Strijkijzers

28 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Eldi's
  keuze
 2. Eldi's
  keuze
 3. Eldi's
  keuze
 4. Eldi's
  keuze
 5. Eldi's
  keuze
Pagina
per pagina

Op zoek naar een nieuwe strijkijzer? Bij Eldi hebben we de beste strijkijzers in verschillende modellen en dat voor de beste prijs.

Strijkijzer kopen

Wilt u een strijkijzer kopen? Dan bent u bij Eldi aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment aan strijkijzers. We hebben strijkijzers van verschillende merken in verschillende prijscategorieën. Wij hebben altijd de strijkijzer die u zoekt en adviseren u graag over de geschikte strijkijzer voor u. Een strijkijzer koopt u gemakkelijk online of in een van de winkels.

Online een strijkijzer kopen is zo gebeurd. U kunt tot 5 modellen selecteren en de technische informatie van deze strijkijzers met elkaar vergelijken. Maak vervolgens uw keuze en wij leveren uw nieuwe strijkijzer aan huis of in uw favoriete Eldi winkel.

 • Meer dan 100 winkels tot uw dienst
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Gegarandeerd het beste advies en de laagste prijs
 • Levering aan huis of gratis afhaling in een winkel bij u in de buurt
 • Eigen dienst-na-verkoop

Strijkijzer voor ieder huishouden

Binnen ons assortiment hebben we een breed scala aan mogelijkheden voor kleine en grote huishoudens. Bent u een huishouden van 1 of 2 personen dan heeft u vaak voldoende aan een stoomstrijker. Deze nemen vrij weinig ruimte in, zijn erg handzaam en voldoende wanneer u kleine hoeveelheden was wilt strijken. Heeft u een huishouden van 3 of meer personen of heeft u was met zeer hardnekkig kreukels? Dan kan u beter kiezen voor een stoomgenerator. Deze hebben een sterkere stoomcapaciteit waardoor u sneller grote hoeveelheden was kan strijken en u eenvoudiger diepe kreukels kan verwijderen. Door de onderliggende pak nemen deze apparaten meer ruimte nodig. Heeft u maar heel weinig was met bijna geen kreukels? Dan kan u kiezen voor een kledingstomer

Hulp bij het kopen van een strijkijzer

Als u een nieuwe strijkijzer koopt, wilt u er wel zeker van zijn dat u de goede keuze maakt. Afhankelijk van uw gezinssamenstelling kunnen dit flinke verschillen opleveren. Bij Eldi helpen wij u graag met het kiezen van de geschikte strijkijzer voor u . Onze specialisten kijken graag met u mij om voor u de beste keuze te maken.

Alle merken strijkijzers

Bij Eldi vindt u alle topmerken strijkijzers, zoals:

Naast de ruime keuze aan strijkbouten kan u ook bij ons terecht voor de benodigde accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een strijkplank en bijpassende strijkplankhoezen.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het best strijkijzer voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze winkels bij u in de buurt.