Kastdiepvriezers

32 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Eldi's
  keuze
 2. Eldi's
  keuze
 3. Eldi's
  keuze
 4. Eldi's
  keuze
 5. Eldi's
  keuze
 6. Eldi's
  keuze
Pagina
per pagina

Bent u op zoek naar een nieuwe kastdiepvriezer? Bij Eldi heeft u keuze uit een ruim assortiment. Zo kan u kiezen uit verschillenden energielabels, breedtes, hoogste en de inhoud van de diepvriezers.

Kastdiepvriezers hebben een iets andere vorm dan de standaard diepvriezers. Ze zijn namelijk iets hoger en smaller van vorm. Wanneer u bijvoorbeeld minder ruimte heeft in uw berging kan een kastdiepvriezer een goede keuze zijn. Dankzij deze diepvriezers verliest u dus minder ruimte in uw kamer, maar heeft u dankzij de handige lades en planken voldoende ruimte in de vriezer om al uw producten goed in te vriezen.

Kastdiepvriezer kopen

De kastdiepvriezers zijn zeer geschikt voor grote gebruikers en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wilt u extra diepvriesruimte dan kan u bijvoorbeeld een tafelmodel in de keuken plaatsen en in de berging of schuur een kastdiepvriezer of vrieskist plaatsen. Zo hebben ook grote huishouden voldoende ruimte om verspilling van voedsel tegen te gaan.

Online kastdiepvriezer bestellen

Bestelt u de kastdiepvriezer online dan bezorgen wij deze spoedig met een gemiddelde levertijd van 3 dagen. Daarnaast kan u de kastdiepvriezers gratis afhalen in een van onze winkels. U kiest zelf bij welk afhaalpunt u de bestelling wilt ophalen. Zodra uw bestelling klaarstaat ontvang u van ons een mail.

Persoonlijk advies

Twijfelt u welke kastdiepvriezer het beste voor u is? Een van onze specialisten helpt u graag zowel online als in de winkel verder! Kom daarom langs in een van onze winkels of neem contact met ons op en wij helpen u met het maken van de beste keuze.