Inbouw diepvriezers

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1.  
 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
 6.  
per pagina

Bent u opzoek naar een vriezer die netjes wordt weggewerkt in uw keuken? dan bent u opzoek naar een inbouw diepvries. Eldi heeft een uitgebreid aanbod inbouw diepvriezers. Niet alleen hebt u bij Eldi een erg ruime keuze, u geniet ook van onze deskundige begeleiding.

Inbouw diepvries kopen

Een nieuwe inbouw diepvries kopen? Eldi is de absolute specialist op het gebied van diepvriezers. De beste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij hebben een uitgebreid assortiment diepvriezers, zowel vrijstaand als inbouw. In ons assortiment hebben we verschillende merken en verschillende specificaties. Wij hebben altijd de inbouw diepvries die u zoekt en adviseren u hier graag over. Een inbouw diepvries koopt u gemakkelijk online of in een van onze winkels.

Online een inbouw diepvries kopen is zo gebeurd. U kunt tot 5 modellen selecteren en de technische informatie van deze diepvriezers met elkaar vergelijken. Maak vervolgens uw keuze en wij leveren uw nieuwe inbouw diepvries aan huis of in uw favoriete Eldi winkel.

 • Meer dan 100 winkels tot uw dienst
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Gegarandeerd het beste advies en de laagste prijs
 • Levering aan huis of gratis afhaling in een winkel bij u in de buurt
 • Eigen dienst-na-verkoop

De beste inbouw diepvries kopen, ook daarvoor bent u bij Eldi aan het juiste adres.

Hulp bij het kopen van een inbouw diepvries

Ons grote aanbod diepvriezers maakt het maken van een keuze misschien lastig. Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een nieuwe inbouw diepvries en wat zijn de verschillen? Bij Eldi helpen wij u graag met het maken van uw keuze. U kunt rekenen op een vakkundige begeleiding; zo bent u zeker van een goede service en de juiste inbouw diepvries voor u.

Een inbouw diepvries is hetzelfde als een gewone diepvries maar heeft een onafgewerkte voorzijde. Over deze voorzijde wordt een paneel geplaatst die functioneert als de deur van de diepvries. Dit paneel is in dezelfde kleur en hetzelfde materiaal als de rest van uw keuken zodat de inbouw diepvries één geheel wordt met uw keuken.

Deur montage

De deur-op-deur Montage wordt gedaan met een sleepdeursysteem of een vlakscharnier. Bij een sleepdeursysteem worden de deuren en het paneel aan de voorzijde, bij de handgreep, gekoppeld. Bij het openslaan van de deur schuiven de deuren iets over elkaar door de ruimte die er is tussen de twee deuren.

Bij een vlakscharnier worden de deuren met minimale tussenruimte op elkaar geplaatst en ontstaat er geen wrijving tussen beide deuren. In dit geval zijn er ook geen meubelscharnieren nodig.

Modellen diepvriezers

Er zijn verschillende modellen en formaten inbouw diepvriezers. Waar komt de diepvries te staan, waar wilt u hem voor gebruiken, hoeveel plek heeft u in uw keuken en hoeveel plek heeft u nodig in de vriezer? Dit zijn vragen waar u de zoektocht naar de juiste diepvries mee beginnen.

Het is goed om te letten op netto inhoud van de inbouw diepvries. Twee diepvriezers van hetzelfde formaat kunnen een andere netto inhoud hebben door het anders indelen van de ruimten met vakken, schuiven of lades. Bekijk wat voor u handig is.

Energieverbruik en geluidsniveau van uw inbouw diepvries

Op het energielabel vindt u onder andere informatie over de energieklasse. Bij Eldi hebben we inbouw diepvriezers met verschillende energieklasse waarbij A++ het meest zuinig is. Wanneer u kiest voor een zuinige inbouw diepvries kan dat jaarlijks tientallen euro’s schelen op uw energienota.

Ook kunt u het geluidsniveau vinden op het energielabel. Inbouw diepvriezers plaatst u veelal in de keuken. Heeft u een open keuken of woonkeuken dan is het raadzaam een variant te kiezen die minder lawaai produceert. In ons assortiment hebben zeer stille inbouw diepvriezers die slechts tot 39db aan geluid produceren.

Overige diepvries opties

De functionaliteiten van uw diepvriezer zijn natuurlijk ook niet onbelangrijk. Er zijn verschillende opties die het gebruiksgemak van een vriezer kunnen vergroten.

Temperatuur regeling

De klassieke diepvries heeft een draaiknop om de temperatuur of vriesstand te regelen. Vandaag de dag zijn er ook inbouw diepvriezers met een elektronische temperatuur regelaar. 

No-frost systeem

Een no-frost systeem in uw vriezer zorgt ervoor dat de zijkanten van de diepvries of producten in de diepvries niet aanvriezen. Er ontstaat dus geen laag ijs die u jaarlijks moet laten ontdooien. Wist u trouwens dat een extra laag ijs in uw vriezer nadelig is voor het energieverbruik?

Opendeuralarm

Wanneer u de deur van uw inbouw diepvries vergeet te sluiten kan de temperatuur snel hoog oplopen. Dit is slecht voor de producten in de vriezer. Wanneer u voor een diepvries kiest met een opendeuralarm waarschuwt het apparaat u wanneer de deur te lang open staat.

Snelvriesfunctie

Met een snelvriesfunctie kunt u tijdelijk de werking van de vriezer verhogen. Het is namelijk belangrijk dat producten die u in de inbouw diepvries legt snel zijn bevroren. Wanneer u deze functionaliteit activeert is dit zeker het geval.

Conclusie, welke inbouw diepvries kopen?

De juiste inbouw diepvries voor u hangt volledig af van uw situatie en wensen. Komt u er nog niet helemaal uit met de bovenstaande keuzenhulp? Neem dan contact op met één van onze adviseurs of kom eens langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor het kopen van een geschikte inbouw diepvries.

Altijd een inbouw diepvriezer bij u in de buurt

Bij een zoektocht naar de juiste inbouw diepvriezer komt een hoop kijken. Wij hebben bij iedere Eldi winkel hebben wij specialisten die u kunnen helpen bij het maken van uw keuze. Deze specialisten kunnen u van het begin tot het eind helpen bij uw keuze en staan altijd voor u klaar.

Bekijk hier waar de dichtstbijzijnde Eldi winkel is zodat u niet te ver hoeft te reizen. We hebben namelijk meerdere specialisten in meerdere winkels.