Black Friday

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bent u klaar voor de grootste verkoop van het jaar? Black Friday bij Eldi staat voor de deur en wij kunnen niet wachten om u onze aanbiedingen te laten zien! Wij hebben voor groot en klein Elektro de beste prijzen tijdens Black Friday.

Wanneer is Black Friday bij Eldi?

Black Friday is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt op de dag na Thanksgiving. Om te profiteren van Black Friday aanbiedingen bij Eldi, hoeft u alleen maar deze Black Friday-pagina in de gaten te houden. Vanaf maandag 13 november staan onze Black Friday deals online.

Welke producten zijn er in de sale bij Eldi?

Bekijk de Black Friday producten van Eldi:

Haal het beste uit Eldi Black Friday!

Eldi Black Friday is de perfecte gelegenheid om te profiteren van kortingen op uw favoriete huishoudapparaten en elektro. Met onze brede selectie van producten en de lage prijzen, bent u gegarandeerd van een  mooie deals. Mis deze kans niet en bezoek onze website of een van onze 90 winkels in België. Wij kijken ernaar uit om u te helpen het beste uit Eldi Black Friday te halen!

Veelgestelde vragen over Black Friday bij Eldi

Wanneer begint Black Friday bij Eldi?

Black Friday valt meestal op de laatste vrijdag van november. Bij Eldi beginnen de Black Friday deals echter al op maandag 13 november. U kunt van onze Black Friday deals gebruik maken tot en met donderdag 30 november. 

Hoe kan ik profiteren van Black Friday aanbiedingen?

Om te profiteren van Black Friday aanbiedingen bij Eldi, hoeft u alleen maar onze Black Friday-pagina in de gaten te houden. Vanaf maandag 13 november staan onze Black Friday deals online.