Print

vorig product
SAMSUNG WF1714YPV
volgende
SAMSUNG WF1714YPV
SAMSUNG WF1714YPV
SAMSUNG WF1714YPV
SAMSUNG WF1714YPV
SAMSUNG WF1714YPV
SAMSUNG WF1714YPV
SAMSUNG WF1714YPV
WASAUTOMAAT 1400T-7KG-DIS
SAMSUNG

Model
Type : WF1714YPV
Ref : 104851714


Eigenschappen
Capaciteit : 7 kg
Energieklasse : A++
Zwiersnelheid : 1400 T/min


Bekijk de productinfo »
Bekijk de extra productinformatie »
Bekijk de technische fiche »
Bekijk de accessoires »
Bekijk de reviews »
Bekijk de shops in voorraad »


 


review 5/5 ratings[9], reviews[6]

Online voorraad

Niet meer beschikbaar

Winkelvoorraad

Niet meer beschikbaar

Zoeken

Selecteer de postcode van uw Eldi-winkel om de beschikbaarheid te zien.


Accessoires
WATERFILTER
VAN MARCKE-DIY   COLLECTION Was & Vaatwasmachine
Was & Vaatwasmachine
Ref: 231360115
999 koop nu
AANVOERDARM VOOR WASAUTOM
SCANPART WA 2.5 M - 90 BAR
WA 2.5 M - 90 BAR
Ref: 904660123
1699 koop nu
UNIVERSELE OPBOUWKADER
SCANPART DK/WA - ZONDER LADE
DK/WA - ZONDER LADE
Ref: 907660921
2999 koop nu
UNIVERSELE OPBOUWKADER
SCANPART DK/WA - MET LADE
DK/WA - MET LADE
Ref: 907000001
6999 koop nu
Bio REINIGINGSPRODUCT
SCANPART Was & Vaatwasmachine
Was & Vaatwasmachine
Ref: 492660001
699 koop nu
AFVOERDARM VOOR WA & VWM
SCANPART UITREKBAAR TOT 4 M
UITREKBAAR TOT 4 M
Ref: 904662963
1199 koop nu
Meer accesoires »
Reviews
Reviews [6]
Door De Groote
20 december
5 rating
Goede wasmachiner prijs/kwaliteit! Mooie design, werkt zuinig, werkt stil. goede garantie 5 jaar geen zorgen. Ben tevreden! Lees meer »
Door Roland Bernard De Tracy
18 december
5 rating
buitengewoon produkt! Door de Eco bubbel is de was bijzonder proper en wit Lees meer »
Door Sonck hilde
10 december
5 rating
Ik ben meer dan tevreden over mijn aankoop van de wasmachine ECOBUBBLE VAN SAMSUNG bij ELDI. Er zijn heel veel programma's en mogelijkheden, ongelooflijk!Ook de supergrote deur is fantastisch! Ik gebruik hetzelfde wasproduct van vroeger, (uiteraard m Lees meer »
Schrijf een review
en maak kans op een waardebon van € 50!


Technische gegevens

Afm.(HxBxD) 85x60x60 cm
Zwiersnelheid 1400 T/min
Trommel DIAMOND DRUM
Energieklasse A++
Cons. 1.05 kWh/cyclus
Wassen A
Zwieren A
Capaciteit 7 kg
extra 49
Energieverbruik 110kWh/JAAR
AquaStop Ja
Uitgestelde start J: 3-19 u/h
extra ECO BUBBLE
Regelbaar zwieren J:4-8-1200-1400
extra DOUBLE DISPLAY
Resttijdaanduiding Ja
Programmaverloop Ja
Extra spoelbeurt Ja
Anti-kreukfunctie Ja
WOOLMARK Ja

Winkelvoorraad

Geef je postcode in om de beschikbaarheid te zien.

Zoeken

Productinfo

Wat is de Eco Bubble-technologie?

Samsungs innovatieve Eco Bubble-technologie die in deze wasmachine wordt gebruikt, garandeert het allerbeste wasresultaat. Bij de Eco Bubble-technologie wordt gebruik gemaakt van lucht en water om het wasmiddel op te lossen. Er worden krachtig reinigende schuimbellen aangemaakt die evenredig worden verdeeld over het wasgoed en die dieper en 40 keer sneller dan normaal in de stoffen doordringen, zodat uw was perfect schoon wordt. En het mooiste aan deze ingenieuze Eco Bubble-technologie is dat er voor dit fantastische resultaat geen warm water nodig is en er zodoende tot wel 70% minder energie wordt verbruikt. De Eco Bubble-technologie zorgt voor echt m ilieuvriendelijke waskracht.

Houd uw kleding langer nieuw met de Diamond Drum™-trommel

Het mag niet zo zijn dat uw favoriete kleding slijt als u deze perfect schoon wilt krijgen. Daarom maakt deze wasmachine gebruik van de unieke Diamond DrumTM-technologie, waarbij de standaardtrommel is vervangen door een trommel met een diamantvormig reliëfprofiel met verzonken gaatjes. Deze revolutionaire structuur voorkomt dat uw wasgoed blijft haken en zorgt er tegelijk voor dat uw was op een veilige manier toch goed schoon wordt. Zorg dat uw kleding als nieuw blijft en vertrouw deze toe aan deze exclusieve Diamond Drum™-trommel van Samsung.

