Broodroosters

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Eldi's
  keuze
 2. Eldi's
  keuze
 3. Eldi's
  keuze
Pagina
per pagina

Wilt u een goede broodrooster kopen om uw brood lekker te kunnen toasten? Er zijn verschillende soorten broodroosters waar u uit kunt kiezen, de ene wat luxer dan de ander. Bij Eldi heeft u een ruime keuze aan verschillende soorten broodroosters van diverse topmerken. Daarnaast krijgt u het beste deskundige advies.

Broodrooster kopen

Een nieuwe toaster kopen? Eldi heeft verschillende soorten broodroosters in het assortiment, het is maar net waar u naar op zoek bent. Wilt u gewoon een simpele broodrooster voor 1 of 2 sneden of bent u juist op zoek naar een luxe broodrooster waar 4 sneden brood tegelijk in getoast kunnen worden? Eldi heeft in elke prijsklasse wat wils, daarnaast ontvangt u de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Koop uw broodrooster online in onze webshop of in een van onze fysieke winkels.

De voordelen van Eldi zijn onder andere:

 • Meer dan 100 winkels tot uw dienst
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Gegarandeerd het beste advies en de laagste prijs
 • Levering aan huis of gratis afhalen in een winkel bij u in de buurt
 • Eigen dienst-na-verkoop

Wilt u een broodrooster kopen? Dan doet u dit bij Eldi!

Hulp bij het kopen van een broodrooster

Heeft u hulp nodig bij het kopen van een broodrooster? Om de juiste keuze te maken, kunt u verschillende broodroosters vergelijken. U kan de functies en de prijzen naast elkaar leggen om zo een afweging te maken welke broodrooster u gaat aanschaffen. Het is maar net welke functies u wilt dat uw toaster heeft, en misschien heeft u wel een voorkeur voor een bepaald merk. Eldi heeft diverse merken broodroosters te koop, voor ieder wat wils. En daarnaast wil het oog ook wat, dus er zijn ook verschillende kleuren broodroosters te verkrijgen!

Alle merken broodroosters

Bij Eldi hebben we alle topmerken broodroosters, zoals:

Hoeveel sneden tegelijk roosteren?

Een van die functies is natuurlijk het aantal sneden dat u er tegelijk in kan roosteren. Zo bestaan er broodroosters die 1 snede kunnen roosteren, maar ook broodroosters die er 4 tegelijk kunnen roosteren. Om met het hele gezin te ontbijten, is een broodrooster die 4 sneden tegelijk roostert natuurlijk een stuk fijner!

Waar u verder op kunt letten is de breedte van de gleuven waar u het brood instopt om te roosteren. Er zijn verschillende soorten brood en het ene is dikker dan de andere. Er zijn broodroosters te koop die extra brede gleuven hebben zodat je voorkomt dat de sneden vast komen te zitten in de toaster tijdens het roosteren.

Broodrooster schoonmaken

Wat voor veel mensen nogal een irritatiepuntje kan zijn, is het schoonmaken van de broodrooster. Brood veroorzaakt nogal wat kruimels, vooral als u het toast. En deze kruimels komen dan in de broodrooster terecht. Wanneer u deze niet schoonmaakt, zal dit verbranden bij de eerstvolgende keer dat u de broodrooster gebruikt en dit veroorzaakt een smerige verbande lucht. Om dit te voorkomen, moet u dus uw toaster op tijd schoonmaken. Vooral het rooster is een belangrijk onderdeel wat schoon gehouden moet worden.

Er zijn verschillende broodroosters die voorzien zijn van een speciale kruimellade. Deze kruimellade vangt de kruimels en broodresten op zodat je deze gemakkelijk kunt legen na gebruik. Deze blijven dan niet achter in de broodrooster en voorkomen dat deze verbranden bij de eerstvolgende keer dat de broodrooster wordt gebruikt.

Broodroosters met ontdooifunctie

Wist u dat er op sommige broodroosters een ontdooifunctie zit? Boterhammen worden vaak ingevroren en dan duurt het altijd even voordat deze ontdooid zijn en getoast kunnen worden. Daarom bestaat tegenwoordig de ontdooifunctie, met deze functie kunt u ingevroren brood heel gemakkelijk en snel ontdooien.

Een broodrooster met koude wanden voor de veiligheid

Een andere handige functie waar veel broodroosters tegenwoordig over beschikken, zijn koude wanden. Deze koude wanden zorgen ervoor dat de broodrooster aan de buitenkant niet gloeiend heet wordt bij gebruik ervan. Vooral wanneer u (kleine) kinderen heeft, is het een stuk veiliger om een broodrooster met koude wanden aan te schaffen. Zo voorkomt u dat deze kinderen nare brandwonden oplopen bij het aanraken van de toaster in gebruik.

Eldi helpt u bij het kopen van een broodrooster

Welke broodrooster bij u past, hangt van uw wensen af. Eldi heeft een ruim assortiment met toasters en verschillende functies. Wanneer u nog niet de juiste keuze weet te maken, kunt u altijd contact opnemen met één van onze adviseurs of een bezoek brengen aan één van onze winkels. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.