Strijkplanken

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Eldi's
    keuze
  2. Eldi's
    keuze
  3. Eldi's
    keuze
per pagina

Bent u op zoek naar een nieuwe strijkplank? Bij Eldi vindt u een ruim assortiment aan verschillende formaten strijkplanken, die passen bij de capaciteit van uw gezin en het formaat van uw strijkijzer en woning.

Strijkplank voor ieder huishouden

Welke mening we hebben over strijken verschilt heel erg per persoon. De een vindt het heerlijk ontspannend om te strijken terwijl de ander wil dat het liefst zo snel mogelijk weer voorbij is. Wat uw mening ook is. Wij hebben altijd een geschikte strijkplank om voor u de ervaring zo goed mogelijk te maken.

Een grote onderdeel hiervan is het formaat van de strijkplank. Zo is het belangrijk om rekening te houden welk strijkijzer u heeft. Voor een stoomstrijkijzer kan u een kleinere plank gebruiken dan met een stoomgenerator. Daarnaast dient u rekening te houden met de ruimte in uw woning. Heeft u niet zo veel ruimte dan kan u kiezen voor een kleine tafelplank. Heeft u een stoomgenerator dan moet u een grote stevig plank hebben met een grote houder, zodat de plank het gewicht van de generator kan houden en ook nog een de plank in balans houdt. Naast de strijkplank kan u ook kiezen van een passende strijkplankhoes

Bij Eldi een strijkplank kopen

Bestelt u een strijkplank bij Eldi dan bent u verzekerd van een plank van goede kwaliteit. Daarnaast heeft u de mogelijkheid de plank bij u thuis te laten bezorgen of op te halen bij één van onze vele vestigingen. Liever thuis geleverd? Dan verzenden wij uw bestelling binnen 2 a 3 werkdagen, waarna u de bestelling spoedig bij u thuis kan verwachten. Liever zelf ophalen? Kijk dan met behulp van onze winkelchecker een vestiging bij u in de buurt. Heeft u vragen of opmerking neem dan snel contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen.