Sapcentrifuges

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Eldi's
    keuze
per pagina

Een sapcentrifuge is een machine die gebruikt wordt om verse sap mee te maken. Een gezonde leefstijl is voor veel mensen tegenwoordig erg belangrijk. Bij een gezonde leefstijl, hoort gezond eten en dat betekent veel vers fruit en groenten. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijk veel groenten en fruit in één keer binnenkrijgt, kunt u een sapcentrifuge kopen. Hier kunt u gemakkelijk en snel heerlijk verse sappen mee maken met verse groenten en fruit. Lekker, én boordevol vitamines!

Hoe werkt een sapcentrifuge?

Maar hoe werkt een sapcentrifuge precies? Een sapcentrifuge is niet hetzelfde als een slowjuicer of blender. Bij een sapcentrifuge stopt u alle groenten en fruit die u wilt gebruiken voor het sap in het apparaat door middel van de vulopening aan de bovenkant. In de sapcentrifuge wordt dit vermalen door middel van de ronddraaiende centrifuge en scherpe mesjes. Het pulp en sap wordt in de sapcentrifuge van elkaar gescheiden door middel van een speciale zeefwand. Zo houdt u een heerlijk vers sap zonder pulp over!

Het verschil met een blender is dat hier alles vermalen wordt en de pulp niet gescheiden wordt van het sap. Voor een smoothie wordt bijvoorbeeld vaak een blender gebruikt in plaats van een sapcentrifuge.
Een slowjuicer daarentegen perst en maalt het fruit en de groenten op lage snelheid (zoals de naam van de machine al aangeeft). Omdat het persen van de ingrediënten in een slowjuicer zo langzaam gaat, blijven de vitamines beter behouden dan in een sapcentrifuge. Wel wordt ook in een slowjuicer, net als in een sapcentrifuge, het vruchtvlees gescheiden van het sap.

Sapcentrifuge Philips kopen

Sapcentrifuges zijn te koop van verschillende merken. Sommige mensen hebben een voorkeur voor een bepaald merk, omdat zij hier meerdere machines van hebben en er tevreden over zijn. Bent u tevreden over het merk Philips? Dan zit u bij Eldi goed! Selecteer het merk en bekijk alle Philips sapcentrifuges in ons uitgebreide assortiment. Dankzij een sapcentrifuge van Philips, heeft u in een handomdraai heerlijke verse sappen bereid!

Naast sapcentrifuges van het merk Philips, heeft Eldi ook onderstaande merken in het assortiment wanneer het gaat om sapcentrifuges:

  • Cuisinart
  • Kenwood
  • Moulinex
  • Princess

Specificaties sapcentrifuges

Er zitten vaak verschillende opties aan een sapcentrifuge verbonden. Vindt u het belangrijk dat de sapcentrifuge bijvoorbeeld geschikt is voor de vaatwasmachine? Dan kunt u hier de verschillende mogelijkheden op selecteren. Wij lichten graag een aantal specificaties voor sapcentrifuges uit, zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken.

Geschikt voor vaatwasmachine

Deze optie is voor veel mensen erg belangrijk. Het schoonmaken van een sapcentrifuge is vaak een hels karwei, vooral wanneer u dit niet direct na gebruik doet. Het achtergelaten sap en afval koekt dan aan en dit maakt het schoonmaken van de sapcentrifuge erg lastig. Er zijn echter sapcentrifuges waarvan de onderdelen geschikt zijn voor de vaatwasmachine, dit is ideaal! Heeft u een hekel aan het schoonmaken van een sapcentrifuge? Kies er dan één met de optie vaatwasbestendig!

Rechtstreeks in het glas

Wilt u een sapcentrifuge die direct het sap in het glas perst? Kies dan een sapcentrifuge die rechtstreeks in het glas perst. Verser kan haast niet!
Maar wilt u graag veel sap in één keer kunnen zetten? Dan kunt u beter kiezen voor een sapcentrifuge met sapreservoir. Dit sapreservoir vangt het sap op en is vaak uitneembaar, waardoor u gemakkelijk het sap kunt inschenken in glazen en schoon kunt maken.

Inhoud

Daarnaast is de inhoud van het sapreservoir belangrijk. Er zijn sapcentrifuges die tot 1 liter kunnen opvangen, dit is voor kleine huishoudens vaak voldoende. Maar wilt u meer sap in één keer kunnen maken, of dit bewaren? Dan kunt u het beste een sapcentrifuge kopen die beschikt over een grotere inhoud dan 1 liter.

Naast bovengenoemde specificaties, is het ook belangrijk dat u rekening houdt met de prijs die u uit wilt geven aan de sapcentrifuge. Hoe meer specificaties u belangrijk vindt, hoe hoger de prijs voor de machine vaak uitvalt. Houd rekening met uw voorkeuren en wensen, maar neem ook een maximum budget in uw hoofd zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij het afrekenen.

Advies over sapcentrifuges?

Komt u er niet helemaal uit welke sapcentrifuge u wilt kopen? Of bent u er nog niet uit of u een sapcentrifuge, citruspers, slowjuicer of blender wilt? Neem dan contact op met de medewerkers van Eldi, wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze! Wilt u liever persoonlijk contact? Dan is dit ook mogelijk, kom dan langs in één van onze fysieke winkels!