downloadt, dan kunt u muziek afspelen vanaf uw Galaxy-toestellen en beschikt u over tal van nuttige en handige functies. U kunt het batterijniveau controleren, kijken hoe laat het is, weerberichten beluisteren en de huidige temperatuur te weten komen. Android-toestellen met Bluetooth kunnen worden gekoppeld, zodat het streamen en afspelen van uw verschillende muziekverzamelingen moeiteloos en probleemloos verlopen. De app onthoudt ook waar uw muziek werd onderbroken vanwege een telefoongesprek en hervat het afspelen vanaf exact dezelfde plek.
*Vanwege de firmwarecompatibiliteit kan deze app op bepaalde Android-toestellen niet worden gebruikt.

 

AUX-connectiviteit

Dankzij de Aux-ingang heeft u toegang tot tal van geluidsbronnen. Elk apparaat met een 3,5 mm-stekker ? uw cd / dvd-speler, karaokeapparaat, MP3-speler, platenspeler ? kan worden aangesloten. En worden beluisterd.

Muziek afspelen direct vanaf USB-bronnen

 

U heeft toegang tot al uw muziek, ook in digitale formaten. U kunt namelijk nummers afspelen direct vanaf USB-geheugensticks. Uw MP3-, WAV- en WMA-audiobestanden worden met een professioneel kwaliteitsniveau weergegeven.

 

iPod / iPhone

* Compatibel met Samsung Galaxy S2, Galaxy Note, Galaxy Player, iPhone en iPod
* "Made for iPod", "Made for iPhone" geeft aan dat dit accessoire speciaal ontwikkeld is voor het aansluiten van deze Apple-apparaten en dat het is gecertificeerd om te voldoen aan de Apple-prestatienormen.
* Apple kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het functioneren of voor het voldoen aan regelgevingen. Het gebruik van dit accessoire kan invloed hebben op draadloze prestaties.
* iPhone, iPod classic, iPod nano, iPod shuffle en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen.

Extra productinformatie