Koel - vriescombinaties

30 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  
  8.  
  9.  
  10.  
Pagina
per pagina

Opzoek naar een nieuwe koel - vriescombinatie? Bij Eldi hebben we koel – vriescombinaties met de beste kwaliteit, de laagste energielabels en dat voor de beste prijs.

Koel - vriescombinatie kopen

Wilt u een koel - vriescombinatie kopen? Dan bent u bij Eldi aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment met koel - vriescombinatie in verschillende formaten, van verschillende merken in verschillende prijscategorieën. Wij hebben altijd de koel - vriescombinatie die u zoekt en adviseren u graag over de geschikte koel - vriescombinatie voor u. Een koel - vriescombinatie koopt u gemakkelijk online of in een van onze winkels.

Online een koel - vriescombinatie kopen is zo gebeurd. U kunt tot 5 modellen selecteren en de technische informatie van deze wasmachines met elkaar vergelijken. Maak vervolgens uw keuze en wij leveren uw nieuwe koel - vriescombinatie aan huis of in uw favoriete Eldi winkel.

  • Meer dan 100 winkels tot uw dienst
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Gegarandeerd het beste advies en de laagste prijs
  • Levering aan huis of gratis afhaling in een winkel bij u in de buurt
  • Eigen dienst-na-verkoop

De beste koel - vriescombinatie kopen, ook daarvoor bent u bij Eldi aan het juiste adres.

Hulp bij het kopen van een koel – vriescombinatie

Als u een nieuwe koel - vriescombinatie koopt, wilt u er wel zeker van zijn dat u de goede keuze maakt. Waar moet u rekening mee houden? Waar dient u op te letten? Bij Eldi helpen wij u graag met het kiezen van de geschikte koel - vriescombinatie voor u. U kunt rekenen op een vakkundige begeleiding; zo bent u zeker van een goede service en een topkwaliteit koel - vriescombinatie.

Heeft u liever een losse koelkast en vriezer voor een vergelijkbare prijs? Ook kwalitatieve maar toch goedkope koelkasten bent u bij Eldi aan het juiste adres.

Alle merken koel - vriescombinaties

Bij Eldi vindt u alle topmerken koel-vriescombinaties, zoals:

Het energielabel van een koel - vriescombinatie

De zuinigheid van koel – vriescombinatie wordt vastgelegd in een energielabel. Deze labels geven verschillende informatie weer over de wasmachine zoals:

  • Het energieverbruik
  • Het geluidsniveau

De energieklassen lopen van D tot en met A  waarbij klasse D het minst energiezuinig is. Kies bij voorkeur een koel – vriescombinatie uit de energieklasse D tot A. Deze toestellen hebben als voordeel dat ze heel wat minder energie verbruiken wat een pluspunt is voor uw energiefactuur.

  • *Klasse C              10% energiebesparing tov klasse D
  • *Klasse B              20% energiebesparing tov klasse D
  • *Klasse A              30% energiebesparing tov klasse D

Vergeet uw ecocheques niet! Bij Eldi kunt u deze gebruiken als betaalmiddel bij aankoop van een ecologische en energiezuinige koel – vriescombinatie met klasse B of meer.

Een koel-vriescombinatie bij u in de buurt

Bent u opzoek naar een koel-vriescombinatie, maar wilt u graag de modellen fysiek zien in plaats van online? Bij onze winkels kunt u de verschillende modellen bewonderen en vergelijken. Daarnaast bieden we bij onze winkels vakkundig advies zodat we u optimaal kunnen helpen bij het kiezen van de perfecte koel-vriescombinatie. Er zijn namelijk een aantal dingen waar u rekening mee moet houden bij uw aankoop.

Er zit altijd een Eldi bij u in de buurt die u professioneel advies kan geven en u kan helpen bij uw zoektocht naar een koel-vriescombinatie. Kijk hier welke winkel het dichts bij u in de buurt zit met onze winkelzoeker.