Met welke accessoires stofzuigt u de auto?

Wilt u de auto stofzuigen en wilt u dit zo eenvoudig mogelijk maken? Met behulp van verschillende opzetborstels kan u de stofzuiger aanpassen zodat hij geschikt is voor ieder oppervlak. Kies daarnaast voor bijvoorbeeld een snoerloze stofzuiger zodat u geen last hebt van het zoeken van een stopcontact, verlengsnoer of haspel.

Steelstofzuiger

Voor het stofzuigen van uw auto raden we aan om een steelstofzuiger te gebruiken. Deze is namelijk snoerloos en werkt op een accu. Het is wel zo gemakkelijk om tijdens het stofzuigen u niet druk te hoeven maken over de stroomtoevoer. Zo kan u ook wanneer u de auto niet voor de deur kan parkeren of in een appartement woont gemakkelijk stofzuiger. Daarnaast raden we aan om een steelstofzuiger te kiezen met een ingebouwde kruimeldief. Deze zijn klein en licht in gebruik. Houdt rekening met de accuduur van uw stofzuiger zodat u voldoende tijd heeft de gehele auto te zuigen. 

Snoerlengte

Wilt u een reguliere stofzuiger gebruiken? Kies dan een stofzuiger met een lange snoer, zodat u minder verlengsnoeren of een haspel nodig heeft. Wij adviseren een stofzuiger te kiezen met een lengte van minimaal 8 meter. Dit in combinatie met de slang heeft een actieradius van wel 10 meter. Grote kans dat u daarmee alle plekjes in uw auto kan bereiken. 

Kierzuigmond

Tegenwoordig hebben de meeste stofzuigers een kierzuigmond. Deze komt soms ook in een flexibele uitvoering. De zuigmond is erg smal van vorm zodat u eenvoudig in smalle kiertjes en plekken kan komen. Reinig bijvoorbeeld gemakkelijk tussen de stoelen van uw auto. 

Meubelzuigmond

Voor het grote oppervlak in uw auto kan u gebruikmaken van de meubelzuigmond. Dit is de kleinere variant van de reguliere opzetborstel. Reinig gemakkelijk en snel uw stoelen, automatten en hoedenplank. 

Mini turboborstel 

Heeft u huisdieren die mee gaan in de auto? Kies dan voor een stofzuiger die een mini turboborstel bevat. Deze borstel is gemotoriseerd en heeft grove haren waarmee haren, gras en grof vuil gemakkelijk worden opgezogen. 

Afstofborstel 

Voor de kwetsbare oppervlakken van uw auto adviseren we de afstofborstel te gebruiken. De zachte haren voorkomen krassen op uw dashboard, radio, ventilatie of speakers.  

Heeft u vragen of opmerkingen over een van onze producten of wilt u advies? Neem contact met ons op of kom langs in één van onze winkels