Hak - & vleesmolens | raspen

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Eldi's
    keuze
per pagina

Wat is een vleesmolen? Een vleesmolen is eigenlijk hetzelfde als een gehaktmolen en het is een keukenapparaat wat al langere tijd bestaat en dus ook al enige ontwikkeling heeft doorgemaakt. Een vleesmolen wordt gebruikt om vlees te malen en er gehakt van te maken. Er zijn vleesmolens in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Voor in uw eigen keuken tot grote professionele vleesmolens voor grote bedrijven als supermarkten en slagerijen.

Vleesmolen kopen

In eerste instantie is een vleesmolen een apparaat wat een slager gebruikt om gehakt mee te malen. Maar tegenwoordig is het niet vreemd wanneer u als particulier en kookliefhebber een eigen gehaktmolen in de keuken heeft staan om uw eigen verse gehakt mee te draaien. Bent u een echte liefhebber van gehakt en wilt u uw gasten eens wat anders voorschotelen dan het gehakt van de plaatselijke supermarkt of de slagerij op de hoek? Koop dan uw eigen vleesmolen en draai uw eigen verse gehakt in uw eigen keuken. We garanderen u dat uw gasten verrast zullen zijn!

Echter heeft Eldi naast vleesmolens ook hakmolens in het assortiment zitten. Dit zijn machines waarmee u groenten en dergelijke gemakkelijk fijn kunt maken. Deze hakmolens zijn erg geliefd omdat groenten hier gemakkelijk en snel in fijngemaakt kan worden. Daarnaast beschikken sommige van deze hakmolens ook nog over extra specificaties als een rasp. Zo kunt u met één apparaat direct veel verschillende dingen uitvoeren in de keuken.

Waar op letten bij het kopen van een gehaktmolen?

Maar waar moet u op letten als u een gehaktmolen wilt gaan kopen? Het is belangrijk dat u let op onder andere de onderstaande specificaties wanneer u een gehaktmolen gaat kopen:

Het vermogen van de motor

Wat is het vermogen van de motor van de gehaktmolen? Dit vermogen heeft ook enerzijds te maken met de inhoud van de gehaktmolen maar ook met de duurzaamheid van het apparaat. Vaak kunt u kiezen tussen een gehaktmolen tussen den 0 – 1000 watt en 1001 – 2000 watt. Dit geldt uiteraard voor de gehaktmolens voor thuisgebruik.

Inhoud van de gehaktmolen

Hoeveel is de inhoud van de gehaktmolen? Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat u niet voor een groot huishouden een te kleine gehaktmolen aanschaft. Dan moet u namelijk meerdere porties in één keer bereiden en dit past niet zomaar in elke gehaktmolen.

Overige specificaties

Daarnaast is het belangrijk dat u ook let op de overige specificaties van het apparaat. Wilt u alleen een vleesmolen of is het ook belangrijk dat het apparaat kan hakken/snijden en raspen? Het is verstandig om de overige specificaties door te nemen zodat u geen verkeerde keuzes maakt bij de aanschaf van het apparaat.

Verschillende merken hakmolens

Eldi heeft veel verschillende hakmolens in het assortiment zitten van diverse merken en met verschillende specificaties. Omdat het regelmatig voorkomt dat men een voorkeur heeft voor een specifiek merk, kunt u bij ons in de webshop ook op merk selecteren. Eldi heeft hakmolens van de volgende merken in het assortiment:

  • Bosch
  • Domo
  • Kenwood
  • Moulinex
  • Russell Hobbs

Heeft u een voorkeur voor één van de bovenstaande merken? Dan kunt u deze machines op merk selecteren in onze webshop. Heeft u vragen over een specifiek merk of type vleesmolen? Neem dan contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder. Heeft u liever persoonlijk advies? Kom dan langs in één van onze fysieke winkels. Onze medewerkers staan voor u klaar!