Diepvrieskasten

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1.  
 2. Eldi's
  keuze
   
 3.  
 4. Eldi's
  keuze
   
 5. Eldi's
  keuze
   
 6.  
 7.  
 8. Eldi's
  keuze
   
 9.  
 10.  
 11. Eldi's
  keuze
   
 12.  
 13.  
 14. Eldi's
  keuze
   
 15.  
 16.  
 17.  
 18.  
 19.  
 20.  
Pagina
per pagina

Bent u op zoek naar een nieuwe diepvrieskast? Bij Eldi heeft u keuze uit een ruim assortiment diepvrieskasten. Zo kan u kiezen uit verschillenden merken, energielabels, breedtes, hoogtes en de inhoud van de diepvriezers.

Diepvrieskast of kastdiepvriezer

Diepvrieskasten of kastdiepvriezers hebben een iets andere vorm dan de standaard diepvriezers. Ze zijn namelijk iets hoger en smaller van vorm. Wanneer u bijvoorbeeld minder ruimte heeft in uw berging kan een diepvrieskast een goede keuze zijn. Dankzij deze diepvriezers verliest u dus minder ruimte in uw kamer, maar heeft u dankzij de handige lades en planken voldoende ruimte in de vriezer om al uw producten goed in te vriezen.

Diepvrieskast met of zonder No Frost

Een diepvrieskast met No Frost is een diepvrieskast die gebruikmaakt van een ventilator om de lucht in de kast te drogen. Hierdoor wordt ijsvorming voorkomen, waardoor u uw diepvrieskast niet handmatig hoeft te ontdooien. Diepvrieskasten met No Frost zijn over het algemeen duurder dan diepvrieskasten zonder No Frost, maar ze hebben ook een aantal voordelen. Zo zijn kastdiepvriezers met No Frost energiezuiniger, omdat ze geen warmte hoeven af te voeren als er ijs wordt gevormd. Daarnaast zijn No Frost diepvrieskasten hygiënischer, omdat er geen ijsvorming is die bacteriën kan huisvesten. Of een No Frost diepvrieskast voor u de beste keuze is, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en budget. Als u op zoek bent naar een diepvrieskast die u niet hoeft te ontdooien, dan is een diepvrieskast met No Frost een goede keuze. Als u echter op zoek bent naar een diepvrieskast die zo zuinig mogelijk is, dan is een diepvrieskast zonder No Frost een betere keuze.

De voor- en nadelen van No Frost

Diepvrieskasten van bekende merken

Afmetingen diepvrieskast

De afmetingen van een diepvrieskast worden uitgedrukt in hoogte, breedte en diepte. De hoogte van een diepvrieskast varieert van ongeveer 85 tot 200 centimeter, de breedte van ongeveer 50 tot 100 centimeter en de diepte van ongeveer 60 tot 70 centimeter.

De grootte van de diepvrieskast die u nodig heeft, hangt af van uw huishoudelijke behoeften. Als u een klein huishouden heeft, heeft u waarschijnlijk genoeg aan een kleine diepvrieskast met een inhoud van 100 tot 200 liter. Als u een groot huishouden heeft of als u veel voedsel invriest, heeft u waarschijnlijk een grotere diepvrieskast nodig met een inhoud van 200 tot 500 liter.

Als u een diepvrieskast gaat kopen, is het belangrijk om rekening te houden met de ruimte die u heeft in uw keuken. Zorg ervoor dat de diepvrieskast past in de ruimte waar u hem wilt plaatsen. U moet ook rekening houden met het gewicht van de diepvrieskast. Als u de diepvrieskast zelf moet verplaatsen, zorg er dan voor dat u een sterke partner heeft.

Diepvrieskast of kastdiepvriezer kopen

Diepvrieskasten zijn zeer geschikt voor grote gebruikers en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wilt u extra diepvriesruimte dan kan u bijvoorbeeld een tafelmodel diepvriezer in de keuken plaatsen en in de berging of schuur een kastdiepvriezer of vrieskist plaatsen. Zo hebben ook grote huishouden voldoende ruimte om verspilling van voedsel tegen te gaan. Online diepvrieskast bestellen Bestelt u de diepvrieskast online dan bezorgen wij deze spoedig met een gemiddelde levertijd van 3 dagen. Daarnaast kan u de diepvrieskasten gratis afhalen in een van onze winkels. U kiest zelf bij welk afhaalpunt u de bestelling wilt ophalen. Zodra uw bestelling klaarstaat ontvang u van ons een mail.

Persoonlijk advies

Twijfelt u welke diepvrieskast of kastdiepvriezer het beste voor u is? Een van onze specialisten helpt u graag zowel online als in de winkel verder! Kom daarom langs in een van onze winkels of neem contact met ons op en wij helpen u met het maken van de beste keuze.

Bekijk alle diepvriezers