Stofzuigers

53 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Eldi's
  keuze
 2. Eldi's
  keuze
 3. Eldi's
  keuze
 4. Eldi's
  keuze
 5. Eldi's
  keuze
 6. Eldi's
  keuze
Pagina
per pagina

Op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Bij Eldi hebben we de beste stofzuigers in verschillende modellen en dat voor de beste prijs.

Stofzuiger kopen

Wilt u een stofzuiger kopen? Dan bent u bij Eldi aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment aan stofzuigers. We hebben onder andere steelstofzuigers, sledestofzuigers en robotstofzuigers, deze hebben we van verschillende merken in verschillende prijscategorieën. Wij hebben altijd de stofzuiger die u zoekt en adviseren u graag over de geschikte stofzuiger voor u. Een stofzuiger koopt u gemakkelijk online of in een van de winkels.

Online een stofzuiger kopen is zo gebeurd. U kunt tot 5 modellen selecteren en de technische informatie van deze stofzuigers met elkaar vergelijken. Maak vervolgens uw keuze en wij leveren uw nieuwe stofzuiger aan huis of in uw favoriete Eldi winkel.

 • Meer dan 100 winkels tot uw dienst
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Gegarandeerd het beste advies en de laagste prijs
 • Levering aan huis of gratis afhaling in een winkel bij u in de buurt
 • Eigen dienst-na-verkoop

De beste stofzuiger kopen, ook daarvoor bent u bij Eldi aan het juiste adres.

Hulp bij het kopen van een stofzuiger

Als u een nieuwe stofzuiger koopt, wilt u er wel zeker van zijn dat u de goede keuze maakt. Waar moet u rekening mee houden? Waar dient u op te letten? Bij Eldi helpen wij u graag met het kiezen van de geschikte stofzuiger voor u. U kunt rekenen op een vakkundige begeleiding; zo bent u zeker van een goede service en een topkwaliteit stofzuigers. Stel uw vraag via ons contactformulier en een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u op nemen.

Alle merken stofzuigers

Bij Eldi vind u stofzuigers van verschillende topmerken, waaronder:

Steelstofzuigers

Een steelstofzuiger heeft de stofbak/stofzak en de motor aan de steel zitten en het heeft dus geen bak die u mee moet slepen. Er zijn (snoerloze) variaties van de steelstofzuiger die werken op accu, deze zijn perfect voor kleine huizen of snelle stofzuigbeurten. Bovendien is de steelstofzuiger wendbaar, gemakkelijk op te bergen, neemt weinig ruimte in de kast en weegt over het algemeen minder dan een sledestofzuiger. Ook is de steelstofzuiger een goede keuze als u op zoek bent naar een iets minder luide stofzuiger, de steelstofzuiger maakt namelijk gemiddeld ongeveer 5 decibel minder lawaai.

Sledestofzuigers

De sledestofzuigers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en bestaat uit een bak met wieltjes, snoer/stekker en een slang met mondstuk. U heeft diverse mogelijkheden op het gebied van kracht, snoerlengte, geluid, vorm en kleur. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een stofzuiger met zak of zonder zak. Heeft u een grote woning? Kies dan voor een apparaat met een snoer van minimaal 7 meter of langer. Zo kan u eenvoudig in ieder hoekje van u woning stofzuigen zonder de snoer meerdere malen te hoeven verplaatsen. Daarnaast zijn er diverse kleuren beschikbaar. Gaat u liever voor een neutrale kleur gaat zoals zwart of wit? Of toch liever iets kleurrijkers zoals rood of blauw? Verder zijn er vele mogelijkheden afhankelijk welke soort vloer u heeft met de beste borstel. Heeft u dieren die geen fan zijn van de stofzuiger? Overweeg dan een stiller model of een model met een speciaal mondstuk voor het opzuigen van haren. We bieden sledestofzuigers aan zonder zak en met zak. U kan de stofzuigerzakken ook bij Eldi verkrijgen. 

Robotstofzuigers

Een robotstofzuiger kan zelfstandig een vloer stofzuigen, ook wanneer er obstakels in de weg staan. Deze stofzuigers kunnen meestal op afstand bestuurd worden en laden zichzelf vaak op. Daarnaast zijn robotstofzuigers ideaal omdat ze onder laag meubilair kunnen en omdat ze regelmatig de vloer stofzuigen waardoor het vuil minder opbouwt/opstapelt. Bovendien hoef je met een robotstofzuiger niet meer zelf te stofzuigen, waardoor je wat meer tijd voor jezelf hebt.

Bij Eldi hebben wij een breed aanbod aan steelstofzuigers, sledestofzuigers en robotstofzuigers. Wat uw woonsituatie, wensen en voorkeuren ook zijn. Bent uop zoek naar een handzamer model? Bekijk dan eens ons assortiment kruimeldieven. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust een kijkje op de website of kom langs bij een van onze locaties.