Welk model diepvriezer kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe diepvriezer maar weet u niet zo goed welk model het beste bij u past? Er zijn diverse modellen diepvriezers die verschillen in eigenschappen en afmetingen. Hieronder vergelijken we verschillende modellen diepvriezers voor u zodat u de juiste afweging kunt maken.

Begin bij het formaat van uw diepvriezer

Om een duidelijk beeld te krijgen van de verschillende modellen diepvriezers die bij uw woonsituatie passen is het belangrijk om kritisch te kijken naar de afmetingen van de locatie waar uw diepvriezer komt te staan. Zo zijn er 2 dingen erg belangrijk bij het opmeten van de locatie voor uw diepvriezer:
1. De diepvriezer moet binnen de afmetingen passen zodat de diepvriezer niet uitsteekt in de ruimte of te breed uitvalt.
2. Wanneer de diepvriezer in de ruimte past is het ook belangrijk rekening te houden met de deur en draaikant van de diepvriezer. Zo voorkomt u dat de deur van uw diepvriezer tegen andere dingen aankomt of niet ver genoeg open kan.

De inhoud van uw diepvriezer

Wanneer u weet hoe groot uw nieuwe diepvriezer kan worden is het belangrijk dat u realistisch kijkt naar uw vries behoefte. Bent u de enige die gebruik gaat maken van de diepvriezer of heeft u een gezin waarvoor heel de diepvriezer bedoeld is? Afhankelijk van hoeveel personen gebruik gaan maken van de diepvriezer zult u dus een grotere of kleinere diepvriezer nodig hebben. Om u een richting te kunnen geven kunt u minimaal circa. 50 liter inhoud per persoon aanhouden. Dit hangt er natuurlijk wel van af van hoe intensief de diepvriezer gebruikt gaat worden.

Eigenschappen en functies van uw diepvriezer

Wanneer u goed weet hoe groot uw nieuwe diepvriezer eruit komt te zien is het tot slot belangrijk dat u kijkt naar de eigenschappen van diepvriezer en de eventuele extra functies. Zo kan de "No Frost" techniek vocht uit uw vriezer halen waardoor er geen water en ijs in uw diepvriezer komt. Hierdoor hoeft u ook niet uw diepvriezer te ontdooien.

Bent u op zoek naar een nieuwe diepvriezer? Bekijk ons ruime assortiment aan vrijstaande diepvriezers, koel-vriescombinaties, inbouw diepvriezers of inbouw koel-vriescombinaties