Olieradiatoren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Eldi's
    keuze
per pagina

Bent u op zoek naar een snelle manier om afzonderlijke ruimtes te verwarmen? Dan is een olieradiator een goede oplossing. De oliegevulde kachels zijn zeer compact in omvang en zijn voorzien van wieltjes en handvatten. Hierdoor kan u hem heel gemakkelijk verplaatsen en past in vrijwel iedere ruimte. De oliekachels produceren geen rook, laten daardoor geen roet achter in de lucht en geven geen geur af tijdens het opwarmen. Het is daardoor een geschikte manier om bij te verwarmen naast uw reguliere warmtebronnen.

Hoe werkt een olieradiator?

De olieradiatoren zijn ontzettend eenvoudig in gebruik. U hoeft de tank enkel te vullen met olie, steekt vervolgens de stekker in het stopcontact en binnen 20 minuten is uw ruimte gevuld met zeer aangename warmte. De radiator blijft ook nog eens langer warm dan andere elektrische kachels doordat deze is gevuld met olie in plaats van water.

Oliekachel kopen bij Eldi

Wilt u een oliekachel aanschaffen, maar weet u niet precies wat voor u de juiste capaciteit is? Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen met het maken van de best keuze. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze winkels!

Daarnaast bieden we een ruim assortiment aan met andere afzonderlijke warmtebronnen. Als keramische verwarming en verwarmingsventilatoren.