Hulp nodig na de aankoop van uw stofzuiger?

U heeft zojuist een nieuwe stofzuiger gekocht. Natuurlijk wilt u weten hoe u het maximale uit uw stofzuiger kunt halen en hoe u ervoor kunt zorgen dat deze langer meegaat dan uw vorige. Onze specialisten hebben alle informatie die u moet weten voor u op een rijtje gezet en geven een aantal handige tips voor het gebruik en onderhoud van uw nieuwe stofzuiger.

Haal het maximale uit uw nieuwe stofzuiger

Er zijn een aantal dingen die u moet weten over uw nieuwe stofzuiger, zoals welk opzetstuk u voor welke schoonmaakklus gebruikt. Op die manier kunt u de stofzuiger precies gebruiken waarvoor hij bedoeld is en er het maximale uithalen. Daarnaast vertellen onze specialisten u alles over het energielabel en wat dit voor uw stofzuiger betekent. Een ding is zeker: na het lezen van onderstaande artikelen zult u nooit meer een spin opzuigen.

Onderhoud van uw stofzuiger

Om ervoor te zorgen dat uw stofzuiger in goede conditie blijft, is het belangrijk dat u hem goed onderhoudt. Dit doet u onder andere door de stofopvang regelmatig te legen en de filters schoon te maken. Op die manier kunt u langer genieten van uw nieuwe huishoudvriend en blijven de prestaties optimaal. In onderstaande artikelen vertellen we u meer over hoe u uw stofzuiger met zak, stofzuiger zonder zak en steelstofzuiger het beste kunt onderhouden.

Een goede zuigkracht

Een goede zuigkracht van uw stofzuiger is erg belangrijk. Met een hoge zuigkracht kunt u meer stofdeeltjes opzuigen, waardoor u simpelweg efficiënter stofzuigt omdat u meer vuil kunt verwijderen. De zuigkracht van uw stofzuiger wordt niet bepaald door het vermogen, maar is afhankelijk van andere factoren. In onderstaande artikelen vertellen we u wat de zuigkracht van uw stofzuiger bepaalt en hoe u deze kunt behouden.