Wat is een snelle wasmachine?

Wilt u schone en frisse was in een korte periode? Bij Eldi vindt u verschillende snelle wasmachines die u daarbij kunnen helpen! Lees snel verder welke machines uw wasgoed snel schoon krijgen en daarnaast ook energie besparen.

Uw was schoon binnen een uur

Een wasmachine die snel wast en ook nog eens met u meedenkt? Denk dan aan de AEG L8FBE96S Wasmachine 9 kg 1600 RPM. Was uw kleding in slechts 59 minuten met fantastische resultaten en minder energieverbruik. Het ideale programma voor dagelijks gebruik. Duurzaam en met de beste resultaten. Verzorgt uw kleding. Bespaart water en energie De ProSense®-technologie weegt automatisch elke lading en past het programma aan. Sensoren stellen de wastijd nauwkeurig bij zodat elk kledingstuk optimaal wordt verzorgd.

Snelle wasmachines passend bij uw budget

Een wasmachine passend bij uw budget maar die toch een snelle was kan draaien? Bekijk dan het assortiment van Friac. Een voorbeeld is de Friac WA1411ID Wasmachine 10 kg 1400 RPM C, een wasmachine met een snel wasprogramma. Dit resulteert in een schone was in een zeer korte tijd!

Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk ons gehele aanbod wasmachines. Mocht u onze producten liever fysiek zien of heeft u vragen? Kom dan langs in één van onze winkels of stel uw vraag via onze contact pagina.