Buffetverwarmers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een warmhoudplaat is een handig keukenhulpmiddel om thuis te hebben staan. Een warmhoudplaat kunt u namelijk regelmatig gebruiken, misschien wel vaker dan u denkt. Krijgt u binnenkort een groep gasten te eten voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest? Dan kan een lopend buffet hier wel eens een goede uitkomst in zijn. Zo hoeft u niet urenlang in de keuken te staan om voor iedereen eten te bereiden, maar u kunt alles gewoon klaarzetten op een tafel met borden en bestek erbij. Vervolgens zet u het verwarmde gerecht neer op de warmhoudplaat en iedereen kan zichzelf bedienen. Ontzettend gemakkelijk! En u hoeft daarnaast ook niet bang te zijn dat de gerechten snel afkoelen, want die blijven een lange tijd warm dankzij de warmhoudplaat. Zo kunt u zelf ook meer genieten tijdens het feestje!

Warmhoudplaat kopen

Een warmhoudplaat wordt ook wel een buffetverwarmer genoemd. De functie van een warmhoudplaat is het warm houden van gerechten die hier op gezet worden. De meeste buffetwarmers worden geleverd met meerdere bakken waar het voedsel in kan worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan het verwarmen van nasi of bami en saté. Erg gemakkelijk om dit in deze bakken warm te houden en te serveren op een lopend buffet tijdens een feest.

Tips voor het kopen van een warmhoudplaat

Wanneer u een warmhoudplaat wilt kopen, geven we u graag een aantal tips waar u rekening mee kunt houden tijdens de aanschaf ervan.

Merk

Heeft u een voorkeur voor een speciaal merk warmhoudplaat? Bekijk dan de mogelijkheden per merk. Er zijn verschillende merken die warmhoudplaten verkopen.

Prijs

Ook de prijs kan een belangrijke rol spelen in uw keuze voor een bepaalde warmhoudplaat. Dit heeft er alles mee te maken dat de prijzen nogal uiteenlopend kunnen zijn. Wilt u een maximaal bedrag besteden aan de warmhoudplaat? Kies dan gericht en houd deze prijs in uw achterhoofd zodat u uiteindelijk niet veel meer kwijt bent dan gewenst.

Schoonmaken

Het schoonmaken van een warmhoudplaat kan soms nogal lastig zijn. Vooral wanneer de onderdelen niet gemakkelijk los te halen zijn van elkaar. Dit kan nogal een vervelende klus zijn.
Er zijn ook warmhoudplaten te koop die u gemakkelijk uit elkaar kunt halen zodat u de onderdelen los kunt schoonmaken. En wat nóg beter is, is wanneer deze onderdelen los vaatwasbestendig zijn. Dan kunt u ze gewoon in de vaatwasmachine stoppen om schoon te maken, ideaal!

Extra opties

Daarnaast zijn er vaak een aantal extra opties/specificaties die het gebruik van de warmhoudplaat nog gebruiksvriendelijker maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vermogen van de warmhoudplaat, regelbare temperatuur en een controlelampje waarmee u kunt zien of de warmhoudplaat aan of uit staat.

Advies warmhoudplaat kopen

Eldi kan u helpen bij het geven van het juiste advies voor het kopen van een warmhoudplaat. Wilt u meer informatie over warmhoudplaten en de verschillende opties die er zijn? Neem dan contact op met de specialisten van Eldi, wij helpen u graag verder.
U bent daarnaast ook altijd welkom in één van onze fysieke winkels!