Gasfornuizen

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
per pagina

Houdt u van lekker koken en bent u op zoek naar een gasfornuis? Eldi heeft een uitgebreid aanbod gasfornuizen waarmee u de lekkerste gerechten kunt koken. Niet alleen hebt u bij Eldi een erg ruime keuze, u geniet ook van onze deskundige begeleiding.

Gasfornuis kopen

Wilt u een nieuw gasfornuis kopen? Eldi is de absolute specialist op het gebied van gasfornuizen. De beste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij hebben een uitgebreid assortiment gasfornuizen met en zonder oven van verschillende merken en met verschillende specificaties. Wij hebben altijd het gasfornuis dat u zoekt en adviseren u hier graag over. U koopt een gasfornuis gemakkelijk online of in een van onze winkels.

Online een gasfornuis kopen is zo gebeurd. U kunt tot 5 modellen selecteren en de technische informatie van deze apparaten met elkaar vergelijken. Maak vervolgens uw keuze en wij leveren uw nieuwe gasfornuis aan huis of in uw favoriete Eldi winkel.

  • Meer dan 100 winkels tot uw dienst
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Gegarandeerd het beste advies en de laagste prijs
  • Levering aan huis of gratis afhaling in een winkel bij u in de buurt
  • Eigen dienst-na-verkoop

Het beste gasfornuis kopen, ook daarvoor bent u bij Eldi aan het juiste adres.

Hulp bij het kopen van een gasfornuis

Ons grote aanbod gasfornuizen maakt het maken van een keuze misschien lastig. Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een nieuw gasfornuis en wat zijn de verschillen? Bij Eldi helpen wij u graag met het maken van uw keuze. U kunt rekenen op een vakkundige begeleiding; zo bent u zeker van een goede service en het juiste gasfornuis voor u.

Het grote voordeel van een gasfornuis is dat het vuur onder de pan erg nauwkeurig te regelen is. Op deze manier kunt u dus ook de hitte in de pan nauwkeurig regelen. De meeste woningen zijn voorzien van een gasaansluiting dus u hoeft eigenlijk niets aan uw woning aan te passen wanneer u kiest voor een gasfornuis. Dit is bij een elektrisch fornuis wel het geval, dan moet u een extra stroomgroep hebben. Daarnaast zijn gasfornuizen goedkoop in aanschaf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan ook eens bij al onze fornuizen.

Het nadeel is dat de toekomst voor gas onzeker is. Er zijn plannen om de gaskraan langzaam dicht te draaien en zijn de gasprijzen onderhevig aan prijsschommelingen. Wilt u deze toekomst niet afwachten, dan hebben we ook een ruim assortiment aan elektrische fornuizen.

Gasfornuis met oven

We hebben verschillende gasfornuizen met oven in ons assortiment. We hebben ook gaskookplaten in ons assortiment, dit zijn enkel kookplaten zonder oven. Wanneer u kiest voor een gasfornuis met oven kunt u kiezen voor een conventionele oven. Dit is een simpele oven met alle basis functies. Ook zijn er gasfornuizen met multifunctionele oven. Deze ovens zijn voorzien van verschillende functies zoals grillen, stomen, alleen boven- of onder verwarmen etc. Wilt u veel gebruik maken van uw nieuwe oven en van verschillende functies, kies dan voor een multifunctionele oven.

Gasfornuis met wokbrander

Sommige gasfornuizen zijn voorzien van een wokbrander. Dit is een vaak grotere pit waarmee u het vuur extra hoog kunt opvoeren. In combinatie met een wokpan is dit ideaal voor het klaarmaken van wokgerechten waarbij het noodzakelijk is om het gerecht kort en hevig te verhitten.

Uiterlijk en formaat

Hoe uw nieuwe gasfornuis eruit moet komen te zien is afhankelijk van uw smaak. Er zijn verschillende soorten fornuizen in verschillende stijlen. Kies voor wat bij u en uw keuken past. Daarnaast dient u rekening te houden met het formaat van het gasfornuis. Hoeveel ruimte hebt u in uw woning en hoeveel pitten heeft u nodig voor u gezinssamenstelling?

Conclusie, welk gasfornuis kopen?

Het juiste gasfornuis hangt dus volledig af van uw situatie en wensen. Komt u er nog niet helemaal uit met de bovenstaande keuzenhulp? Neem dan contact op met één van onze adviseurs of kom eens langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor het kopen van een geschikt gasfornuis.

Opzoek naar een gas fornuis bij u in de buurt?

Wanneer u opzoek bent naar een goed gas fornuis, is er een Eldi winkel bij u in de buurt die u van advies kan voorzien over het product. Bij elke winkel hebben wij namelijk specialisten staan die u kunnen helpen bij het doen van uw aankoop. Wij zorgen voor advies op maat zodat u met het juiste product naar huis gaat.

Omdat er meerdere Eldi winkels zijn, is er altijd wel een bij u in de buurt. Bekijk hoe u het snelst bij de winkel bij u in de buurt kunt komen.