Sledestofzuigers

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Eldi's
  keuze
 2. Eldi's
  keuze
 3. Eldi's
  keuze
 4. Eldi's
  keuze
 5. Eldi's
  keuze
 6. €15,- Cashback
 7. €30,- Cashback
Pagina
per pagina

Een sledestofzuiger is een type stofzuiger dat wordt gekenmerkt door een lange, buisvormige slang die is aangesloten op een rechthoekige, horizontale stofzuigerbehuizing die over de vloer wordt getrokken. De meeste sledestofzuigers hebben een krachtige motor die de lucht door een stoffilter zuigt om stof en vuil uit tapijten en vloeren te verwijderen.

Hoe werkt een sledestofzuiger?

Een sledestofzuiger werkt door middel van zuigkracht. De motor in de stofzuiger creëert een vacuüm, waardoor de lucht door de slang en de bevestigde borstel of zuigmond wordt gezogen. Het vuil en stof wordt door de stofzuiger opgezogen en opgevangen in een zak of reservoir.

Soorten sledestofzuigers

Er zijn verschillende soorten sledestofzuigers op de markt, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sledestofzuiger met of zonder zak. Elk type sledestofzuiger heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het is belangrijk om te kiezen welke stofzuiger het beste past bij uw persoonlijke behoeften en budget:

 • Met stofzuigerzak: Een sledestofzuiger met zak maakt gebruik van stofzuigerzakken om het opgezogen vuil en stof op te vangen. Ze zijn relatief goedkoop en gemakkelijk in gebruik. De stofzak moet echter regelmatig worden vervangen.
 • Zonder stofzuigerzak: Een sledestofzuiger zonder zak heeft geen stofzak. In plaats daarvan wordt het vuil verzameld in een container die gemakkelijk kan worden geleegd. Dit bespaart kosten op de lange termijn omdat er geen stofzakken hoeven te worden gekocht.

Voordelen van sledestofzuigers

Sledestofzuigers hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten stofzuigers. Hieronder zijn een aantal van de belangrijkste voordelen opgesomd:

 1. Krachtigere zuigkracht: Sledestofzuigers hebben over het algemeen een krachtigere zuigkracht dan bijvoorbeeld steelstofzuigers doordat ze grotere motoren hebben en hierdoor meer lucht kunnen verplaatsen.
 2. Grotere capaciteit: Sledestofzuigers hebben vaak een grotere capaciteit dan andere soorten stofzuigers, waardoor ze langer kunnen worden gebruikt voordat de stofbak of stofzak geleegd of vervangen moet worden.
 3. Geschikt voor verschillende vloertypen: Sledestofzuigers zijn geschikt voor het schoonmaken van verschillende vloertypen, zoals tapijt, hout, laminaat en tegels. Ze beschikken vaak ook over speciale opzetstukken voor bijvoorbeeld meubels, trappen en andere oppervlakken.
 4. Lange levensduur: Sledestofzuigers zijn over het algemeen robuuster en hebben een langere levensduur dan ander soorten stofzuigers.
 5. Prijs: Sledestofzuigers zijn over het algemeen goedkoper dan andere soorten stofzuigers en bieden, samen met de lange levensduur, dus meer waar voor uw geld.

Al met al zijn er genoeg redenen om te kiezen voor een sledestofzuiger. Het is belangrijk om te kiezen voor een stofzuiger die past bij jouw persoonlijke behoeften en budget. Bij Eldi vindt u stofzuigers van verschillende topmerken, zoals AEG sledestofzuigers en FRIAC sledestofzuigers.

Hoe kiest u de beste sledestofzuiger?

Het kiezen van de beste sledestofzuiger kan een uitdagende taak zijn, gezien het grote aantal opties dat beschikbaar is. Hieronder staan een aantal belangrijke factoren waarmee u rekening kunt houden bij het kiezen van de beste sledestofzuiger:

 • Zuigkracht
 • Capaciteit
 • Gewicht
 • Geluidsniveau
 • Accessoires
 • Prijs

Sledestofzuiger kopen

Wilt u een sledestofzuiger kopen? Dan bent u bij Eldi aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment aan sledestofzuigers. We hebben sledestofzuigers van verschillende merken in verschillende prijscategorieën. Wij hebben altijd de stofzuiger die u zoekt en adviseren u graag over de geschikte sledestofzuiger voor u. Een sledestofzuiger koopt u gemakkelijk online of in een van de winkels. U kunt online tot 5 modellen selecteren en de technische informatie van deze stofzuigers met elkaar vergelijken. Maak vervolgens uw keuze en wij leveren uw nieuwe stofzuiger aan huis of haal hem op in een Eldi winkel bij u in de buurt. Naast sledestofzuigers bieden wij ook een ruim assortiment aan steelstofzuigers, handstofzuigers en robotstofzuigers aan. 

Als u een nieuwe sledestofzuiger koopt, wilt u er wel zeker van zijn dat u de goede keuze maakt. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u bij uw keuze. U kunt rekenen op een vakkundige begeleiding; zo bent u zeker van een goede service en een topkwaliteit stofzuiger.