Print

vorig product
PHILIPS RAGA NEW 4 Gb BLAUW
volgende
PHILIPS RAGA NEW 4 Gb BLAUW
PHILIPS RAGA NEW 4 Gb BLAUW
PHILIPS RAGA NEW 4 Gb BLAUW
PHILIPS RAGA NEW 4 Gb BLAUW
MP3 SPELER 4 Gb BLAUW
PHILIPS

Model
Type : RAGA NEW 4 Gb BLAUW
Ref : 361704402


Eigenschappen
Geheugen : 4go
Autonomie : 15 u


Bekijk de productinfo »
Bekijk de extra productinformatie »
Bekijk de technische fiche »
Bekijk de reviews »
Bekijk de shops in voorraad »


 


review 2/5 reviews[1]

Online voorraad

Niet meer beschikbaar

Winkelvoorraad

Niet meer beschikbaar

Zoeken

Selecteer de postcode van uw Eldi-winkel om de beschikbaarheid te zien.


Reviews
Reviews [1]
Door Rob Van Osta
9 juni
2 rating
traag product! Telkens ik van het ene menu naar het andere wil gaan duurt het even voordat hij dit doet. Ook als ik naar het volgende liedje wil. Als ik hem op 'shuffle' zet, dan begint hij, elke keer dat ik mijn mp3 opzet, terug met dezelfde liedjes Lees meer »
Schrijf een review
en maak kans op een waardebon van € 50!


Technische gegevens

Afm.(HxBxD) 5x1,2x4,3 cm
MP3 J
Autonomie 15 u
Geheugen 4go
Spraakopname Neen
Display J
extra USB
Batterijindicator Ja

Winkelvoorraad

Geef je postcode in om de beschikbaarheid te zien.

Zoeken

Productinfo

 

Philips MP3-speler RAGA

Superieure geluidskwaliteit

FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

Een aanvulling op uw leven

  • Zachte en gestroomlijnde afwerking voor veel comfort en gebruiksgemak
  • Kleurenscherm voor een intuïtieve en prettige navigatie
  • Geniet van maximaal 15 uur speeltijd

Eenvoudig en intuïtief

  • Philips Songbird: met één eenvoudig programma zoeken, afspelen en synchroniseren
  • LikeMusic maakt afspeellijsten van nummers die bij elkaar horen
  • 6 minuten opladen voor 60 minuten speeltijd
  • Mapweergave voor het ordenen en weergeven van mediabestanden zoals op uw PC 

FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden. 

Philips Songbird: met één eenvoudig programma zoeken, afspelen en synchroniseren

Met het meegeleverde, gebruiksvriendelijke programma Philips Songbird kunt u al uw media zoeken, afspelen en moeiteloos synchroniseren met uw Philips GoGear. Met de intuïtieve en krachtige muziekbeheerfuncties vindt u direct in het programma nieuwe artiesten en muziek in muziek- en mediawinkels, via services en op websites. Ook kunt u uw eigen verzameling en media via internet afspelen en moeiteloos van uw PC naar uw Philips GoGear synchroniseren.

LikeMusic maakt afspeellijsten van nummers die bij elkaar horen

Met LikeMusic is het nog makkelijker om te genieten van uw favoriete muziek – en dat allemaal met één simpele muisklik! U hoeft niet meer door uw muziekbibliotheek te bladeren of te wachten op die ene toevalstreffer. LikeMusic is een door Philips gepatenteerd algoritme dat de nummers in uw bibliotheek analyseert en zoekt naar overeenkomsten. Dit stelt LikeMusic in staat om afspeellijsten te maken met nummers in dezelfde muziekstijl. U hoeft alleen maar op een nummer te klikken dat u leuk vindt. Als u vervolgens op het pictogram van LikeMusic klikt, wordt er een afspeellijst weergegeven. Geef de afspeellijst een passende naam en geniet van uw nieuwe afspeellijst, of herontdek nummers, op uw PC of GoGear-speler.

 

 

6 minuten opladen voor 60 minuten speeltijd

Soms wilt u de GoGEAR-speler gebruiken wanneer u naar uw werk gaat, op weg terug naar huis bent of wanneer u een stukje wilt gaan lopen, maar komt u erachter dat u bent vergeten om hem op te laden. Met Fast Charge kunt u gerust dag zeggen tegen de frustratie en saaie, stille reizen. Als u uw GoGEAR met deze slimme en handige oplossing van Philips slechts 6 minuten aansluit op uw pc of USB-lader, krijgt u er wel 60 minuten muziek voor terug! Fast Charge werkt via veel hogere stroomsterktes om uw lithium-ionbatterij razendsnel voor u op te laden... en te zorgen dat de muziek blijft klinken.

Mapweergave voor het ordenen en weergeven van mediabestanden zoals op uw PC

De mapweergave is een optioneel extraatje waarmee u alle mappen van GoGear-speler kunt bekijken, net als op een computer. Als u de mapweergave kiest, is het openen van ondersteunde bestanden (d.w.z. muziek, foto's en video's) kinderspel: selecteer het bestand en druk op de afspeelknop.

 

 

Geniet van maximaal 15 uur speeltijd

Extra productinformatie

 

Reviews

Reviews[1]
Door Rob Van Osta
9 juni
traag product!
Telkens ik van het ene menu naar het andere wil gaan duurt het even voordat hij dit doet. Ook als ik naar het volgende liedje wil. Als ik hem op 'shuffle' zet, dan begint hij, elke keer dat ik mijn mp3 opzet, terug met dezelfde liedjes van de vorige keer. Zo kan ik dus slechts 20 verschillende liedjes luisteren. En het opladen is ook minder goed, het laad niet, of zeer traag op via de pc. Dit model vind ik eerlijk gezegd minder goed dan het vorige model.
Schrijf een review
en maak kans op een waardebon van € 50!