5 jaar garantie

Exclusief bij Eldi kunt u genieten van 5 jaar garantie op bepaalde groot elektro toestellen van de merken Bosch, Siemens, AEG. Dat is maar liefst 3 jaar extra garantie boven op de 2 jaar wettelijke garantie.

Het grote voordeel is dat u niets extra hoeft te betalen voor de verlengde garantie. Zo kan u zorgeloos genieten van uw toestel en dit voor een klein budget.

De garantie is enkel geldig in België en is enkel geldig voor het toestel waarvoor zij werd onderschreven.

Wat houdt de 5 jaar garantie in?

De 5 jaar garantie gaat in vanaf de aankoopdatum van uw toestel. Gedurende de garantieperiode nemen wij het risico op defecten en de kosten voor herstel (verplaatsingskosten*, werkuren en wisselstukken) volledig voor onze rekening!

*Voor alle AEG toestellen wordt na 2 jaar 50€ verplaatsingskosten aangerekend.

Wat moet ik doen bij panne?

U kan steeds contact opnemen met onze dienst na verkoop of de "Eldi-shop" in uw buurt.

En wat als mijn toestel onherstelbaar wordt verklaard?

Wanneer uw toestel onherstelbaar wordt verklaard na de eerste twee jaar van uw garantie, zullen wij uw toestel terugnemen en u de restwaarde vergoeden via een aankoopbon.

Hoe wordt de restwaarde berekend?

De waarde van de aankoopbon is gelijk aan de aankoopwaarde verminderd met respectievelijk een vast percentage op jaarbasis. Dit percentage bedraagt vanaf het derde jaar na de levering: 40%; vanaf het vierde jaar: 55%; vanaf het vijfde jaar: 70%.