Advies over tv-accessoires

Met TV-accessoires haalt u meer plezier uit uw televisie en verbeterd u uw kijkervaring. Zo gebruikt u een HDMI kabel voor het aansluiten van externe apparaten of hangt u te televisie met een beugel aan de muur. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste accessoires.

Kabels

De eenvoudigste manier om uw televisie aan te sluiten is met behulp van een hdmi kabel. Wanneer u de hdmi kabel van uw ontvanger naar uw tv aansluit krijgt u zowel beeld als geluid. Nieuwe televisies hebben tegenwoordig standaard 1 hdmi poort. Wilt u ook nog andere apparaten aansluiten als een gameconsole? Houdt dan rekening dat de televisie meerdere hdmi poorten nodig heeft. Kiijk daarnaast ook kritisch naar uw coaxkabel. Wanneer de coax kabel van slecht kwaliteit is kan dit ook effect hebben op de beeldkwaliteit van uw televisie.

TV-beugel

Een tv-beugel maakt het mogelijk om uw tv aan de muur te bevestigen. Dat heeft optische voordelen. Het is ruimtebesparend en ook een stijlvolle verwerking van de tv in uw interieur. Daarnaast kunt u op deze manier uw kabels onzichtbaar wegwerken en zijn er mensen die een hogere kijkhoek prefereren.  

Mocht u meer informatie willen over deze accessoires of wilt u er eentje aanschaffen. Dan is het altijd raadzaam om u verder te verdiepen in de mogelijkheden.

Soundbar

U zult er ongetwijfeld ooit van hebben gehoord. De soundbar is een accessoire dat kan worden aangeschaft om de geluidskwaliteit van uw televisie flink te verbeteren. Een soundbar is een compact en eenvoudig te installeren apparaat dat het geluid van uw televisie versterkt en kwalitatief verbetert. Over het algemeen is een soundbar een ietwat prijziger accessoire. U heeft hierbij ook nog de mogelijkheid om voor uitgebreide soundbar systemen om u zelf bijvoorbeeld te omringen in uw woonkamer met geluid, wat een uniek ervaring bezorgt. Hier komt vanzelfsprekend een hoger prijskaartje bij kijken.  

Mediaspeler

Er zijn diverse mediaspelers zoals een Apple TV. Hiermee verschaf je jezelf toegang tot bijvoorbeeld populaire streamingdiensten zoals Netflix en Disney+. Wanneer u graag films en series wilt kijken op een eenvoudige manier, dan is een mediaspeler, zoals een Chromecast een fijne uitkomst. U kunt zo eenvoudig via uw mobiel, laptop of tv zelf, video’s streamen naar uw tv. Over het algemeen is dit ook een vrij budgettaire oplossing.  

Ook bij Eldi vindt u deze producten en mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met de adviseurs via de website of kom gerust langs in één van onze winkels.