Nieuw gasfornuis wat nu?

Gefeliciteerd met uw nieuwe gasfornuis! Voordat u de lekkerste gerechten kunt gaan maken dient u een aantal stappen te doorlopen om zo goed en snel mogelijk van uw nieuwe gasfornuis te kunnen genieten. Hierbij moet u denken aan het hebben van de juiste aansluiting of het op de juiste manier gebruik maken van de verschillende functies waardoor uw eten nog beter smaakt.

Een juiste comfooraansluiting aanschaffen

Het kan zijn dat uw gasslang groter is waardoor deze niet op het gasfornuis past. Vaak krijgt u dan ook een comfooraansluting meegeleverd en als dit niet het geval is dient u deze aan te schaffen. Hiermee kunt u zorgen dat de gasslang weer aansluit op uw nieuwe gasfornuis.

Het aansluiten van uw gasfornuis

U kunt uw gasfornuis zelf aansluiten wanneer u over alle benodigdheden en de nodige kennis beschikt. Beschikt u niet over alle benodigdheden of heeft u geen idee wat u moet doen? Dan kunt u het aansluiten van uw gasfornuis beter laten doen door iemand met meer ervaring of u kunt een professional inschakelen om uw gasfornuis aan te sluiten.

Lees hier hoe u uw gasfornuis moet aansluiten intern linken

Het gebruiken van de juiste functies

Heeft u een modern gasfornuis met verschillende functies waar u nog niet helemaal bekend mee bent? Raadpleeg dan voor gebruik altijd de meegeleverde handleiding of zoek online meer informatie op over specifiek uw model gasfornuis. Hiermee voorkomt u dat u nieuwe functies onjuist gebruikt en kunt u de extra functies meteen correct toepassen bij uw fornuis.

Op zoek naar meer informatie over het correct onderhouden en schoonmaken van uw fornuis. Neem dan een kijkje op onze adviespagina.
Liever persoonlijk advies? Wij heten u van harte welkom in een van onze winkels of neem contact met ons op.