Isoleerkannen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Isoleerkannen, ook wel thermoskannen genoemd, zijn erg handig om als accessoire in uw keukenkast te hebben staan. Wanneer u veel onderweg bent, bijvoorbeeld voor werk, is een thermoskan erg fijn om een warm of koud drankje in mee te nemen. Een thermosfles is ideaal om in uw tas mee te nemen voor uw reis met bijvoorbeeld de trein of ander openbaar vervoer, maar ook om mee te nemen in de auto onderweg naar uw werk of bestemming. Uw koffie, thee of andere warme drank blijft in de thermoskan lekker warm zodat u er langer van kunt genieten. Maar een thermosfles kan daarnaast ook juist uw drank koel houden, het is maar wat u erin stopt!

Maar wist u dat er ook thermoskannen speciaal voor voedsel zijn? In deze thermoskannen kunt u voedsel op temperatuur houden, ideaal!

Thermoskan kopen

Wilt u graag een thermoskan kopen? Dit kan online of in één van de fysieke winkels van Eldi. Er zijn veel verschillende soorten thermosflessen te koop in allerlei soorten en maten. Wel kunnen er verschillen zitten in de thermoskannen en daarom is het belangrijk dat u weet waar u naar op zoek bent.

Denk bijvoorbeeld aan de inhoud van de thermoskan. Zo zijn er thermoskannen tussen de 0 en 1 liter. Deze thermoskannen zijn erg handig om voor uzelf mee te nemen voor onderweg. Tijdens uw reis met het openbaar vervoer of bijvoorbeeld in de auto, kunt u zo genieten van een lekker warm of koud drankje tot u op uw bestemming bent aangekomen.

Maar er zijn ook grotere thermoskannen te koop. Denk hierbij aan thermoskannen tot de 2 liter. Laatstgenoemde thermoskannen zijn ontzettend fijn om te gebruiken als u met meerdere personen bent. Gaat u bijvoorbeeld een dagje weg? Dan is een grote thermoskan ideaal om warme of koude dranken in mee te nemen voor het hele gezin. Maar ook tijdens verjaardagen kan het ideaal zijn om thee of koffie in warm te houden voor een groot gezelschap.

Houdt uw drankje of voedsel koel of warm met een thermosfles

Een thermoskan heeft als doel om de inhoud warm of koud te houden. De temperatuur van de drank of het voedsel in de thermoskan wordt geïsoleerd waardoor u deze urenlang op dezelfde temperatuur kunt houden. De isolatiewaarde van de fles hangt af van de grootte, het type en de kwaliteit ervan. De goedkopere thermoskannen zijn prima wanneer u uw drankje graag 1 à 2 uur warm of koud wilt houden. Maar wilt u graag dat de inhoud van de fles minimaal 6 uur op temperatuur blijft? Dan is het verstandig om voor een betere kwaliteit thermoskan te kiezen.

Naast dranken zijn er ook speciale thermoskannen te koop voor voedsel. Deze thermoskannen houden uw voedsel op temperatuur zodat u het gemakkelijker ergens mee naartoe kunt nemen. Bij de thermoskannen die speciaal voor voedsel geschikt zijn, zit vaak een handige lepel. Zo kunt u direct beginnen aan uw maaltijd terwijl u onderweg bent.

Materiaal thermoskannen

Thermoskannen zijn vaak gemaakt van RVS of van kunststof. Aan de binnenkant van de thermosfles zit een dubbelwandige isolatie. Daarnaast kan de binnenkant ook van RVS of glas zijn gemaakt, maar de isolerende laag zit hier altijd tussen. De lucht tussen de wanden zorgt ervoor dat de temperatuur van de inhoud van de fles niet direct voelbaar is aan de buitenkant. Zo kunt u een thermoskan die gevuld is met hete koffie of thee bijvoorbeeld nog gewoon vasthouden zonder uw handen te verbranden.

Advies over thermoskannen nodig?

Omdat er zoveel verschil zit in thermoskannen, snappen wij dat u het lastig vindt om een keuze te maken. De specialisten van Eldi helpen u daarom graag verder bij het maken van de juiste keuze thermosfles. U kunt daarnaast altijd langskomen in één van onze fysieke winkels om de thermoskannen te vergelijken met elkaar. Onze medewerkers daar staan u graag te woord om u te adviseren over de verschillen en de mogelijkheden!