Inbouw friteuses

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vindt u het lekker om zelf thuis frietjes of snacks te bakken? Dan is een friteuse ingebouwd in uw keuken wat voor u. Niet alleen hebt u bij Eldi een erg ruime keuze, u geniet ook van onze deskundige begeleiding.

Inbouw friteuse kopen

Bent u opzoek naar een inbouw friteuse? Eldi is de absolute specialist op het gebied van inbouw friteuses. De beste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij hebben altijd de inbouw friteuse die u zoekt en adviseren u hier graag over. U koopt een friteuse gemakkelijk online of in een van onze winkels.

Online een inbouw friteuse kopen is zo gebeurd. U kunt tot 5 modellen selecteren en de technische informatie van deze inbouw friteuses met elkaar vergelijken. Maak vervolgens uw keuze en wij leveren uw nieuwe inbouw friteuse aan huis of in uw favoriete Eldi winkel.

  • Meer dan 100 winkels tot uw dienst
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Gegarandeerd het beste advies en de laagste prijs
  • Levering aan huis of gratis afhaling in een winkel bij u in de buurt
  • Eigen dienst-na-verkoop

De beste inbouw friteuse kopen, ook daarvoor bent u bij Eldi aan het juiste adres.

Hulp bij het kopen van een inbouw friteuse

Ons aanbod inbouw friteuses maakt het maken van een keuze misschien lastig. Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een inbouw friteuse en wat zijn de verschillen? Bij Eldi helpen wij u graag met het maken van uw keuze. U kunt rekenen op een vakkundige begeleiding; zo bent u zeker van een goede service en de juiste inbouw friteuse voor u.

Dat we met en friteuse heerlijke snacks en frieten kunnen bakken is algemeen bekend. Maar wist u dat u veel meer gerechten kan klaarmaken in de friteuse? Of u nu een amateur- of professionele kok bent, Als u graag experimenteert met bereidingswijzen dan kunt u zeker aan de slag met een friteuse.

Hoe mooi is het dan om uw friteuse netjes afgewerkt te hebben in uw aanrecht? Op deze manier heeft u uw friteuse altijd in de buurt zonder het gedoe van slepen met grote appraten en zoeken naar stopcontacten en verlengkabels. Wanneer u een inbouw friteuse heeft is kunt u simpel de aan de knop draaien om de olie op temperatuur te krijgen en kunt u direct aan de slag met uw gerecht.

De deksel van uw inbouw friteuse

Voor de brandveiligheid is het belangrijk altijd een deksel in de buurt te hebben van uw inbouw friteuse. Vat de olie vlam door vuile olie of olie die om wat voor reden dan ook te heet wordt. Dan kunt u gemakkelijk en snel de deksel op de pan zetten zodat het vuur vanzelf dooft.

U kunt hierbij kiezen voor inbouw friteuses met een glazen cover, waar u doorheen kunt kijken. Of u kunt kiezen voor een dichte cover.

Timer en temperatuur

Alle inbouw friteuses hebben een temperatuurregelaar. Hiermee kunt u nauwkeurig de temperatuur van de inbouwfriteuse instellen zodat uw producten op de juiste temperatuur worden klaargemaakt. Sommige inbouw friteuses hebben ook een timer of kookwekker. Deze kunt u gebruiken als timer voor producten in de inbouw friteuse maar ook als losse timer voor wanneer u bijvoorbeeld een eitje aan het koken bent. Op deze manier hoeft u geen losse kookwekker op uw aanrecht te zetten.

Inbouw friteuse schoonmaken

Het beste kunt u voor in de inbouw friteuse vloeibaar frituurvet of olie kopen. Dit soort blijft vloeibaar, ook wanneer het is afgekoeld. Aan de onderkant van een inbouw friteuse zit vaak een kraantje waarmee u gemakkelijk de gebruikte olie kan laten weglopen. Maak vervolgens de friteuse schoon en vul hem met verse olie of frituurvet. De inbouw friteuse is nu weer klaar voor gebruik. 

Let wel op, vul gebruikt vuil frituurvet nooit aan met vers frituurvet maar ververs het altijd in zijn geheel.

Conclusie, welke inbouw friteuse kopen?

Is een inbouwfriteuse wat voor u? Komt u er nog niet helemaal uit met de bovenstaande keuzenhulp? Neem dan contact op met één van onze adviseurs of kom eens langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor het kopen van een geschikte inbouw friteuse.