Mobiele airco's

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Eldi's
  keuze
 2. Eldi's
  keuze
 3. Eldi's
  keuze
per pagina

Wat is een mobiele airco?

Bent u op zoek naar een manier om uw huis te koelen zonder een vaste airco, dan is een mobiele airco de perfecte oplossing. Een mobiele airco is een apparaat dat warme lucht uit de kamer zuigt en deze vervolgens koelt en terug blaast. Het apparaat bestaat uit een binnenunit en een buitenunit die verbonden zijn met een slang. Hierdoor kan warme lucht gemakkelijk naar buiten worden afgevoerd.

Hoe werkt een mobiele airco?

Een mobiele airco werkt op een vergelijkbare manier als een vaste airco. Het systeem gebruikt een koelmiddel om warme lucht uit een ruimte te halen en deze om te zetten in koele lucht. Mobiele airco’s maken vaak gebruik van een slang om de warme lucht naar buiten af te voeren, meestal via een raam of een andere opening. Regelmatig onderhoud van uw mobiele airco is belangrijk om ervoor te zorgen dat het systeem goed blijft functioneren en dat de lucht die het produceert schoon blijft. Dit omvat het vervangen van filters en het schoonmaken van de onderdelen van de airco.

De voordelen van een mobiele airco

Mobiele airco's hebben verschillende voordelen ten opzichte van vaste airco's. Zo zijn ze eenvoudig te verplaatsen van de ene kamer naar de andere en kunt u ze gemakkelijk opbergen als u ze niet nodig heeft. Ook zijn ze over het algemeen goedkoper dan vaste airco's en vereisen ze geen ingewikkelde installatie. Mobiele airco's zijn vooral handig als u geen vaste airco kunt installeren, als u geen permanente oplossing wilt of als u op zoek bent naar een goedkopere oplossing.

Hoe kiest u de juiste mobiele airco?

Bij het kiezen van de juiste mobiele airco zijn er een aantal factoren waar u goed op moet letten.

 • Koelvermogen: Het koelvermogen van een mobiele airco wordt gemeten in BTU (British Thermal Units) en bepaalt hoeveel warmte de airco kan afvoeren. De grootte van de ruimte die u wilt koelen en de hoeveelheid warmte die erin wordt gegenereerd zijn belangrijke factoren bij het bepalen van het benodigde koelvermogen.
 • Energie-efficiëntie: Het is belangrijk om een mobiele airco te kiezen die energie-efficiënt is en weinig stroom verbruikt. Zo bespaart u geld op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu. Bent u op zoek naar de meest energie-efficiënte mobiele airco’s? Bekijk dan onze mobiele airco’s met energieklasse A.
 • Geluidsniveau: Mobiele airco’s kunnen behoorlijk wat geluid maken, dus als u gevoelig bent voor geluidsoverlast is het belangrijk om een model te kiezen dat stil genoeg is.
 • Functies: Kijk ook altijd welke extra functies de mobiele airco biedt. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld luchtontvochtiging, terwijl andere modellen ook kunnen verwarmen.
 • Prijs: Mobiele airco’s zijn er in verschillende prijsklassen, dus bepaal uw budget voordat u gaat zoeken. Houd er wel rekening mee dat goedkopere modellen vaak minder functies hebben en minder energiezuinig zijn.

Mobiele airco’s van topmerken

Electrolux, FRIAC en Whirlpool zijn allemaal gerenommeerde merken op het gebied van huishoudelijke apparaten, waaronder mobiele airco's. De mobiele airco's van deze merken hebben over het algemeen een hoog koelvermogen en zijn energiezuinig. Bovendien zijn ze uitgerust met handige functies zoals een timer, afstandsbediening en verschillende ventilatiestanden. De mobiele airco's van deze merken hebben ook vaak filters die allergenen en stof opvangen, wat bijdraagt aan een schone en gezonde lucht in huis. Kortom, als u op zoek bent naar een mobiele airco van hoge kwaliteit, zijn de mobiele airco’s van FRIAC, Electrolux en Whirlpool zeker het overwegen waard.

Houd uw huis koel met een mobiele airco van Eldi

Als u op zoek bent naar een mobiele airco van hoge kwaliteit, dan is Eldi een goede keuze om te overwegen. Eldi biedt een ruime keuze aan mobiele airco’s van verschillende merken en in verschillende kleuren, waardoor u keuze heeft uit meerdere opties. Daarnaast hanteert Eldi scherpe prijzen voor hun mobiele airco’s, waardoor u een hoogwaardig product kunt kopen zonder te veel te betalen. Als u een mobiele airco bestelt bij Eldi, kunt u rekenen op snelle levering aan huis. Dit is handig als u snel verkoeling nodig heeft op warme dagen. Eldi staat bekend om hun uitstekende klantenservice en deskundig advies.  

Wanneer u minder sterke verkoeling nodig heeft en een apparaat zoekt dat flexibelere in u woning te gebruiken is. Dan is ons assoritment ventilatoren een goede oplossing voor u. Als u vragen heeft over een product of hulp nodig heeft bij het plaatsen van een bestelling, staan wij altijd voor u klaar.

Weet u niet zeker welke mobiele airco het beste bij uw behoeften past? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels voor deskundig advies. Ons personeel heeft kennis van zaken en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze!