Opzet kookplaat

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Eldi's
    keuze
  2. Eldi's
    keuze
per pagina

Opzet kookplaten zijn zeer geschikt wanneer u een keuken heeft van een kleiner formaat. Is het aanrecht niet zo ruim of kunnen er geen meerdere grote apparaten in de keuken. Dan is een opzet kookvuur een goede keuze. Kies bijvoorbeeld voor een vaatwasser en zet daar een kookplaat op. Of neem een kookvuur met 2 kookzones om nog meer ruimte te besparen.

Soorten opzet kookvuur

Naast het flexibel indelen van uw keuken en het besparen van ruimte is er voor iedereen een schikte opzet kookplaat te vinden. Of u voorkeur heeft voor elektrisch koken, met inductie of toch liever met gas. Het is allemaal mogelijk met een vrijstaand kookplaat.

Vrijstaande gaskookplaat

Op gas koken is op dit moment de populairste keuze. Dit komt doordat de kooktemperatuur gemakkelijk in te stellen is met draaiknopen en snel en efficiënte reageert. Daarnaast is het mogelijk alle soorten pannen te gebruiken. Een opzet gasvuur is echter iets lastiger schoon te maken door de vele losse onderdelen op het apparaat. Vanwege verduurzaming overwegen steeds meer mensen over te stappen op een elektrisch kookvuur.

Vrijstaande elektrische kookplaat

Wilt u een duurzamere keuze maken dan is een vrijstaande elektrische kookplaat een goede keuze. Hiermee kan u van het gas afstappen en kan u nog steeds alle soorten pannen gebruiken. Een elektrisch opzet kookvuur duurt iets langer om op te warmen, maar is de restwarmte van te gebruiken.

Vrijstaande inductie kookplaat

Wilt u de meest duurzame keuze maken dan is de vrijstaande inductie kookplaat een goede keuze. Inductie verbruikt minder energie dan een elektrisch kookvuur en is zeer gemakkelijk in onderhoud door de glazen plaat bovenop. Houd er rekening mee dat voor een opzet inductie kookplaat speciale pannen nodig zijn om te kunnen verwarmen. Wanneer u niet de juiste pannen gebruikt is het niet mogelijk de pan te verwarmen.

Een winkel bij u in de buurt?

Heeft u hulp nodig met het maken van de beste keuze? Er staat altijd een expert voor u klaar om u te adviseren.

Neem contact met ons op of kom langs in één van onze winkels. Naast ons ruime assortiment aan opzet kookplaten kan u ook bij ons terecht voor inbouw kookplaten, fornuizen of ovens.