Koelkasten

31 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1.  
 2.  
 3. Eldi's
  keuze
   
 4.  
 5. Eldi's
  keuze
   
 6.  
 7. Eldi's
  keuze
   
 8.  
 9.  
 10. Eldi's
  keuze
   
 11. Eldi's
  keuze
   
 12.  
 13.  
 14.  
 15.  
 16.  
 17. Eldi's
  keuze
   
 18.  
 19.  
 20.  
Pagina
per pagina

Een huishouden kan niet meer zonder koelkast. Alle verse producten blijven langer goed als ze gekoeld worden bewaard. Eldi heeft een uitgebreid aanbod koelkasten. Niet alleen hebt u bij Eldi een erg ruime keuze, u geniet ook van onze deskundige begeleiding.

Koelkast kopen

Een nieuwe frigo kopen? Eldi is de absolute specialist op het gebied van koelkasten. De beste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij hebben een uitgebreid assortiment koelkasten van verschillende merken en met verschillende specificaties. Wij hebben altijd de koelkast die u zoekt en adviseren u hier graag over. Een frigo koopt u gemakkelijk online of in een van onze winkels.

Online een koelkast kopen is zo gebeurd. U kunt tot 5 modellen selecteren en de technische informatie van deze koelkasten met elkaar vergelijken. Maak vervolgens uw keuze en wij leveren uw nieuwe koelkast aan huis of in uw favoriete Eldi winkel.

 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Gegarandeerd het beste advies en de laagste prijs
 • Levering aan huis of gratis afhaling in een winkel bij u in de buurt
 • Eigen dienst-na-verkoop

De beste koelkast kopen, ook daarvoor bent u bij Eldi aan het juiste adres.

Alle merken koelkasten

Bij Eldi vindt u alle topmerken koelkasten, zoals:

Hulp bij het kopen van een frigo

Ons grote aanbod koelkasten maakt het maken van een keuze misschien lastig. Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een nieuwe frigo en wat zijn de verschillen? Bij Eldi helpen wij u graag met het maken van uw keuze. U kunt rekenen op een vakkundige begeleiding; zo bent u zeker van een goede service en de juiste koelkast voor u. Bekijk hier onze goedkope koelkasten.

Modellen koelkasten

De zoektocht naar de juiste koelkast begint bij u thuis. Hoe gebruikt u de koelkast, hoe groot is uw gezin en hoeveel ruimte heeft u? Er zijn verschillende modellen koelkasten voor verschillende situaties. Er zijn zelfs speciale wijnkasten. Ook dient u rekening te houden met de temperatuur van de ruimte waarin de koelkast wordt geplaatst.

Klassiek model

Een klassiek model koelkast is een model met één deur. Dit model kennen we allemaal wel en heeft over het algemeen voldoende plek voor al uw spullen. Dit model koelkast komt in verschillende formaten, bijvoorbeeld ook als tafelmodel. Ook is deze variant beschikbaar met verschillende opties en met verschillende energie labels. Maar daarover later meer.

Koel-vriescombinatie

Er zijn ook koel-vriescombinaties beschikbaar. Vaak is het onderste deel dan een diepvries en het bovenste deel een koelkast. Er zijn ook varianten beschikbaar waar dit is omgedraaid. Het voordeel van een tweedeurs koel-vriescombinatie is dat dit ruimte bespaart wanneer u beide apparaten op deze manier combineert.

Amerikaanse koelkast

Een Amerikaanse koelkast met een dubbele deur is een vaak een mooie toevoeging aan uw keuken. Amerikaanse koelkasten zijn groot en hebben veel ruimte, er zijn ook varianten die u aansluit op het water. Deze Amerikaanse koelkasten kunnen dan koud water en/of ijsblokjes maken.

Vrijstaand of inbouwkoelkast

Een koelkast kunt u vrijstaand in uw keuken, bijkeuken of garage plaatsen maar u kunt ook kiezen voor een inbouwkoelkast. Een inbouwkoelkast wordt één met de rest van uw keuken door het plaatsen van een paneel in de kleur van uw keuken.

Waar plaatst u de koelkast?

Wanneer u de koelkast wil plaatsen in een onverwarmde ruimte zoals een garage of schuur of juist een (hele) warme ruimte, dient u rekening te houden de klimaatklasse van de koelkast.

Wilt u een koel- vriescombinatie in de garage of schuur plaatsen, kies er dan een met twee thermostaten. Wanneer de garage zo koud wordt dat de combinatie stop met koelen, blijft het vries gedeelte gewoon werken.

Energieverbruik van uw frigo

Met een energiezuinige koelkast bespaart u al snel tientallen euro’s op uw energienota. Ons assortiment koelkasten gaat van energielabel C tot A waarbij het laatste het meest energiezuinig is. De informatie over het energieverbruik is altijd te vinden op het energielabel.

Overige opties in uw koelkast

Uw koelkast kan gebruiksvriendelijke worden door verschillende functionaliteiten. Zo zijn er koelkasten met het ‘super koelen’ systeem. Dit zorgt er voor dat de temperatuur in de koelkast constant blijft, ook wanneer u er warmere producten in zet.

Daarnaast zijn er koelkasten met een watertap en/of ijsdispenser zodat u altijd een heerlijke verfrissing bij de hand hebt.

Tot slot is dynamische koeling een interessante functie. Deze koelkasten bevatten een ventilator, gericht op het koel element waardoor de koelkast op alle niveaus sneller afkoelt en waardoor temperatuurschommelingen worden beperkt.

Conclusie, welke frigo kopen?

De juiste koelkast voor u hangt volledig af van uw situatie en wensen. Komt u er nog niet helemaal uit met de bovenstaande keuzenhulp? Neem dan contact op met één van onze adviseurs of kom eens langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor het kopen van een geschikte frigo.

Altijd een koelkast in uw buurt

Een koelkast kiezen is zo makkelijk nog niet. Er zijn veel specificaties waar u rekening mee moet houden. En soms is het aanbod ook te groot. Hoe maakt u nou de beste keuze? Onze specialisten helpen u graag verder in een van onze winkels.

Bekijk hier hoe u het snelst bij een van onze specialisten kan komen voor advies over de aankoop van uw koelkast