Strijkijzers

28 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Eldi's
  keuze
 2. Eldi's
  keuze
 3. Eldi's
  keuze
 4. Eldi's
  keuze
 5. Eldi's
  keuze
 6. Eldi's
  keuze
 7. €20,- Cashback
Pagina
per pagina

Op zoek naar een nieuwe strijkijzer? Bij Eldi hebben we de beste strijkijzers in verschillende modellen en dat voor de beste prijs.

Strijkijzer kopen

Wilt u een strijkijzer kopen? Dan bent u bij Eldi aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment aan strijkijzers. We hebben strijkijzers van verschillende merken in verschillende prijscategorieën. Wij hebben altijd de strijkijzer die u zoekt en adviseren u graag over de geschikte strijkijzer voor u. Een strijkijzer koopt u gemakkelijk online of in een van de winkels.

Online een strijkijzer kopen is zo gebeurd. U kunt tot 5 modellen selecteren en de technische informatie van deze strijkijzers met elkaar vergelijken. Maak vervolgens uw keuze en wij leveren uw nieuwe strijkijzer aan huis of in uw favoriete Eldi winkel.

 • Meer dan 100 winkels tot uw dienst
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Gegarandeerd het beste advies en de laagste prijs
 • Levering aan huis of gratis afhaling in een winkel bij u in de buurt
 • Eigen dienst-na-verkoop

Strijkijzer voor ieder huishouden

Binnen ons assortiment hebben we een breed scala aan mogelijkheden voor kleine en grote huishoudens. Bent u een huishouden van 1 of 2 personen dan heeft u vaak voldoende aan een stoomstrijker. Deze nemen vrij weinig ruimte in, zijn erg handzaam en voldoende wanneer u kleine hoeveelheden was wilt strijken. Heeft u een huishouden van 3 of meer personen of heeft u was met zeer hardnekkig kreukels? Dan kan u beter kiezen voor een stoomgenerator. Deze hebben een sterkere stoomcapaciteit waardoor u sneller grote hoeveelheden was kan strijken en u eenvoudiger diepe kreukels kan verwijderen. Door de onderliggende pak nemen deze apparaten meer ruimte nodig. Heeft u maar heel weinig was met bijna geen kreukels? Dan kan u kiezen voor een kledingstomer

Hulp bij het kopen van een strijkijzer

Als u een nieuwe strijkijzer koopt, wilt u er wel zeker van zijn dat u de goede keuze maakt. Afhankelijk van uw gezinssamenstelling kunnen dit flinke verschillen opleveren. Bij Eldi helpen wij u graag met het kiezen van de geschikte strijkijzer voor u . Onze specialisten kijken graag met u mij om voor u de beste keuze te maken.

Alle merken strijkijzers

Bij Eldi vindt u alle topmerken strijkijzers, zoals:

Naast de ruime keuze aan strijkbouten kan u ook bij ons terecht voor de benodigde accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een strijkplank en bijpassende strijkplankhoezen.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het best strijkijzer voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze winkels bij u in de buurt.