Espressomachines

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bent u op zoek naar een espresso machine om een heerlijke kop koffie te zetten? Er zijn veel verschillende soorten espressomachines te koop. Kies daarom een machine die aan uw wensen voldoet en die binnen uw budget past. Wanneer u een echte koffieliefhebber bent, wilt u natuurlijk de beste espresso machine aanschaffen voor dat heerlijke bakje koffie. Wij geven u graag tips waar u op moet letten wanneer u een espresso machine wilt kopen.

Espresso machine kopen

Een espresso machine kopen kunt u online of in een fysieke winkel doen. Weet u heel gericht wat u zoekt? Dan kunt u online gemakkelijk de keuze maken voor het kopen van een espressomachine. Maar wilt u graag nog wat extra advies inwinnen voordat u de juiste keuze maakt? Dan kunt u bij Eldi altijd advies inwinnen over de verschillende types etc. Neem contact met ons op of kom langs in één van onze fysieke winkels voor meer informatie over het kopen van een espresso machine.

Espressomachines vergelijken

Voordat u een juiste keuze wilt maken, is het belangrijk dat u verschillende espressomachines gaat vergelijken met elkaar. Welke specificaties vindt u belangrijk waar de espresso machine over beschikt en wat is uw budget? Er zit een groot verschil in de soorten espresso machines en daarnaast ook in de verschillende opties. Deze mogelijkheden tellen mee bij uw uiteindelijke keuze en stel daarom een lijstje op met espressomachine die u wilt vergelijken met elkaar. Ook qua budget is het goed om hier een maximaal bedrag voor te bepalen, deze kunnen nogal hoog oplopen wanneer u een espresso machine gaat kopen.
Wilt u graag een espresso machine van een bepaald merk? Zorg er dan voor dat u verschillende espresso machines vergelijkt van dat specifieke merk.

Specificaties espresso machines

Espresso machines hebben veel verschillende specificaties. Wij lichten graag een aantal van deze extra opties toe zodat u weet waar u op moet letten bij het kopen van een espresso machine. Uiteraard kan het merk ook een rol spelen, het is maar net wat u belangrijk vindt.

Type espresso machine

Allereerst is het type espresso machine erg belangrijk. Zo zijn er halfautomatische en volautomatische espressomachines te koop. Het voordeel van een halfautomatische espresso machine is dat u hierbij zelf de bonen en maalgraad kunt bepalen. Stem op deze manier de espresso af op uw eigen smaak!
Wanneer u liever snel een goede espresso zetten? Kies dan voor aan volautomatische machine. U heeft dan minder invloed op het zetproces, maar hebt wel snel een goede espresso gezet!

Regeling koffiesterkte

De regeling van de koffiesterkte is ook een belangrijke specificatie van een espressomachine. Wilt u invloed uitoefenen op de sterkte van de espresso? Zorg dan dat deze specificatie op de machine zit die u uitkiest.

Inhoud waterreservoir

In de inhoud van het waterreservoir zit ook verschil. Zo zijn er reservoirs tot 1,5 liter, maar ook tot 2 liter. Wanneer u vaak veel koffie in één keer wilt zetten, is het verstandig om te kiezen voor een espresso machine met een groot waterreservoir. Deze hoeft u dan niet tussen het koffiezetten door continu bij te vullen.

Melkopschuimmethode

Ook de melkopschuimmethode kan een belangrijke specificatie zijn waarvan u wilt dat de espresso machine van uw keuze over beschikt. Zo kunt u kiezen uit de volgende drie melkopschuimmethodes:

  • Melkreservoir
  • Melkslang
  • Stoom- en warmwaterpijpje

Automatisch uitschakelen

Het automatisch uitschakelen van het espresso apparaat kan ook een specificatie zijn die u belangrijk vindt. Deze optie is een erg veilige en energiezuinige oplossing om ervoor te zorgen dat uw espresso machine niet te lang aan blijft staan.

Advies over espresso machines

Wilt u meer advies inwinnen over de soorten espresso machines en de specificaties ervan? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. Ook kunt u langskomen in één van onze fysieke winkels, onze medewerkers staan voor u klaar!