Wasmachines

31 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Eldi's
  keuze
   
 2. Eldi's
  keuze
   
 3. Eldi's
  keuze
   
 4. Eldi's
  keuze
   
 5.  
 6. Eldi's
  keuze
   
 7.  
 8.  
 9. Eldi's
  keuze
   
 10.  
 11. Eldi's
  keuze
   
 12.  
 13. Eldi's
  keuze
   
 14. Eldi's
  keuze
   
 15.  
 16.  
 17. Eldi's
  keuze
   
 18.  
 19.  
 20. Eldi's
  keuze
   
Pagina
per pagina

Opzoek naar een nieuwe wasmachine? Bij Eldi hebben we wasmachines met de nieuwste technieken, de laagste energielabels en voor de beste prijs.

Wasmachine kopen

Wilt u een wasmachine kopen? Dan bent u bij Eldi aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment wasmachines in verschillende formaten, van verschillende merken in verschillende prijscategorieën. Wij hebben altijd de wasmachine die u zoekt en adviseren u graag over de geschikte wasmachine voor u. Zo vindt u bij ons ook een selectie wasdroogcombinaties en inbouw wasmachines. Iedere wasmachine koopt u gemakkelijk online of in een van onze winkels.

Online een wasmachine kopen is zo gebeurd. U kunt tot 5 modellen selecteren en de technische informatie van deze wasmachines met elkaar vergelijken. Maak vervolgens uw keuze en wij leveren uw nieuwe wasmachine aan huis of in uw favoriete Eldi winkel.

 • Meer dan 100 winkels tot uw dienst
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Gegarandeerd het beste advies en de laagste prijs
 • Levering aan huis of gratis afhaling in een winkel bij u in de buurt
 • Eigen dienst-na-verkoop

De beste wasmachine kopen, ook daarvoor bent u bij Eldi aan het juiste adres.

Hulp bij het kopen van een wasmachine

Als u een nieuwe wasmachine koopt, wilt u er wel zeker van zijn dat u de goede keuze maakt. Waar moet u rekening mee houden? Waar dient u op te letten? Bij Eldi helpen wij u graag met het kiezen van de geschikte wasmachine voor u. Kijk hier om onze kwalitatieve goedkope wasmachines te bekijken. U kunt rekenen op een vakkundige begeleiding; zo bent u zeker van een goede service en een topkwaliteit wasmachines.

Alle merken wasmachines

Bij Eldi vindt u alle topmerken wasmachines, zoals:

Formaat wasmachine

De capaciteit van een wasmachine is ongetwijfeld de eerste parameter waar u naar moet kijken. Deze hangt onder andere af van de volgende factoren:

 • De grootte van uw huishouden
 • De hoeveelheid was die u dagelijks heeft
 • De hoeveelheid wasbeurten die u wekelijks draait.

Bij een te kleine wasmachine moet u meer ladingen laten draaien wat tot tijdverlies en energieverspilling leidt. Bij een te grote wasmachine riskeert u halfgevulde machines te moeten draaien wat ook weer nadelig is voor het energieverbruik.

Een huishouden van 1 tot 2 personen heeft in de meeste gevallen voldoende aan een wasmachine met een vulcapaciteit tot en met 7kg. Bij een huishouden van 3 tot 5 personen wordt een laadgewicht tussen de 7kg en 9kg aanbevolen. Voor grotere huishoudens bestaan er wasautomaten met een laadcapaciteit van 10kg en meer.

Het energielabel van een wasmachine

De zuinigheid van wasmachines wordt vastgelegd in een energielabel. Deze labels geven verschillende informatie weer over de wasmachine zoals:

 • Het waterverbruik
 • Het energieverbruik
 • De was capaciteit
 • De zwiercapaciteit
 • Het geluidsniveau

De energieklassen lopen van G tot en met A waarbij klasse G het minst energiezuinig is. Kies bij voorkeur een wasmachine uit de energieklasse C tot A.
Bekijk snel de wasmachines van Eldi in deze energieklassen.

