Uw vaatwasser waterpas zetten

Op het moment dat u een nieuwe vaatwasser neerzet of de vaatwasser verplaatst, staat deze vaak niet waterpas. Dit is gelukkig gemakkelijk door u zelf op te lossen. Wij leggen u graag uit hoe u dat doet.

In 2 stappen de vaatwasser waterpas zetten

• Stap 1: plaats de vaatwasser op de gewenste plek
• Stap 2: draai de poten op de juiste hoogte

Stap 1: plaats de vaatwasser op de gewenste plek

Om te beginnen moet de afwasmachine op de gewenst plek komen te staan. Tijdens het verplaatsen is het belangrijk dat de pootjes onder de vaatwasser allemaal zijn ingedraaid. De pootjes bevinden zich onder de vaatwasser op iedere hoek en zijn verstelbaar met schroeven aan de voorkant ervan.

Stap 2: draai de poten op de juiste hoogte

Zodra de vaatwasser op de juiste plek staat kunnen de poten weer worden uitgedraaid. Start met het linker- en rechterpootje aan de voorkant. Draai daarna de pootjes aan de achterkant uit. Door de waterpas op de dichte deur te zetten kan je testen of de vaatwasser goed staat. Wanneer je een ingebouwd vaatwasser hebt, zet deze dan strak tegen het bovenblad aan.

Voor meer uitleg over het zelf aansluiten van een vaatwasser verwijzen wij u graag naar onze adviespagina: zo sluit u de vaatwasser aan. Met behulp van deze uitleg staat binnen de kortste keren uw nieuwe vaatwasser te draaien en heeft u weer een schone vaat.

Bent u nog op zoek naar een nieuwe vaatwasser? Bekijk dan ons ruime assortiment vrijstaande vaatwassers en ingebouwde vaatwassers of kom langs in een van onze winkels voor persoonlijk advies.