Apple TV uitgelegd

Op sommige smart tv’s heeft u de mogelijkheid Apple TV te gebruiken. Apple TV is een streamingsdienst waar u een ruim aanbod aan films en series kan kopen, huren en streamen. Wij leggen uit wat Apple TV allemaal te bieden heeft.

Streamen met uw smart tv

Op de nieuwere smart tv’s van LG, Panasonic, Philips en Samsung is standaard de Apple TV app beschikbaar. U kan razendsnel niet alleen films en serieus streamen, maar op een ruime keuze aan sportwedstrijden. Ondersteund uw televisie de app nog niet? Dan kan ik gebruik maken van de Apple TV mediaspeler. De mediaspeler kan u gemakkelijk aan uw televisie aansluiten waarna u gebruik kan maken van alle streamingsdiensten van de app.

Bekijken van films en series

Met Apple TV kan u kiezen uit een ruim aanbod aan films, sport en series. U koopt of huurt deze per stuk. U kan bijvoorbeeld één aflevering van een serieus huren of het hele seizoen. Apple TV herkent wat u leuk vindt om te kijken en geeft suggesties voor series en films die u wellicht interessant vindt. Daarnaast heeft een persoonlijk bibliotheek waar u al uw gehuurde en aangekochte film kunnen bekijken.

Apple TV abonnement

Naast het standaard aanbod kan u voor een maandelijks bedrag nog meer streamen. Zo krijgt u onbeperkte toegang tot kanalen als HBO en Showtime. Daarnaast kan u ervoor kiezen te abonneren op sportkanalen. U kan in de app een live overzicht zien van de wedstrijd scores en welke wedstrijden nog gespeeld worden.

Uniek aanbod met Apple TV+

Ook kan u uw abonnement uitbreiden met Apple TV+. Met een Apple TV+ abonnement kijkt u alle films en series van Apple zelf. Zodra u het abonnement aanschaft verschijnt het nieuwe assortiment vanzelf in de app.

Op zoek naar een nieuwe smart tv? Ontdek het ruime assortiment televisies of kom langs in één van onze winkels.