Diepvrieskoffers

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Eldi's
  keuze
 2. Eldi's
  keuze
 3. Eldi's
  keuze
 4. Eldi's
  keuze
 5. Eldi's
  keuze
 6. Eldi's
  keuze
per pagina

Bent u op zoek naar een kofferdiepvriezer? Dan bent u bij Eldi bij het juiste adres. U heeft keuze uit een ruim assortiment aan diepvriezers. Denk aan de modellen als een kastdiepvriezer, kofferdiepvriezer, tafelmodel diepvriezer, mini diepvriezer en een koel-vries combinatie. Al deze modellen zijn beschikbaar in verschillende hoogtes, breedtes en inhoud. Daarnaast heeft u de keuze uit de energieklasse die voor u de voorkeur heeft.

Kofferdiepvriezer kopen

De kofferdiepvriezer wordt ook wel een vrieskist genoemd. Dit klassieke model is erg populair vanwege de grote opslagruimte waar deze vriezers over beschikken. Een vrieskist heeft vaak een groot, breed model en is één grote bak met een klep aan de bovenzijde. Naast de hoeveelheid opslagruimte is een groot voordeel dat de kofferdiepvriezers weinig temperatuurverlies hebben bij het openen van de klep. Hierdoor bespaard u niet alleen in energieverbruik, maar kan u ook het eten langer bewaren en blijft de smaak beter behouden.

De kofferdiepvriezers zijn zeer geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. Heeft u niet voldoende ruimte in de berging binnen kan de vrieskist bijvoorbeeld in de schuur worden geplaatst.

Vrieskist online bestellen

Wanneer u de kofferdiepvries online bestelt bij Eldi wordt deze binnen een gemiddelde levertijd van 3 dagen bij u thuis bezorgd. Haalt u de vrieskist liever zelf op? Dan kan u deze gratis bij de vestiging van uw keuze ophalen. Zodra uw bestelling klaarstaat ontvangt hiervan een bevestiging per mail.

Hulp bij het uitkiezen van een kofferdiepvriezer? Onze specialisten helpen u graag verder. Kom langs in een van onze winkels of neem contact met ons op.