Broodbakmachines

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Broodoven kopen

Zelf brood bakken is ontzettend lekker en wordt tegenwoordig steeds vaker gedaan. Er zijn in de supermarkten steeds meer verschillende broodmixen te koop om uw eigen brood te kunnen bakken. Hoe lekker is het om in de ochtend als ontbijt uw verse zelf gebakken brood te kunnen eten of serveren? Met behulp van een broodoven is dit in een handomdraai gedaan, aanschaffen dus die broodoven! Genieten voor uzelf en voor uw gezin.

Zelf brood bakken met een broodoven

Met behulp van een broodoven, ook wel broodbakmachine genoemd, kunt u gemakkelijk uw eigen brood bakken. Daarnaast heeft u ook een ruime keuze in verschillende broodbakmixen, voor ieder wat wils. U kunt dus zelf kiezen welk soort brood u wilt serveren, of dit nou wit of bruin brood is of wie weet wel een heerlijk vers speltbrood. De mogelijkheden om zelf brood te bakken zijn eindeloos!

Verschillende specificaties broodovens

Er zijn verschillende soorten broodovens te koop. Het verschil zit vaak in de specificaties van de broodoven. Hoe meer opties deze heeft, hoe duurder de machine vaak wordt. Het is daarom belangrijk om af te stemmen welke specificaties u belangrijk vindt zodat u de juiste broodoven aanschaft. Wij lichten graag een aantal van deze specificaties toe zodat u weet waar u op kunt letten tijdens de aanschaf van een broodoven.

Maximaal broodgewicht

Het maximale broodgewicht is een belangrijke specificatie voor de broodoven. Zo zijn er broodovens die het maximale gewicht van 600 gram aan kunnen, maar ook broodbakmachines die tot 1200 gram gaan. Heeft u een groot gezin? Dan is een broodoven van maximaal 600 gram hoogstwaarschijnlijk te klein voor u en kunt u beter voor een broodoven kiezen die meer gewicht in één keer aankan. Maar bent u alleenstaand? Dan kan het heerlijk zijn om elke ochtend een klein brood te bakken zodat u elke dag vers brood heeft. Het maximale broodgewicht van 600 gram is in dit soort gevallen dan weer ideaal.

Glutenvrij programma

De optie glutenvrij programma is voor mensen met bijvoorbeeld een glutenallergie erg belangrijk. Zij bakken vaak hun eigen brood en het is belangrijk dat dit brood geen gluten bevat. Gebruik in deze gevallen het glutenvrije programma voor het brood bakken.  

Timer

Op veel broodovens zit tegenwoordig een timer-functie. Dit is ontzettend handig omdat u dus ’s avonds voordat u naar bed gaat de broodoven zo kunt instellen voor de volgende ochtend. Wanneer de volgende ochtend de wekker gaat, zal uw versgebakken brood klaar zijn. Dat is toch heerlijk? Wakker worden met de geur van vers brood in uw keuken?

Aparte noten- rozijnendispenser

U kunt met een broodoven vaak ook speciale broden maken. We hebben het eerder al over glutenvrij brood gehad, maar ook zuurdesumbrood en roggebrood wordt vaak in een broodoven gemaakt. Daarnaast zijn er broodovens die een noten-/rozijnendispenser hebben. Hiermee kunt u gemakkelijk een krentenbrood of notenbrood maken in de broodoven. Stel het juiste programma in en de dispenser zal op het juiste tijdstip de noten en/of rozijnen toevoegen aan uw deeg.

Daarnaast zijn er nog andere opties waar u rekening mee kunt houden bij de aanschaf van een broodoven. Denk hierbij aan een kijkvenster, lcd-display om het gewenste programma etc. in te stellen, een regelbare korstkleur en koele wanden.
Maar ook het merk kan een grote rol spelen wanneer u een broodoven gaat aanschaffen. Heeft u de voorkeur voor een bepaald merk? Selecteer het gewenste merk en kijk welke broodovens zij aanbieden zodat u de juiste keuze kunt maken.

Advies over broodovens nodig?

Wilt u graag meer advies over de verschillende type broodovens? Bij Eldi helpen wij u graag verder bij het maken van de keuze die bij uw wensen past. Ook voor andere type ovens, zoals bakovens en inbouwovens kunt u bij ons terecht. Wilt u liever persoonlijk advies? Dan bent u altijd welkom in één van onze fysieke winkels, onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren over broodovens en meer!

Altijd een broodmachine bij u in de buurt

Bij een zoektocht naar de juiste broodmachine komt een hoop kijken. Wij hebben bij iedere Eldi winkel hebben wij specialisten die u kunnen helpen bij het maken van uw keuze. Deze specialisten kunnen u van het begin tot het eind helpen bij uw keuze en staan altijd voor u klaar.

Bekijk hier waar de dichtstbijzijnde Eldi winkel is zodat u niet te ver hoeft te reizen. We hebben namelijk meerdere specialisten in meerdere winkels.