Croque - monsieurs

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Eldi's
    keuze
  2. Eldi's
    keuze
per pagina

Bent u een echte fan van een croque monsieur? Dan is een croque monsieur machine onmisbaar in uw keuken! Of u nou wilt ontbijten, lunchen of als snack een heerlijke croque monsieur wilt eten, deze snack kan altijd!

Een croque monsieur is officieel niet hetzelfde als een tosti. Een tosti zijn boterhammen met kaas en ham die vervolgens geroosterd worden door middel van een tosti-ijzer. Dit ligt bij een croque monsieur net wat anders. Zo heeft een croque monsieur, naast de ham en kaas, ook béchamelsaus! Dit zorgt voor een knapperige bite door het brood en een romige smaak door de béchamelsaus. Vooral in Frankrijk is de croque monsieur erg populair en daarom zijn er ook diverse croque monsieur machines te koop om deze heerlijke snack in te bereiden.

Croque machine kopen

Heeft u al trek gekregen? Een croque machine kopen, kan bij Eldi! Zowel online als in één van onze fysieke winkels staan onze medewerkers voor u klaar om u te adviseren over de verschillende soorten croque machines. Bent u op zoek naar een goedkope croque monsieur machine? Of vindt u het juist belangrijk dat de croque machine over bepaalde extra opties beschikt? Omdat er veel croque machines te koop zijn, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

Heeft u een maximaal bedrag dat u wilt besteden aan het kopen van de croque machine? Dan kunt u gemakkelijk hier de verschillende mogelijkheden in selecteren.

Croque monsieurs machines vergelijken

Omdat er veel keuze is in verschillende apparaten, begrijpen we bij Eldi dat het lastig kan zijn om de juiste croque machine te kiezen. Ga een aantal croque monsieur machines met elkaar vergelijken om zo de eigenschappen, prijzen en merken op een rijtje te zetten voor uzelf. Onderstaand hebben we de verschillende mogelijkheden van de croque machines bij elkaar opgesomd zodat u gemakkelijk kunt vergelijken en selecteren wat u belangrijk vindt!

Merk

Allereerst is het merk van de croque machine die u gaat kopen belangrijk. Het kan namelijk zijn dat u de voorkeur heeft voor een specifiek merk omdat u andere apparaten hiervan heeft en daar tevreden over bent. Bij Eldi hebben we onder andere de onderstaande merken in het assortiment van croque monsieurs machines:

  • Domo
  • Fri-fri
  • Moulinex

Gaat uw voorkeur voor een croque monsieur machine uit naar één van bovenstaande merken? Dan kunt u gericht de croque machines vergelijken van een specifiek merk.

Vermogen

Een andere optie voor een croque machine is het vermogen ervan. Het vermogen geeft de kracht/snelheid aan waarmee de machine opwarmt en dus de croque monsieur bereidt. Er zijn machines met een vermogen tussen de 0 en 800 watt of machines met een hoger vermogen tussen de 801 en 1800 watt.

Afneembare bakplaten

Het schoonmaken van een croque monsieur machine is daarnaast ook vaak wel een vervelend klusje. Dit komt omdat de kaas smelt en vaak over de bakplaten van de machine heen stroomt. Omdat het apparaat warm wordt, brand de gesmolten kaas vaak aan op de bakplaten en dit kost vaak wel even tijd om schoon te maken. En dan hebben we het nog niet over de béchamelsaus gehad die zich tijdens de bereiding van de croque monsieur over de machine kan verspreiden.

Wanneer u een croque monsieur machine met afneembare bakplaten koopt, kunt u de bakplaten loshalen van het apparaat. Op deze manier kunt u ze een stuk gemakkelijker schoonmaken dan wanneer ze vast zitten in het apparaat. 

Anti-aanbaklaag

Naast de afneembare bakplaten om gemakkelijker de croque machine schoon te maken, is een anti-aanbaklaag ook vaak erg gewenst. Deze anti-aanbaklaag voorkomt dat de helft van uw croque monsieur achterblijft op het apparaat en u deze er vervolgens vanaf moet halen om het apparaat weer goed schoon te krijgen. Koop dus een croque monsieur machine met anti-aanbaklaag om dit te voorkomen!

Advies over kopen croque monsieur machine

Wilt u graag advies inwinnen over het kopen van een croque monsieur machine? De specialisten van Eldi helpen u graag verder bij het kopen van een croque machine. Zowel online als offline in één van onze fysieke winkels kunt u ons om advies vragen!