Wijnkasten

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
per pagina

Bent u een wijnliefhebber en bent u opzoek naar een geschikte wijnklimaatkast? Eldi heeft een uitgebreid aanbod wijnkasten. Niet alleen hebt u bij Eldi een erg ruime keuze, u geniet ook van onze deskundige begeleiding.

Wijnkast kopen

Een nieuwe wijnkast kopen? Eldi is de absolute specialist op het gebied van wijnklimaatkasten. De beste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij hebben een uitgebreid assortiment wijn serveerkasten van verschillende merken zoals Liebherr en met verschillende specificaties. Wij hebben altijd de wijnkast die u zoekt en adviseren u hier graag over. Een wijnkast koopt u gemakkelijk online of in een van onze winkels.

Online een wijnklimaatkast kopen is zo gebeurd. U kunt tot 5 modellen selecteren en de technische informatie van deze wijnkasten met elkaar vergelijken. Maak vervolgens uw keuze en wij leveren uw nieuwe wijnklimaatkast aan huis of in uw favoriete Eldi winkel.

  • Meer dan 100 winkels tot uw dienst
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Gegarandeerd het beste advies en de laagste prijs
  • Levering aan huis of gratis afhaling in een winkel bij u in de buurt
  • Eigen dienst-na-verkoop

De beste wijnkast kopen, ook daarvoor bent u bij Eldi aan het juiste adres.

Hulp bij het kopen van een wijnklimaatkast

Ons grote aanbod wijnkasten maakt het maken van een keuze misschien lastig. Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een nieuwe wijnklimaatkast en wat zijn de verschillen? Bij Eldi helpen wij u graag met het maken van uw keuze. U kunt rekenen op een vakkundige begeleiding; zo bent u zeker van een goede service en de juiste wijnkast voor u.

Formaat wijnkast

Begin uw zoektocht bij welk formaat wijnkast u graag zou willen hebben of past in de ruimte. Hoeveel flessen wilt u opbergen? In ons assortiment hebben we wijnkasten voor waarin u tot 40 flessen kan bewaren maar we hebben ook wijnklimaatkasten waarin u tot 400 flessen kunt bewaren. Logischerwijs heeft een wijnkast waarin meer flessen kunnen worden bewaard ook meer ruimte nodig. Bekijk dus goed hoeveel ruimte u in huis hebt en hoeveel flessen u graag zou willen bewaren voor het beste formaat wijnklimaatkast voor u.

Het uiterlijk van de wijnklimaatkast

Het uiterlijk van een wijnkast is ook niet onbelangrijk. Vindt u het mooi als de flessen zichtbaar zijn zodat u in één oogopslag kunt zien hoe het er voor staat met uw wijnvoorraad of heeft u dit liever afgedekt? Daarnaast kunt u uzelf de vraag stellen: welke wijnkast past het beste bij het interieur? Houd verder nog rekening met de draairichting van de deur. Het zou jammer zijn wanneer u de wijnklimaatkast in een hoek had gepland en dat dan de deur niet gemakkelijk open kan.

Inbouw wijnkast

Niet elke wijnklimaatkast in geschikt om in te bouwen, dit is afhankelijk van de koeltechniek die wordt gebruikt in de wijnkast. Zo is de thermo-elektrische koeltechniek niet geschikt om in te bouwen. Houd hier rekening mee bij de aanschaf van uw kast.

Wat voor wijn drinkt u?

Verschillende wijnen dienen op verschillende temperaturen te worden geserveerd. Houdt u van rood, wit of allebei? Er zijn klimaatkasten beschikbaar met verschillende temperatuurzones voor als u zowel rode als witte wijn wilt bewaren in uw wijnklimaatkast. Let er dan wel op dat de temperatuur per zone is in te stellen. Als uw wijnkast slechts één temperatuurzone heeft dient u een keuze te maken tussen wit of rood.

Over het algemeen wordt witte wijn geserveerd tussen de 7 en 12°C, dit is afhankelijk van de soort wijn. Denk daarbij aan Zoet, droog, fris, mousserend etc. Rode wijn wordt tussen de 14 en 18°C. Ook dit verschilt per wijnsoort: krachtig, complex, fruitig etc.

Extra opties en energie labels

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor winklimaatkasten. Zo zijn er wijnkasten met een alarm die waarschuwen als de deur te lang open staat. Ook is er veel variatie in de energieklasse. We hebben wijnkasten van energielabel A++ tot en met B. Houd rekening met de energieklasse van uw wijnkast. Een A++ klasse kan jaarlijks tientallen euro’s op uw energienota schelen.

Conclusie, welke wijnklimaatkast kopen?

De juiste wijnkast hangt dus volledig af van uw situatie en wensen. Komt u er nog niet helemaal uit met de bovenstaande keuzenhulp? Neem dan contact op met één van onze adviseurs of kom eens langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor het kopen van een geschikte wijnklimaatkast. 

Heeft u liever een losse koelkast voor een goedkopere prijs? Ook voor kwalitatieve maar toch goedkope koelkasten bent u bij Eldi aan het juiste adres.

Altijd een wijnkast bij u in de buurt

Bij een zoektocht naar de juiste wijnkast komt een hoop kijken. Wij hebben bij iedere Eldi winkel hebben wij specialisten die u kunnen helpen bij het maken van uw keuze. Deze specialisten kunnen u van het begin tot het eind helpen bij uw keuze en staan altijd voor u klaar.

Bekijk met de winkelzoeker waar de dichtstbijzijnde Eldi winkel is zodat u niet te ver hoeft te reizen. We hebben namelijk meerdere specialisten in meerdere winkels.