Blenders

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Eldi's
  keuze
 2. €10,- Cashback
 3. €20,- Cashback
  Eldi's
  keuze
per pagina

Wilt u een blender kopen? Een blender is tegenwoordig erg populair en in de keuken niet meer weg te denken. Vooral wanneer u een liefhebber bent van het maken van verse smoothies of sappen, is een blender een onmisbaar apparaat. Er is niets zo lekker om je dag te beginnen met een heerlijke verse smoothie of sapje. Maar u kunt ook heerlijke soepen en sausjes maken met behulp van een blender. Kortom, het is een erg veelzijdig en onmisbaar apparaat in uw keuken.

Wilt u graag een blender kopen maar weet u niet zo goed welke? Wij geven u graag wat tips bij het kopen van een blender. Wat zijn bijvoorbeeld de verschillende specificaties en waar moet u op letten bij de aanschaf? Er is zoveel keuze tegenwoordig, dat wij begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Tips blender kopen

Omdat er zoveel dingen zijn waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van een blender, hebben wij kort een aantal tips opgeschreven. Zorg dat u vooraf over bepaalde zaken hebt nagedacht zodat de keuze voor de blender een stuk gemakkelijker wordt.

Een aantal tips voor het kopen van een blender:

 • Is de blender gemakkelijk te reinigen?
 • Hoeveel vermogen moet uw blender zijn?
 • Wat moet de inhoud zijn van de kan?
 • Kunt u tussen het blenden door nog ingrediënten toevoegen?
 • Beschikt de blender over een pulsestand?
 • Het design van de blender, deze moet wel in uw keuken passen.

Alle merken blenders

Bij Eldi kunt u kiezen uit de topmerken blenders, zoals:

Specificaties blender

De ene blender is de andere niet. Er zijn verschillende specificaties waar een blender aan kan voldoen. Wij lichten een aantal van deze specificaties toe zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken voor de aankoop van een blender.

Vermogen

Het vermogen van een blender kan verschillen van 0 tot 600 watt en van 601 tot 2000 watt. Het vermogen staat voor de kracht waarmee een blender blendt. Wanneer u graag een blender wilt met een hoog vermogen, kunt u hier de verschillende type blenders op selecteren. Dit vermogen is ook belangrijk wanneer u grovere groenten en fruit wilt kunnen blenden en hoe fijn dat u wilt dat het mengsel uiteindelijk is. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden en uw wens hierin af te stemmen met de aankoop van een blender.

Inhoud

De inhoud van de blender is ook een belangrijke specificatie. Voor een klein huishouden raden wij aan om een blender tussen de 0,5 en 1,5 liter te kiezen. Maar heeft u een groot huishouden en maakt u grote hoeveelheden tegelijk klaar in de blender? Kies dan voor een inhoud van 1,6 tot 2,5 liter.

Materiaal

Het materiaal waar de blender van is gemaakt, kan ook verschillen. Zo zijn er kunststof blenders, blenders van glas of van Tritan te koop. Geeft u de voorkeur aan het soort materiaal? Selecteer deze optie wanneer u de blenders gaat vergelijken.

Vaatwasmachine-geschikt

Het schoonmaken van de blender kan soms nogal lastig zijn. Heeft u een vaatwasser tot uw beschikking? Dan wilt u het liefst de onderdelen van de blender in de vaatwasmachine laten schoonmaken. U moet er echter rekening mee houden dat niet alle blenders geschikt zijn voor de vaatwasmachine. Wilt u graag dat dit mogelijk is? Selecteer de optie ‘geschikt voor vaatwasmachine’ dan in de specificaties zodat u zeker weet dat uw blender hiervoor geschikt is.

IJscrusher

Er zijn blenders die speciaal geschikt zijn voor het verwerken van ijsschilfers door middel van de zogenoemde ijscrusher-optie. Gaat u vaak gebruik maken van ijs in uw smoothies of sappen? Dan is het verstandig om een blender met ijscrusher-optie uit te kiezen.

Naast deze specificaties kunt u ook selecteren op merk blender, kleur en uiteraard op prijs. Opties genoeg voor het kopen van een blender!

Advies over blenders nodig?

Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u graag hulp bij het kopen van een geschikte blender? De specialisten van Eldi helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wilt u liever persoonlijk advies? Kom dan langs in één van onze fysieke, onze medewerkers adviseren u graag over de verschillende type blenders en meer!