Stofzuigers

39 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Eldi's
  keuze
 2. Eldi's
  keuze
 3. Eldi's
  keuze
 4. Eldi's
  keuze
 5. Eldi's
  keuze
 6. Eldi's
  keuze
Pagina
per pagina

Op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Bij Eldi hebben we de beste stofzuigers in verschillende modellen en dat voor de beste prijs.

Stofzuiger kopen

Wilt u een stofzuiger kopen? Dan bent u bij Eldi aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment aan stofzuigers. We hebben onder andere steelstofzuigers, sledestofzuigers en robotstofzuigers, deze hebben we van verschillende merken in verschillende prijscategorieën. Wij hebben altijd de stofzuiger die u zoekt en adviseren u graag over de geschikte stofzuiger voor u. Een stofzuiger koopt u gemakkelijk online of in een van de winkels.

Online een stofzuiger kopen is zo gebeurd. U kunt tot 5 modellen selecteren en de technische informatie van deze stofzuigers met elkaar vergelijken. Maak vervolgens uw keuze en wij leveren uw nieuwe stofzuiger aan huis of in uw favoriete Eldi winkel.

 • Meer dan 100 winkels tot uw dienst
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Gegarandeerd het beste advies en de laagste prijs
 • Levering aan huis of gratis afhaling in een winkel bij u in de buurt
 • Eigen dienst-na-verkoop

De beste stofzuiger kopen, ook daarvoor bent u bij Eldi aan het juiste adres.

Hulp bij het kopen van een stofzuiger

Als u een nieuwe stofzuiger koopt, wilt u er wel zeker van zijn dat u de goede keuze maakt. Waar moet u rekening mee houden? Waar dient u op te letten? Bij Eldi helpen wij u graag met het kiezen van de geschikte stofzuiger voor u. U kunt rekenen op een vakkundige begeleiding; zo bent u zeker van een goede service en een topkwaliteit stofzuigers.

Alle merken stofzuigers

Bij Eldi vindt u alle topmerken stofzuigers, zoals:

Steelstofzuigers

Een steelstofzuiger heeft de stofbak/stofzak en de motor aan de steel zitten en het heeft dus geen bak die je mee moet slepen. Er zijn (snoerloze) variaties van de steelstofzuiger die werken op accu, deze zijn perfect voor kleine huizen of snelle stofzuigbeurten. Bovendien is de steelstofzuiger wendbaar, gemakkelijk op te bergen en weegt over het algemeen minder dan een sledestofzuiger. Ook is de steelstofzuiger een goede keuze als je op zoek bent naar een iets minder luide stofzuiger, de steelstofzuiger maakt namelijk gemiddeld ongeveer 5 decibel minder lawaai.

Sledestofzuigers

Een sledestofzuiger heb je in verschillende varianten, je kunt ze bijvoorbeeld met of zonder stofzak kiezen. Een stofzuiger met stofzak houdt het vuil vast in de zak, een stofzuiger zonder stofzak vangt het vuil op in een stofbak of stofreservoir. Een sledestofzuiger bestaat uit een bak met een snoer/stekker en een slang met mondstuk om het stof op te zuigen.

Robotstofzuigers

Een robotstofzuiger kan zelfstandig een vloer stofzuigen, ook wanneer er obstakels in de weg staan. Deze stofzuigers kunnen meestal op afstand bestuurd worden en laden zichzelf vaak op. Daarnaast zijn robotstofzuigers ideaal omdat ze onder laag meubilair kunnen en omdat ze regelmatig de vloer stofzuigen waardoor het vuil minder opbouwt/opstapelt. Bovendien hoef je met een robotstofzuiger niet meer zelf te stofzuigen, waardoor je wat meer tijd voor jezelf hebt.

 

Bij Eldi hebben wij een breed aanbod aan steelstofzuigers, sledestofzuigers en robotstofzuigers. Neem gerust een kijkje op de website of kom langs bij een van onze locaties.