Raclettes | steengrills

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u een enorme fan van barbecueën in de zomer en gourmetten in de winter? Dan is een tafelgrill voor u een onmisbaar product in de keuken! Lang tafelen is ontzettend gezellig in zowel de zomer als de winter. Op een heerlijke warme, zwoele zomeravond genieten van heerlijk gegaard vlees van de barbecue terwijl u geniet van een lekker koud drankje. Of in de winter genieten met elkaar en zelf uw vlees garen op de tafelgrill.

En heeft u geen tuin waar u in de zomer lekker de barbecue op kunt zetten? Dan is ook in de zomer de tafelgrill een ideale oplossing! Met behulp van een tafelgrill kunt u ook op uw balkon gemakkelijk aan tafel grillen met familie of vrienden. Maar welke tafelgrill moet u kopen, er is zoveel keuze! Eldi helpt u graag bij het kiezen van een geschikte tafelgrill.

Tafelgrill kopen

U wilt graag een tafelgrill kopen, maar u weet niet welke? Wij lichten graag verschillende tafelgrills uit om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.
Maar is een tafelgrill nu enkel geschikt als bakplaat om te gourmetten of anders vlees in te bereiden? Nee, zeker niet. Met behulp van een tafelgrill kunt u naast vlees ook tosti’s of panini’s grillen. En heeft u er wel eens aan gedacht om groenten onder de tafelgrill te bereiden? Heerlijk, een gerecht met vers gegrilde groenten!

De beste panini grill

Maar wat is nou de beste panini grill? Zoals we net al aangaven, is er ontzettend veel keuze. Het is maar precies waar u naar op zoek bent. Kies voor een panini grill in ieder geval voor een apparaat van een formaat waar een panini gemakkelijk onder past. Het meest ideale is natuurlijk wanneer er twee panini’s tegelijk onder de grill passen. Vooral wanneer u meerdere panini’s tegelijk klaar wilt maken, is het wel fijn dat de panini grill van een formaat is die dit mogelijk maakt.

Waar u verder rekening mee moet houden wanneer u een panini grill gaat kopen, is dat u vooraf een maximum bedrag voor uzelf bepaald dat u wilt uitgeven. De tafelgrills hebben namelijk veel verschillende opties en hoe meer wensen u heeft, hoe duurder de tafelgrill waarschijnlijk zal uitvallen.

Specificaties van een tafelgrill

Maar welke specificaties zitten er allemaal aan een tafelgrill? Wij lichten er graag een aantal uit, zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken welke tafelgrill u wilt kopen.

Merk

Allereerst, het merk. Veel mensen zweren bij een specifiek merk omdat ze hier goede ervaringen mee hebben. Om deze reden kiezen ze vaak producten van hetzelfde merk. Eldi heeft tafelgrills van onderstaande merken in het assortiment:

  • Cuisinart
  • Domo
  • Domo ph
  • Fritel
  • Russell Hobbs
  • Tefal
  • Tristar

Vermogen

Het vermogen van de tafelgrill is daarnaast ook belangrijk. Het vermogen bepaald mede hoe snel de tafelgrill warm wordt en hoe snel uw vlees of panini’s garen. Het vermogen van de meeste tafelgrills zit tussen de 0 – 1500 watt en 1500 – 2000 watt.

Anti-aanbaklaag

Heeft u er een hekel aan om na het gebruik van de tafelgrill deze schoon te boenen en om de aangekoekte etensresten te verwijderen? Koop dan een tafelgrill met een anti-aanbaklaag. U zult zien dat het schoonmaken hierdoor een stuk sneller en gemakkelijker gaat!

Afneembare bakplaten

Daarnaast kunt u het uzelf nog gemakkelijker maken door, naast de anti-aanbaklaag, te kiezen voor een tafelgrill waarbij de bakplaten afneembaar zijn. Dit heeft als voordeel dat u deze een stuk gemakkelijker kunt schoonmaken, omdat ze los te halen zijn van de machine, en dat u vaak de mogelijkheid heeft tot het gebruiken van verschillende bakplaten. Denk hierbij aan een bakplaat die geschikt is voor het bereiden van panini’s, tosti’s of vlees.

Vaatwasmachine bestendig

Wilt u het schoonmaken liever helemaal niet zelf doen? Kies dan voor een tafelgrill die vaatwasmachine bestendig is. Het enige wat u dan hoeft te doen is de losse onderdelen van de machine die schoongemaakt moeten worden in de vaatwasmachine te doen. Ideaal!

Regelbare thermostaat

Last but not least, is er bij sommige tafelgrills ook de mogelijkheid tot het kiezen van een regelbare thermostaat. Hiermee kunt u zelf de stand van de thermostaat inregelen. De meeste tafelgrills warmen standaard op, u heeft dan geen invloed op de warmte ervan. Door middel van de regelbare thermostaat, heeft u ook invloed op de warmte van de grill!

Advies over tafelgrills nodig?

Bent u op zoek naar een tafelgrill, maar komt u er niet helemaal uit? Kom dan langs in één van de fysieke winkels van Eldi, onze medewerkers helpen u graag!
Maar ook online staan we uiteraard graag voor u klaar om u te adviseren over de verschillende soorten tafelgrills.