Inbouw vaatwassers

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1.  
 2.  
 3.  
 4. Eldi's
  keuze
   
 5. Eldi's
  keuze
   
 6. Eldi's
  keuze
   
 7. Eldi's
  keuze
   
 8.  
 9.  
 10.  
 11.  
per pagina

Een vaatwasser in huis is erg praktisch maar wilt u deze netjes wegwerken in uw keukenblok? Dan bent u opzoek naar een inbouw vraatwasser. Eldi heeft een uitgebreid aanbod inbouw vaatwassers van verschillende merken als o.a. Siemens en Bosch. Niet alleen hebt u bij Eldi een erg ruime keuze, u geniet ook van onze deskundige begeleiding.

Inbouw vaatwasser kopen

Een nieuwe inbouw vaatwasser kopen? Eldi is de absolute specialist op het gebied van inbouw vaatwasmachines. De beste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij hebben een uitgebreid assortiment inbouw vaatwassers van verschillende merken en met verschillende specificaties. Wij hebben altijd de inbouw vaatwasser die u zoekt en adviseren u hier graag over. Een inbouw vaatwasser koopt u gemakkelijk online of in een van onze winkels.

Online een inbouw vaatwasmachine kopen is zo gebeurd. U kunt tot 5 modellen selecteren en de technische informatie van deze apparaten met elkaar vergelijken. Maak vervolgens uw keuze en wij leveren uw nieuwe inbouw vaatwasser aan huis of in uw favoriete Eldi winkel.

 • Meer dan 100 winkels tot uw dienst
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Gegarandeerd het beste advies en de laagste prijs
 • Levering aan huis of gratis afhaling in een winkel bij u in de buurt
 • Eigen dienst-na-verkoop

De beste inbouw vaatwasser kopen, ook daarvoor bent u bij Eldi aan het juiste adres.

Alle merken inbouw vaatwassers bij Eldi

Bij Eldi vindt u alle topmerken inbiyw vaatwassers, zoals onder andere:

Hulp bij het kopen van een inbouw vaatwasser

Ons grote aanbod inbouw vaatwassers maakt het maken van een keuze soms lastig. Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een nieuwe inbouw vaatwasmachine en wat zijn de verschillen? Bij Eldi helpen wij u graag met het maken van uw keuze. U kunt rekenen op een vakkundige begeleiding; zo bent u zeker van een goede service en de juiste vaatwasser.

Inbouw vaatwasser

Het grote voordeel van een inbouw vaatwasser is dat dit apparaat dan naadloos aansluit bij de rest van uw keuken. De vaatwasser wordt geplaatst en over de voorzijde wordt een paneel geplaatst van de zelfde kleur en materiaal als de rest van de keuken. Deze vaatwassers hebben dus van zichzelf geen afgewerkt voorkant. Ook zit de bediening van een inbouwvaatwasser vaak bovenop de rand van de deur. Wanneer u de vaatwasser open doet kunt u de vaatwasser bedienen en wanneer de vaatwasser gesloten is, is er geen bedieningspaneel zichtbaar.

Semi-inbouw vaatwasser

Er zijn ook Semi-inbouw vaatwassers. Deze hebben een bedieningspaneel aan de voorzijde, net als veel gewone vaatwassers en daaronder kan dan het kastpaneel worden geplaatst zodat deze overloopt in de rest van uw keuken.

Formaat van uw inbouw vaatwasser

Het formaat van de inbouw vaatwasser is afhankelijk van uw keuken. Hoeveel ruimte heeft u in het aanrechtblok? Je hebt inbouw vaatwassers in allerlei formaten. Bekijk de specificaties van de vaatwasser voor meer informatie over het formaat.

Energieverbruik en geluid

Wanneer u rekening houdt met het energieverbruik van uw inbouw vaatwasser kan dat al snel tientallen euro’s per jaar op uw energienota schelen. We hebben inbouw vaatwassers van verschillende energieklassen in ons assortiment waarbij G het minst zuinig is en A het meest zuinig. De informatie over het energieverbruik vindt u op het energielabel.

Het energieverbruik van de vaatwasser

Het energieverbruik van een vaatwasser is ook niet onbelangrijk. U vindt deze informatie terug op het energielabel. Dit label geeft u niet enkel informatie over het energieverbruik, ook gegevens over de was- en droogprestaties, het waterverbruik en het aantal decibels dat tijdens de cyclus wordt geproduceerd, vindt u hierop terug. Bedenk dus goed wat u belangrijk vindt aan uw vaatwasmachine en bekijk de energie labels goed om te achterhalen of dat de vaatwasser er aan voldoet.

Naast het energieverbruik vindt u op dit energielabel ook informatie over hoeveel geluid de vaatwasser maakt. Wanneer u een open keuken of woonkeuken in uw huis heeft is het prettig als de vaatwasser minder lawaai maakt. Kies dan voor een stille inbouw vaatwasser. Deze produceren 43 db of minder.

Ook het waterverbruik staat aangegeven op het energielabel. Doorgaans verbruiken de meest zuinige inbouw vaatwasser rond de 10 liter water per programma. Wanneer u de vaatwasser aansluit op het warme water bespaart u aanzienlijk op het energieverbruik, het toestel hoeft dan minder hard te werken om de gewenste watertemperatuur te behalen.

Overige vaatwasser opties

Er zijn verschillende opties die een vaatwasser gebruikersvriendelijker kunnen maken. Zo zijn er inbouw vaatwassers met Aqua stop. Dit systeem sluit het toestel af bij een lekkage. Zo kan u onnodig waterverlies en eventuele schade voorkomen in uw keuken.

Wilt u gebruik maken van een goedkoper energietarief in de avond of nacht? Dan is startuitstel een interessante optie voor u. Met startuitstel kunt u instellen dat uw inbouw vaatwasser later start en hoeft u niet zelf te wachten tot dit tarief in gaat.

Ook zijn er vaatwassers die een verkort programma kunnen draaien. Dit is handig wanneer u maar een halve lading wilt schoonmaken of een snel programma wilt draaien wanneer u een feestje heeft.

De binnenruimte van uw inbouw vaatwasser

Tegenwoordig wordt er meer en meer nagedacht over het logisch indelen van de binnenruimte van vaatwassers. Deze ruimten wordt zo optimaal mogelijk ingericht om de capaciteit te verhogen. Er zijn slimme oplossingen bedacht zoals inklapbare bordenrekjes of steunen die voor extra flexibiliteit. Ook zijn er inbouw vaatwassers met besteklades aan de bovenkant. Dit zorgt voor extra ruimte in de onderste zone.

Conclusie, welke inbouw vaatwasser kopen?

De juiste inbouw vaatwasser hangt volledig af van uw situatie en wensen. Komt u er nog niet helemaal uit met de bovenstaande keuzenhulp? Neem dan contact op met één van onze adviseurs of kom eens langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor het kopen van een geschikte inbouw vaatwasmachine.

Altijd een inbouw vaatwasser in uw buurt

Een inbouw vaatwasser kiezen is zo makkelijk nog niet. Er zijn veel specificaties waar u rekening mee moet houden. En soms is het aanbod ook te groot. Hoe maakt u nou de beste keuze? Onze specialisten helpen u graag verder in een van onze winkels.

Bekijk hier hoe u het snelst bij een van onze specialisten kan komen voor advies over de aankoop van uw koelkast