Print

vorig product
PRINCESS 56 5780 Foot Spa
volgende
PRINCESS 56 5780 Foot Spa
PRINCESS 56 5780 Foot Spa
VOETVERZORGINSBAD
PRINCESS

Model
Type : 56 5780 Foot Spa
Ref : 234515783


Eigenschappen
extra: White&Purple


Bekijk de extra productinformatie »
Bekijk de technische fiche »
Bekijk de reviews »
Bekijk de shops in voorraad »


 
€ 2499


review 4/5 reviews[4]

Online voorraad

Niet meer beschikbaar

Winkelvoorraad

Niet meer beschikbaar

Zoeken

Selecteer de postcode van uw Eldi-winkel om de beschikbaarheid te zien.


Reviews
Reviews [4]
Door Evelien Pietercil
6 augustus
5 rating
Fantastisch toestel, dit had ik nodig. Met veel pijn in de voeten is een ontspannend voetbad zalig. Enkel spijtig dat het enkel trilt en niet bubbelt. Maar voor de rest super tevreden. Lees meer »
Door Else De Wintere
25 april
4 rating
Als manager van een kledingzaak bestaat mijn job er uit een ganse dag rond te lopen. s' Avonds heb ik wel eens last van oververmoeide voeten. De vele zalfjes om mijn voeten te ontspannen hebben niet de meest efficiënte werking. Daarom liet ik me Lees meer »
Door Charlotte Demaeght
15 augustus
4 rating
Ontspannend voetbad! Wij kochten onlangs een voetbad bij Eldi. Met dit warme weer doet een fris voetbadje zeker deugd, je koelt er wat van af, aangezien het in ons appartement soms snikheet kan zijn. Ikzelf heb liever een warm voetbad met ontspannend Lees meer »
Schrijf een review
en maak kans op een waardebon van € 50!


Technische gegevens

Vermogen 90 W
extra 220-240V
extra White&Purple

Winkelvoorraad

Geef je postcode in om de beschikbaarheid te zien.

Zoeken

Extra productinformatie

 

Reviews

Reviews[4]
Door Evelien Pietercil
6 augustus
Fantastisch toestel, dit had ik nodig. Met veel pijn in de voeten is een
ontspannend voetbad zalig. Enkel spijtig dat het enkel trilt en niet
bubbelt. Maar voor de rest super tevreden.
Door Else De Wintere
25 april
Als manager van een kledingzaak bestaat mijn job er uit een ganse dag rond te lopen. s' Avonds heb ik wel eens last van oververmoeide voeten. De vele zalfjes om mijn voeten te ontspannen hebben niet de meest efficiënte werking. Daarom liet ik me overtuigen om een voetverzorgingsbad aan te kopen bij Eldi. Gemiddeld een tweetal keer per week verwen ik mijn voeten in het voetverzorgingsbed en gebruik ik nadien ook mijn vertrouwde produkten. Er zijn drie verscchillende standen. Het water kan je perfect op temperatuur houden en er is een trilfunctie wat zorgt voor een goede massage van mijn voeten. Onderhoud aan het toestel is er niet en heel gemakkelijk te verhandelen om het water uit te gieten. Dit is een superaankoop en ondanks mijn drukke job toch een moment om even tijd te maken voor mezelf. Ik ben een supertevreden klant bij Eldi Deinze!
Door Charlotte Demaeght
15 augustus
Ontspannend voetbad!
Wij kochten onlangs een voetbad bij Eldi. Met dit warme weer doet een fris voetbadje zeker deugd, je koelt er wat van af, aangezien het in ons appartement soms snikheet kan zijn. Ikzelf heb liever een warm voetbad met ontspannende trillingen. Dat doet zo'n deugd. Na zo'n voetbad ben je helemaal ontspannen. En aangezien ik een rechtstaande job heb en veel moet rondlopen is dit zeker een geschikt product voor mij, want de voetjes zien soms af...
Verder vond ik de handleiding heel duidelijk en gestructureerd. Voor mij is het belangrijk dat een handleiding duidelijk, niet te lang en efficient is.
Wij (mijn vriend en ik) zijn heel tevreden over het voetbad. Ook de service in Eldi is zeer goed, vinden we. We komen zeker terug
Door Marleen Germentier
28 mei
niet zo efficient als vorig toestel van domo, bubbels waren zachter, ondergrond is te hard
Schrijf een review
en maak kans op een waardebon van € 50!