Oortjes

26 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Eldi's
  keuze
 2. Eldi's
  keuze
 3. Eldi's
  keuze
Pagina
per pagina

Op zoek naar een nieuwe oortjes? Bij Eldi hebben we oortjes van verschillende merken, met de beste geluidskwaliteit en dat voor de beste prijs.

Oortjes kopen

Wilt u oortjes kopen? Dan bent u bij Eldi aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment aan oortjes. We hebben oortjes in verschillende modellen, van verschillende merken in verschillende prijscategorieën. Wij hebben altijd de oortjes die u zoekt en adviseren u graag over de geschikte oortjes voor u. Oortjes koopt u gemakkelijk online of in een van de winkels.

Online oortjes kopen is zo gebeurd. U kunt tot 5 modellen selecteren en de technische informatie van deze oortjes met elkaar vergelijken. Maak vervolgens uw keuze en wij leveren uw nieuwe oortjes aan huis of in uw favoriete Eldi winkel.

 • Meer dan 100 winkels tot uw dienst
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Gegarandeerd het beste advies en de laagste prijs
 • Levering aan huis of gratis afhaling in een winkel bij u in de buurt
 • Eigen dienst-na-verkoop

De beste oortjes kopen, ook daarvoor bent u bij Eldi aan het juiste adres.

Hulp bij het kopen van een oortjes

Als u nieuwe oortjes koopt, wilt u er wel zeker van zijn dat u de goede keuze maakt. Waar moet u rekening mee houden? Waar dient u op te letten? Bij Eldi helpen wij u graag met het kiezen van de geschikte oortjes voor u. U kunt rekenen op een vakkundige begeleiding; zo bent u zeker van een goede service en topkwaliteit oortjes.

Alle merken oortjes

Bij Eldi vindt u alle topmerken van oortjes, zoals:

Draadloze oortjes

Het is goed om van tevoren na te denken over wat voor soort oortjes u wilt, wilt u oortjes met draad of draadloze oortjes? Bij een draadloze oortjes maak je verbinding (meestal via bluetooth) met een audioapparaat die vervolgens het geluid naar de oortjes zend, de oortjes kan tussen de 2 en de 10 meter van de verzender af zijn.