Koel - vriescombinaties

30 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1.  
 2.  
 3. Eldi's
  keuze
   
 4. Eldi's
  keuze
   
 5.  
 6.  
 7.  
 8. Eldi's
  keuze
   
 9.  
 10. Eldi's
  keuze
   
 11. Eldi's
  keuze
   
 12.  
 13. Eldi's
  keuze
   
 14.  
 15. Eldi's
  keuze
   
 16.  
 17.  
 18. Eldi's
  keuze
   
 19.  
 20.  
Pagina
per pagina

Opzoek naar een nieuwe koel - vriescombinatie? Bij Eldi hebben we koel – vriescombinaties met de beste kwaliteit, de laagste energielabels en dat voor de beste prijs.

Koel - vriescombinatie kopen

Wilt u een koel - vriescombinatie kopen? Dan bent u bij Eldi aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment met koel - vriescombinatie in verschillende formaten, van verschillende merken in verschillende prijscategorieën. Wij hebben altijd de koel - vriescombinatie die u zoekt en adviseren u graag over de geschikte koel - vriescombinatie voor u. Een koel - vriescombinatie koopt u gemakkelijk online of in een van onze winkels.

Online een koel - vriescombinatie kopen is zo gebeurd. U kunt tot 5 modellen selecteren en de technische informatie van deze wasmachines met elkaar vergelijken. Maak vervolgens uw keuze en wij leveren uw nieuwe koel - vriescombinatie aan huis of in uw favoriete Eldi winkel.

 • Meer dan 100 winkels tot uw dienst
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Gegarandeerd het beste advies en de laagste prijs
 • Levering aan huis of gratis afhaling in een winkel bij u in de buurt
 • Eigen dienst-na-verkoop

De beste koel - vriescombinatie kopen, ook daarvoor bent u bij Eldi aan het juiste adres.

Hulp bij het kopen van een koel – vriescombinatie

Als u een nieuwe koel - vriescombinatie koopt, wilt u er wel zeker van zijn dat u de goede keuze maakt. Waar moet u rekening mee houden? Waar dient u op te letten? Bij Eldi helpen wij u graag met het kiezen van de geschikte koel - vriescombinatie voor u. U kunt rekenen op een vakkundige begeleiding; zo bent u zeker van een goede service en een topkwaliteit koel - vriescombinatie.

Heeft u liever een losse koelkast en vriezer voor een vergelijkbare prijs? Ook kwalitatieve maar toch goedkope koelkasten bent u bij Eldi aan het juiste adres.

Alle merken koel - vriescombinaties

Bij Eldi vindt u alle topmerken koel-vriescombinaties, zoals:

Het energielabel van een koel - vriescombinatie

De zuinigheid van koel – vriescombinatie wordt vastgelegd in een energielabel. Deze labels geven verschillende informatie weer over de wasmachine zoals:

 • Het energieverbruik
 • Het geluidsniveau

De energieklassen lopen van D tot en met A  waarbij klasse D het minst energiezuinig is. Kies bij voorkeur een koel – vriescombinatie uit de energieklasse D tot A. Deze toestellen hebben als voordeel dat ze heel wat minder energie verbruiken wat een pluspunt is voor uw energiefactuur.

 • *Klasse C              10% energiebesparing tov klasse D
 • *Klasse B              20% energiebesparing tov klasse D
 • *Klasse A              30% energiebesparing tov klasse D

Vergeet uw ecocheques niet! Bij Eldi kunt u deze gebruiken als betaalmiddel bij aankoop van een ecologische en energiezuinige koel – vriescombinatie met klasse B of meer.

Een koel-vriescombinatie bij u in de buurt

Bent u opzoek naar een koel-vriescombinatie, maar wilt u graag de modellen fysiek zien in plaats van online? Bij onze winkels kunt u de verschillende modellen bewonderen en vergelijken. Daarnaast bieden we bij onze winkels vakkundig advies zodat we u optimaal kunnen helpen bij het kiezen van de perfecte koel-vriescombinatie. Er zijn namelijk een aantal dingen waar u rekening mee moet houden bij uw aankoop.

Er zit altijd een Eldi bij u in de buurt die u professioneel advies kan geven en u kan helpen bij uw zoektocht naar een koel-vriescombinatie. Kijk hier welke winkel het dichts bij u in de buurt zit met onze winkelzoeker.