Keramisch verwarmingselement voor kracht en resultaat

Uw kleding mag dan wel uit de mode kunnen raken, maar dankzij het duurzame keramische verwarmingselement van deze wasmachine zult u uw wasmachine in elk geval jarenlang kunnen gebruiken. Keramische verwarmingselementen voorkomen kalkvorming, waardoor op termijn meer stroom wordt verbruikt. En bij conventionele verwarmingselementen moet ook nog eens een speciaal wasmiddel worden gebruikt om deze kalkresten op te lossen. Bovendien betekent het vermogen van keramische verwarmingselementen om snel op te warmen een efficiënter energieverbruik en dus een lagere energierekening.Milieuvriendelijk reinigen van de wastrommel zonder chemische middelen

Met de milieuvriendelijke Eco Drum Clean-functie van Samsung gaat uw wasmachine langer mee en blijft hij er als nieuw uitzien. Met slechts één druk op de knop laat u de machine op een hoog toerental draaien met water dat opgewarmd is tot 70°C. Zo verdwijnen wasmiddelresten, vuil en bacteriën die geurtjes veroorzaken en wordt uw wastrommel weer helemaal schoon. En dat zonder speciale wasmachinereiniger of schadelijke chemische middelen.
Zelfs uw vloer wordt beschermd

De Aqua Control-technologie van Samsung beschermt uw vloer tegen kostbare waterschade. Binnenin de speciale waterstopslang zit een spons die uitzet om het water tegen te houden zodra de digitale lekkagesensor vocht detecteert. Als extra bescherming worden bovendien de watertoevoer en de wasmachine automatisch uitgeschakeld. Een ongeluk kan altijd gebeuren… maar u hoeft zich in elk geval geen zorgen te maken dat het bij u thuis gebeurt.Snelle wasjes van 15 minuten

U kunt het wasprogramma zelf naar keuze instellen van 15 tot 60 minuten.

 

A'-energielabel

Met de slimme en superefficiënte wasmachine van Samsung bespaart u aanzienlijk op energieverbruik. De Samsung Scout gebruikt minder stroom en is hiermee 's werelds meest energie-efficiënte wasmachine. Wie deze Samsung-wasmachine gebruikt, draagt dus bij aan het milieu door minder energie te verbruiken en bespaart ook nog eens geld dankzij een lagere energierekening.

Extra productinformatie

 

Reviews

Reviews[6]
Door De Groote
20 december
Goede wasmachiner prijs/kwaliteit!
Mooie design, werkt zuinig, werkt stil.
goede garantie 5 jaar geen zorgen.

Ben tevreden!
Door Roland Bernard De Tracy
18 december
buitengewoon produkt!
Door de Eco bubbel is de was bijzonder proper en wit
Door Sonck hilde
10 december
Ik ben meer dan tevreden over mijn aankoop van de wasmachine ECOBUBBLE VAN SAMSUNG bij ELDI. Er zijn heel veel programma's en mogelijkheden, ongelooflijk!Ook de supergrote deur is fantastisch! Ik gebruik hetzelfde wasproduct van vroeger, (uiteraard minder dan vroeger )en de kleuren komen er gelijk helderder uit!
Ondanks de vele programmas, is het gemakkelijk te bedienen, mijn vriend is er ook al mee weg! Ik zou het iedereen aanraden die een nieuwe machine moet kopen.
Door Vanessa Van Laere
9 december
In een gezin met 3 (bijna 4) kinderen is er enorm veel was. Mijn nieuwe wasmachine van Samsung is hier een enorm grote hulp bij. Het is een stille kracht met een grote deur waardoor het gemakkelijk is om de was in en uit de machine te halen. De vele keuzemogelijkheden in programma's en wijzigingen binnen de programma's (bvb het aantal keer spoelen, zwiersnelheid,...) maakt de machine een plezier om te gebruiken.
Ook het korte programma van min. 15 minuten maakt het gemakkelijk om kledij die niet vuil is maar bvb ruikt naar kookgeuren snel weer fris te maken.
Ook het gebruik van wasmiddel wordt tot een minimum beperkt door de maataanduiding in het wasmiddelbakje. Kortom: ik heb niets anders dan lof over mijn nieuwe machine!!
Door Van Oosterwijck
4 december
Enorm stille machine dank zij de nieuwe generatie motoren.
Wast perfect schoon.
Tot op heden een dikke week in gebruik en alles ok.
Door W Decoster
29 september
Zeer mooi produkt met een modern desing! Het past uitstekend in mijn keuken bij de andere meubels, de was is ook uitstekend mooi gedaan, en vooral zeer geluid arm, het stoort echt niet dat deze wasmachine in huis staat te draaien. De bediening is ook zeer gemakkelijk met vele mogelijkheden, de eco bubbels doen ook uitstekend werk, wat vooral opvalt dat ik veel minder wasproduct moet gebruiken tegenover mijn vorige machine, wat zeer positief is voor de prijs en het milieu.
Schrijf een review
en maak kans op een waardebon van € 50!