5 redenen om te kiezen voor een QLED tv

Samsung introduceerde enkele jaren geleden zijn allernieuwste innovatie op het gebied van beeldschermkwaliteit. Deze innovatie wordt ook wel QLED genoemd en maakt gebruik van een Quantum dot techniek. De beeldschermen bevatten een extra filter van nanokristallen. Hiermee wordt licht omgezet in intense kleuren. Naast de kleuren zijn er nog veel meer redenen om te kiezen voor een QLED televisie. Wij vertellen u graag wat deze zijn.

1. Een helder beeld

De eerder genoemd nanokristallen zorgen dat het beeldschermen van de televisie zuiverder wit is dan bij andere schermen. Door deze zuivere witte basis zijn kleuren beter zichtbaar en ziet het scherm er natuurgetrouw uit.

2. Een kleurvolume van 100%

De QLED televisies leveren als eerst in de wereld een kleurvolume van maar liefst 100%. Hierdoor zijn de schermen in staat niet alleen hele donkere maar ook erg heldere kleurcontrasten te tonen.

3. Enorme details

De Samsung televisie hebben natuurgetrouw beelden met een zeer diepe zwartwaarde en krachtige lichtcontrasten. Dit zorgt voor een scherpe weergave waarbij ontzettend veel details te zien zijn. Ook bij donkere beelden.

4. Geen zichtbare kabels

Sommige QLED modellen zijn speciaal ontworpen met kabelmanagementsystemen in combinatie met een One Connect Box. Hiermee kan u gemakkelijk de kabels uit het zicht houden en zijn bijvoorbeeld verwerkt in de voet van de televisie. Alle overige apparatuur sluit u aan de One Connect Box aan waardoor u haast geen draden meer ziet.

5. Eén afstandsbediening

De nieuwste Samsung televisies zijn voorzien van een One Remote Control. Dit betekend dat u al uw apparaten, die aangesloten zijn aan uw televisie, kan besturen met slecht één afstandsbediening. Daarnaast zijn ze ook nog eens te bedienen wanneer ze opgeborgen staan in de kast. Een enorme vooruitgang in de gebruiksgemak.

Liever persoonlijk advies? Kom langs in één van onze winkels of neem contact met ons op. Onze specialisten zijn u graag van dienst.