Deze toestellen hebben als voordeel dat ze heel wat minder energie verbruiken wat een pluspunt is voor uw energiefactuur. Dergelijke wasmachines zijn meestal ook voorzien van een 'intelligent' systeem die de wascyclus aanpast aan de hoeveelheid was en de vuiltegraad van het linnen waardoor u minder water en energie verbruikt.

Vergeet uw ecocheques niet! Bij Eldi kunt u deze gebruiken als betaalmiddel bij aankoop van een ecologische en energiezuinige wasautomaat met klasse B of meer.

De zwiersnelheid van een wasmachine

Kies waar mogelijk voor een wasmachine met een hoge zwiersnelheid. Hoe hoger het toerental, hoe droger het linnen uit de wasmachine komt. Zo kan uw wasmachine dus alvast een deel van het droogwerk doen. Het toerental verschilt per model maar deze kan variëren van 700 tot 1200 toeren/minuut. Bij het topassortiment zien we steeds vaker een wasmachine met 1400 toeren of een wasmachine met 1600 toeren per minuut.

Bovenlader wasmachine of voorlader wasmachine

De keuze van een voorlader of bovenlader is meer dan een esthetische keuze.

Bij een bovenlader heeft de wasmachine een klep aan de bovenzijde. Het voordeel hiervan is dat de wasmachine wat minder plaats in neemt en dat hij ergonomisch beter is. U hoeft namelijk niet door uw knieën om de was er in te stoppen.

Bij een voorlader kunt u de was aan de voorzijde van de wasmachine er in stoppen. Het voordeel hiervan is dat er bovenop de wasmachine plaats voor een droogkast of droogzwierder. Daarnaast is het waterverbruik van deze wasmachines lager.

Het gebruiksgemak van de wasmachine

Ook niet onbelangrijk, het gebruiksgemak van een wasmachine. Verschillende functies van een wasmachine kan het draaien van een was een stuk gemakkelijker maken.

 • Heeft u veel delicate kleding?
 • Kinderen die graag buitenspelen?
 • Een erg druk leven?

Kies dan voor een wasmachine met handige functies. Denk maar aan een wasprogramma voor delicate stoffen, donkere kleuren of een kort opfrisprogramma voor kleding die maar eenmaal gedragen is.

Een andere interessante ontwikkeling in de wasmachines is de automatische dosering waarbij de machine zelf de exacte hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter vrijgeeft die ze nodig heeft tijdens een was cyclus. Op deze manier verspilt u nooit wasmiddel.

Bank voor lekkages? Aquastop is een systeem dat u heel wat narigheid kan besparen. Deze beveiligingsklep sluit de watertoevoer naar de wasmachine af als er een storing wordt vastgesteld. Op die manier wordt waterschade voorkomen bij een eventueel lekkage of losgekomen waterslang.

Wanneer de wasmachine in de buurt van uw slaap- of woonruimte staat, is het niet prettig als hij veel lawaai maakt. Kies dan voor een wasmachine die niet meer dan 73dB produceert tijdens het centrifugeren. Deze informatie vindt u ook terug op het energielabel.

Een wasmachine bij u in de buurt

Bent u opzoek naar een wasmachine, maar wilt u graag de modellen fysiek zien in plaats van online? Bij onze winkels kunt u de verschillende modellen bewonderen en vergelijken. Daarnaast bieden we bij onze winkels vakkundig advies zodat we u optimaal kunnen helpen bij het kiezen van de perfecte wasmachine. Er zijn namelijk een aantal dingen waar u rekening mee moet houden bij uw aankoop.

Er zit altijd een Eldi bij u in de buurt die u professioneel advies kan geven en u kan helpen bij uw zoektocht naar een wasmachine. Kijk hier welke winkel het dichts bij u in de buurt zit met onze winkelzoeker.