Koffiezetapparaten

29 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Eldi's
  keuze
 2. Eldi's
  keuze
 3. Eldi's
  keuze
 4. Eldi's
  keuze
Pagina
per pagina

Houdt u van lekkere koffie? Met een koffiezetapparaat van Eldi maakt u de lekkerste koffie in een handomdraai. Eldi heeft een uitgebreid aanbod koffiezetapparaten. Niet alleen hebt u bij Eldi een erg ruime keuze, u geniet ook van onze deskundige begeleiding.

Koffiezetapparaat kopen

Wilt u een nieuw koffiezetapparaat kopen? Eldi is de absolute specialist op het gebied van koffiezetapparaten. De beste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij hebben een uitgebreid assortiment van verschillende merken. Wij hebben altijd het koffiezetapparaat dat u zoekt en adviseren u hier graag over. U koopt een koffiezetapparaat gemakkelijk online of in een van onze winkels.

Online een koffiezetapparaat kopen is zo gebeurd. U kunt tot 5 modellen selecteren en de technische informatie van deze koffiezetapparaten met elkaar vergelijken. Maak vervolgens uw keuze en wij leveren uw nieuwe koffiezetapparaat aan huis of in uw favoriete Eldi winkel.

 • Meer dan 100 winkels tot uw dienst
 • Ruim 40 jaar ervaring
 • Gegarandeerd het beste advies en de laagste prijs
 • Levering aan huis of gratis afhaling in een winkel bij u in de buurt
 • Eigen dienst-na-verkoop

Het beste koffiezetapparaat kopen, ook daarvoor bent u bij Eldi aan het juiste adres.

Hulp bij het kopen van een koffiezetapparaat

Ons grote aanbod koffiezetapparaten maakt het maken van een keuze misschien lastig. Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een nieuw koffiezetapparaat en wat zijn de verschillen? Bij Eldi helpen wij u graag met het maken van uw keuze. U kunt rekenen op een vakkundige begeleiding; zo bent u zeker van een goede service en het juiste koffiezetapparaat voor u.

Filterkoffie word nog regelmatig met de hand gezet, bijvoorbeeld op de camping. Men giet dan bijna kokend water over de gemalen koffie die in een filter zit. Onder uit de filter komt de koffie. Eigenlijk werkt een filterkoffiezetapparaat nog altijd zo maar dan iets geavanceerder.

Soort koffiekan

In ons assortiment hebben we koffiezetapparaten met verschillende koffiekannen. Zo hebben we bijvoorbeeld een koffiezetapparaat met een glazen pot die op een warmhoudplaatje staat. Koffie gezet in een glazen pot is geschikt om direct op te drinken omdat deze snel afkoelt. Wanneer u de koffie wat langer wil bewaren zijn er ook koffiezetapparaten met een thermoskan. In deze thermoskan blijft de koffie langer warm en lekker.

Naast de soort kan, zijn er ook verschillen in het formaat. In ons assortiment hebben kannen kleiner dan 1 liter en groter dan 1 liter. Heeft u een kleine gezinssamenstelling en drinkt u vaak koffie met een kleiner gezelschap. Dan volstaat een kleinere koffiekan. Wanneer u vaak met grotere gezelschappen koffie drinkt, kies dan voor een grotere koffiekan. 

Anti drup

Bij het inschenken van een kopje koffie komt het regelmatig voor dat er wat druppels koffie langs de kan en het kopje op de tafel of aanrecht vallen. Wij hebben koffiezetapparaten met anti drup kannen. Deze kannen zijn speciaal ontwikkelt zodat ze het druppen kunnen voorkomen.

Timer

Vindt u het fijn als uw koffiezetapparaat aangeeft hoelang het duurt voordat de koffie klaar is? Kies dan voor een koffiezetapparaat met een timer. Deze timer geeft de tijd aan tot uw koffie klaar is.

Kleur

In ons assortiment hebben we verschillende kleuren koffiezetapparaten. Een koffiezetapparaat staat vaak in het zicht op het aanrecht in de keuken. Kies voor een koffiezetapparaat dat goed past bij het design van uw keuken. Naast verschillende kleuren hebben we ook witte, zwarte en zilveren koffiezetapparaten in ons assortiment.

Conclusie, welk koffiezetapparaat kopen?

Het juiste koffiezetapparaat hangt dus volledig af van uw situatie en wensen. Komt u er nog niet helemaal uit met de bovenstaande keuzenhulp? Neem dan contact op met één van onze adviseurs of kom eens langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor het kopen van een geschikt koffiezetapparaat.