Inbouw wasmachines

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een inbouw wasautomaat kopen doet u bij Eldi! Er zijn veel verschillende inbouw wasmachines te verkrijgen van diverse merken en met verschillende specificaties. Omdat er zoveel keuze is en zoveel diversiteit, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor een inbouw wasautomaat.

Inbouw wasmachine kopen

Het voordeel van een inbouw wasmachine is onder andere dat dit een ruimte besparende keuze is. Wanneer u ruimte over heeft onder de aanrecht in uw keuken, kunt u hier bijvoorbeeld de inbouw wasmachine plaatsen, maar ook op andere plaatsen in huis. Bijvoorbeeld in de bijkeuken, washok of badkamer. Een wasautomaat is een log apparaat wat erg opvalt. Wanneer u een inbouw wasmachine koopt, kunt u deze netjes wegwerken en zo staat deze niet zo in het zicht. Vaak wordt er een paneel aan de voorkant van de inbouw wasmachine geplaatst waardoor deze volledig weggewerkt is en aangepast aan de stijl van de ruimte.

Kortom, de voordelen van een inbouw wasmachine:

  • Ruimtebesparend
  • Uniforme uitstraling
  • Overal in te bouwen

Afmetingen inbouw wasmachine

Waar u wel rekening mee moet houden, is de afmetingen van de inbouw wasmachine. Er zijn diverse afmetingen verkrijgbaar (dit verschilt vaak per model) en daarom is het belangrijk dat u de ruimte waar u de wasmachine wilt plaatsen eerst goed opmeet. Het zou zonde zijn als de inbouw wasautomaat uiteindelijk niet past in de ruimte die u voor ogen had.

Specificaties wasmachines

Bij het kopen van een inbouw wasmachine is het belangrijk dat u vooraf weet welke specificaties u belangrijk vindt. Denk bijvoorbeeld aan het energieverbruik van de machine, maar ook het maximale gewicht aan wasgoed dat de machine in één keer aankan. Wanneer u een groot gezin heeft, is een hoge trommelinhoud erg belangrijk. Dit geeft het aantal kilo wasgoed per wasbeurt weer. Inbouw wasmachines hebben vaak een capaciteit van maximaal 8 kilo.

Daarnaast is ook het toerental iets wat belangrijk is. Dit geeft de maximale centrifugesnelheid van de wasmachine weer. Vaak zijn dit 1400 of 1600 toeren. Hoe hoger de toeren, hoe droger uw was uit de wasmachine komt.

Heeft u daarnaast wel eens gehoord van de aquastop? De meeste wasmachines beschikken tegenwoordig over deze functionaliteit. De aquastop wordt ook wel een waterbeveiligingssysteem genoemd. Door middel van deze functie wordt het waterniveau in uw wasmachine gemonitord. Zodra dit daalt, door bijvoorbeeld een lekkage, wordt de watertoevoer en het wasprogramma gestopt. Dit is om eventuele waterschade en aan de wasmachine zoveel mogelijk te voorkomen.

Energiezuinige wasmachines

Aan elektronische apparatuur wordt tegenwoordig een energielabel gehangen om het energieverbruik aan te geven. Energiezuinige apparatuur is steeds belangrijker, zo ook bij inbouw wasmachines. Naast de energie wordt ook vaak het waterverbruik tegenwoordig meegenomen. Kiest u voor energiezuinige apparatuur? Dan kan dit u op jaarbasis veel kosten schelen voor energieverbruik.

Het energielabel wordt aangeduid door energieklassen C, B en A. Wilt u een zuinige inbouw wasmachine kopen? Kies dan een inbouw wasmachine met A label.
Daarnaast is het ook een tip om te wassen op een lagere temperatuur, zo kunt u nog meer energie besparen.

Extra functionaliteiten

Daarnaast hebben inbouw wasmachines vaak ook nog handige functionaliteiten die het gebruik van de machine nog gebruiksvriendelijker maken. Bent u bijvoorbeeld veel weg thuis en blijft de was regelmatig liggen omdat u niet wilt dat deze in de wasmachine blijft na afloop van het wasprogramma? Kies dan voor een inbouw wasmachine met startuitstel of eindtijduitstel! Door middel van deze functionaliteit kunt u zelf de start- en eindtijd van uw wasmachine bepalen. Zo kreukt de was niet omdat deze 3 uur na het wasprogramma nog in de machine zit, ideaal!

Daarnaast is een display waar de resttijd van het wasprogramma op vertoond wordt ook erg handig. Zo weet u precies hoe lang u nog moet wachten voor de eindtijd van het wasprogramma.

Vergelijken

Voordat u een keuze maakt welke inbouw wasmachine u wilt kopen, is het verstandig om verschillende wasmachines te vergelijken. Bekijk daarvoor al onze wasmachines. Zet op een rijtje welke specificaties u belangrijk vindt waar de inbouw wasmachine aan voldoet, zorgt dat u de juiste afmetingen heeft van de ruimte waar u deze wilt plaatsen en bekijk eventueel diverse merken. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld een voorkeur heeft voor een specifiek merk wasautomaat, of een beperkt budget en daardoor liever kiest voor een goedkope wasmachine.

Wilt u advies voor het maken van de juiste keuze voor een inbouw wasmachine? De specialisten van Eldi helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of kom langs in één van onze fysieke winkels!

Een inbouw-wasmachine bij u in de buurt

Bent u opzoek naar een inbouw-wasmachine, maar kunt u online de keuze niet maken omdat er te veel verschillende modellen en specificaties zijn? Kom dan langs bij een van onze winkels. Wij helpen u daar graag verder!

Bij iedere Eldi winkel zijn professionals aan het werk die u kunnen helpen bij het maken van uw keuze. Zij geven u specifiek advies op uw behoeftes zodat u de juiste keuze kunt maken. Bekijk hier welke winkel het dichts bij u gevestigd is.