Keuken weegschalen

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Eldi's
  keuze
 2. Eldi's
  keuze
per pagina

Een keukenweegschaal is in iedere keuken onmisbaar. Er zijn altijd wel momenten dat u een bepaalde hoeveelheid van een of meerdere ingrediënten nodig heeft en dit dus moet afwegen. Sommige mensen doen dit puur op gevoel, maar een keukenweegschaal is toch een handig hulpmiddel die u hierbij kan helpen. Wanneer u bijvoorbeeld een cake of taart gaat bakken, kan het zijn dat u hier een bepaalde hoeveelheid meel of iets dergelijks voor nodig hebt. Dit kan toch gemakkelijk misgaan wanneer u dit niet kunt afwegen. Dat zou toch zonde zijn!

Zorg er daarom voor dat u een keukenweegschaal in de keuken heeft staan, zodat u altijd snel bepaalde ingrediënten kan afwegen wanneer dit nodig is.

Keukenweegschaal kopen

Een keukenweegschaal kopen, kunt u doen bij Eldi. Eldi heeft zowel online in de webshop als in de fysieke winkels een breed assortiment met keukenweegschalen. Zo hebben we naast keukenweegschalen met verschillende opties, ook diverse merken in onze collectie. Sommige mensen hebben een sterke voorkeur voor een bepaald type merk en willen dan graag een keukenweegschaal van dat merk aanschaffen. Eldi heeft de volgende merken in de collectie keukenweegschalen:

 • Ade
 • Beurer
 • Brabantia
 • Domo
 • Medisana
 • Soenhle
 • Tefal

Wilt u graag een keukenweegschaal van één van de bovenstaande merken kopen? Kijk dan snel in de webshop van Eldi of kom langs in één van onze fysieke winkels!

Hulp bij het kopen van een keukenweegschaal

Een keukenweegschaal heeft vaak meerdere opties. Wanneer u gaat kijken voor het kopen van een keukenweegschaal, is het belangrijk dat u er rekening mee houdt welke opties u wilt. Wij geven u graag wat tips bij het kopen van een keukenweegschaal die voldoet aan uw wensen. Dit maakt de uiteindelijke keuze voor het kiezen van de juiste weegschaal een stuk gemakkelijker!

Analoge of digitale weegschaal kopen?

Voordat u een keukenweegschaal gaat kopen, is het verstandig om eerst de keuze te maken tussen analoog of digitaal. Maar wat is het verschil tussen een analoge of digitale weegschaal? Het verschil tussen deze type weegschalen is het weergeven van het gewicht. Een digitale keukenweegschaal geeft het gewicht weer op een digitale display. Bij een analoge keukenweegschaal, wordt dit gewicht op een analoog display getoond. Het voordeel van een analoge weegschaal, is dat deze geen stroom nodig heeft om te functioneren. U heeft dus geen stroom, adapter of batterijen nodig om de analoge keukenweegschaal te kunnen gebruiken.

Wat daarnaast de digitale keukenweegschaal wel heeft, is dat deze vaak over meer functionaliteiten beschikt dan een analoge weegschaal. Ook is het gewicht op een digitale keukenweegschaal vaak gemakkelijker en duidelijker af te lezen dan op een analoge versie. Het is maar precies waar uw voorkeur naar uitgaat.

Overige specificaties keukenweegschalen

Daarnaast zitten er aan keukenweegschalen vaak nog meer functies waar u uit kunt kiezen. Denk hierbij aan de nauwkeurigheid van 1 gram bijvoorbeeld of het meten van vloeistof. Maar ook het weegvermogen is belangrijk, hoeveel kan de keukenweegschaal maximaal afwegen? Sommige keukenweegschalen gaan bijvoorbeeld maar tot 1kg en dat is niet veel gewicht.
En wist u dat er keukenweegschalen bestaan die beschikken over een afneembare kom waar u direct uw ingrediënten in kunt mixen? Erg handig!

Daarnaast is ook de tarra-functie op een keukenweegschaal vaak een gewilde functionaliteit. Met behulp van een tarra-functie kunt u meerdere ingrediënten tegelijk afwegen. U kunt de weegschaal steeds weer op ‘nul’ zetten dankzij deze tarra-functie. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld een mengsel van diverse ingrediënten maakt en deze direct met elkaar wilt mengen in één kom. U weegt het meel af, gebruikt de tarra-functie om de keukenweegschaal weer op nul te zetten en kunt vervolgens suiker toevoegen (of andere ingrediënten). Maar wanneer uw keukenweegschaal niet over een afneembare kom beschikt, kunt u met behulp van deze tarra-functie ook gemakkelijk de weegschaal terug op nul zetten terwijl u de kom er al op heeft geplaatst.
Deze tarra-functie is een erg populaire functionaliteit wanneer het gaat om keukenweegschalen.

Advies nodig bij het kopen van keukenweegschalen?

Wilt u meer advies inwinnen over het kopen van een keukenweegschaal of meer weten over de mogelijkheden en functionaliteiten? Dan kunt u altijd contact opnemen met de specialisten van Eldi. Zij helpen u graag verder met al uw vragen over keukenweegschalen en meer.
Heeft u liever persoonlijk advies? Kom dan gerust langs in één van onze fysieke winkels. Onze medewerkers staan u graag te woord!