Bordenverwarmers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een bordenwarmer is een machine die voornamelijk in de horeca onmisbaar is. Het is belangrijk om warm voedsel te serveren op een warm bord, zodat deze minder snel afkoelt wanneer u deze uitserveert. Wanneer u een warm gerecht op een koud bord serveert, koelt dit vaak erg snel af. Vooral in de horeca is dit niet gepast en daarom wordt een bordenwarmer gebruikt om ervoor te zorgen dat het voedsel op een warm bord wordt geplaatst. Een bordenwarmer is onmisbaar in een restaurant of andere horeca-gelegenheid.

Toch wordt tegenwoordig ook in veel hobby-keukens gebruik gemaakt van een bordenverwarmer. Kookt u graag en krijgt u regelmatig grote gezelschappen te eten? Iedereen een warm gerecht uitserveren kan dan nogal een uitdaging zijn, vooral wanneer u de gerechten erg creatief wilt opmaken. Een bordenwarmer is dan voor u onmisbaar in de keuken zodat iedereen zijn gerecht op een warm bord geserveerd krijgt! Het is toch erg zonde dat u een tijdlang in de keuken staat om heerlijke gerechten te maken die uw gasten dan vervolgens lauw geserveerd krijgen.

Bordenwarmer kopen

Als alternatief wordt er bij veel hobby-koks ook wel vaak een stapel borden in de oven gezet om deze te verwarmen. Dit is echter niet altijd een handig alternatief, zeker niet wanneer u de borden te lang in de oven laat staan of wanneer u de oven nodig heeft voor het bereiden van uw gerecht. Een bordenverwarmer is daarom een goede oplossing voor dit probleem!

Maar een bordenwarmer kopen, waar doet u dit? De particuliere bordenwarmers zijn vaak geen hele grote apparaten zoals die in de horeca worden gebruikt. De bordenwarmers die Eldi verkoopt, zijn stoffen bordenverwarmers. Deze stoffen bordenverwarmers kunnen vaak een redelijk groot aantal borden tegelijk verwarmen. Deze stoffen bordenverwarmers hebben een dubbele isolatie voor extra veiligheid en beschikken over een interne thermostaat. U kunt de borden stapelen en de stoffen bordenwarmer hier per bord tussen vouwen. Op deze manier wordt de stapel borden tegelijk verwarmd.

Eldi heeft zowel bordenverwarmers als schotelverwarmers in de collectie. Naast een bordenwarmer, wordt ook een schotelverwarmer vaak gebruikt bij thuisgebruik. Door middel van een schotelverwarmer, kunt u gerechten op tafel nog een tijd op temperatuur houden. U zet de gerechten in de schotels/pan op de verwarmde schotelverwarmer en zo behoudt deze ook op tafel voor langere tijd de gewenste temperatuur. Erg handig!

Welke bordenverwarmer kopen?

Maar welke bordenverwarmer wilt u kopen? Eldi kan u helpen bij het maken van de juiste keuze als het gaat om het kopen van een bordenverwarmer. Een aantal zaken waar u op moet letten bij het kopen van een borderverwarmer:

Aantal borden

Het aantal borden dat u tegelijk kunt verwarmen, verschilt per bordenwarmer. Daarom is het belangrijk dat u vooraf goed nadenkt over het maximale aantal borden dat u tegelijk wilt verwarmen. Het zou toch zonde zijn als u een bordenverwarmer koopt die 8 borden tegelijk kan verwarmen, en u een gezelschap te eten krijgt van 12 personen.

Formaat

Daarnaast speelt ook het formaat van de bordenverwarmer een belangrijke rol. Heeft u een bijzondere maat borden of extra grote borden die u wilt gebruiken? Dan kan het zomaar zijn dat u met de bordenverwarmer niet de gehele borden goed kunt verwarmen omdat deze te klein is, en dit zou erg zonde zijn. Let daarom goed op het formaat van de bordenwarmer en vergelijk die goed met de borden die u gebruikt zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens het koken.

Prijs

De prijs is daarnaast ook een belangrijk punt om rekening mee te houden. De prijs van bordenverwarmers kan namelijk best snel oplopen wanneer u niet goed weet waar u naar op zoek bent. Wilt u hulp bij het uitkiezen van bordenverwarmers? Neem dan contact op met de specialisten van Eldi. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Heeft u liever persoonlijk advies? Dan bent u van harte welkom in één van onze fysieke winkels waar een medewerker u graag te woord staat.